Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sunt Disperat -probleme la motor
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
mariursulet
Salut ! Va rog sa-mi spuneti daca v-ati intalnit cu asemenea probleme.Am un ursulet din 88 cu motor 1.6i M40.La relanti imi trepideaza foarte rau,am impresia ca merge in 3. Am cumparat bujii noi Ngk,le-am montat si aceeasi problema.In turatii merge foarte bine,nu imi face probleme,dar la relanti si cand o turez foarte usor (pana-n 1000)tremura rau.I-am scos rampa cu injectoare,le-am dus sa le curat dar mi-au spus ca nu e nevoie,ca sunt la nivel toate.I-am luat compresia si are 12.Problema e ca la pistonul 1 parca nu simte scanteia ca la celelalte 3.Va rog ajutati-ma,simt ca inebunesc,nu stiu ce sa-i mai fac.Am facut tot ce mi-au zis diferiti mecanici si nimic.Sau macar un nr de tel al unui mecanic BUN.
Mihai_AMD
poate vreo fisa ceva?uite-te si la suportii de motor,la tampoane
mariursulet
am schimbat si fise si buji nimic aceiasi problema daca stiti un numar de telefon a unui mecanic ff bun datimil si mie va rog...
Mihai_AMD
ti-am lasat mesaj pe PM wink.gif
bafta
mariursulet
mersi mult de tot am primit mesajul tau, o sa-l contactez maine.. poti sa stai linistit in privinta mea.
mariursulet
happy ! happy! happy! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Am rezolvat-o, era garnitura de pe bloc, intre galerie si chiuloasa era arsa si rupta si tragea aer la greu. Nu mergea deloc, degeaba am luat fise, buji si alte piese ca nu mi-au ajutat deloc .
Rares
QUOTE (mariursulet @ Jul 26 2008, 05:58 PM) *
Am rezolvat-o, era garnitura de pe bloc, intre galerie si chiuloasa era arsa si rupta si tragea aer la greu. Nu mergea deloc, degeaba am luat fise, buji si alte piese ca nu mi-au ajutat deloc .

Fise si bujii sigur nu ai luat degeaba. Chiar daca ale tale erau ok si mai mergeau, sa inlocuiesti fisele si bujiile nu strica niciodata. Deci nu poti considera ca ai dat bani degeaba pe ele... Parerea mea.
dani_ciclop
QUOTE (mariursulet @ Jul 26 2008, 04:58 PM) *

Sal, sunt nou p aici, am si eu aceiasi problema cred.... spune-mi doar, care garnitura? De admisie, sau de evacuare?
MS
bartro
QUOTE (dani_ciclop @ Jan 28 2009, 12:44 PM) *
Sal, sunt nou p aici, am si eu aceiasi problema cred.... spune-mi doar, care garnitura? De admisie, sau de evacuare?
MS

Admisia in caz discutat de mai sus. Tragea aer fals.
mariursulet
suna-ma pe nr asta si vorbim si iti explic mai bine daca nu ai rezolva-to 0761626312 ..
the_rifle
QUOTE (bartro @ Jan 28 2009, 01:05 PM) *
Admisia in caz discutat de mai sus. Tragea aer fals.

"era garnitura de pe bloc, intre galerie si chiuloasa era arsa si rupta " unsure.gif

Mie din contra imi pare ca e la evacuare.... Unde ai vazut tu ca exista garnitura pe bloc intre galerie si chiuloasa la admisie ???? Pai cum sa traga aer direct in chiuloasa ? unsure.gif unsure.gif ????????????? Man pe la garnitura aia poate sa arunce ulei nu sa traga aer !!!!!! vai de mama ei de mecanica de forum..... Cand garnitura de pe bloc, intre galerie si chiuloasa e arsa ies gazele arse si nu mai ajung toate in sonda lambda care impreuna cu debitmetrul responsabil de aerul tras si calculatorul motorului dau raportul de aer cu benzina ..... Cred ca in scurta vreme o sa aud pe foumurile astea ca-i trage aer fals pe la cutia de viteze.....
Si culmea.... sa fie si arsa.... Pai trage aer ARS ?? Cand trage aer FALS pe admisie nu se arde garnitura ca n-ar avea de ce...
the_rifle
Bartro nu prea le ai pe-astea cu mecanica smile.gif dar poti sa minti copiii din fata blocului fara sa se prinda... smile.gif

Eh acum nu o sa ne suparam noi pe noi din atata lucuru.... smile.gif
SUN 83
QUOTE (the_rifle @ Feb 10 2009, 10:42 PM) *
Bartro nu prea le ai pe-astea cu mecanica smile.gif dar poti sa minti copiii din fata blocului fara sa se prinda... smile.gif

te rugam frumos abtine-te!!!! cool.gif
bartro
QUOTE (the_rifle @ Feb 10 2009, 10:42 PM) *

the_rifle, baiat a scris ca tragea aer. La evacuare, cum trage aer? Plus simptomele descris de el fix aer fals indica. Pe toate masinile pe care am vazut exista garnituri intre galerie de admisie si chiulasa, probabil nu inteleg la ce te referi.

Esi foarte sigur pe tine, am mai observat asta, asta nu e neaparat un lucru rau, dar esti foarte grabit sa dai o parerea (de obicei postezi 2 - 3 ori odata), si nu ai respect pentru alti. Asta e deja o combinatie periculoasa. Forum este pentru a discuta, nu pentru pus anunturi gen 'esti prost'.
the_rifle
smile.gif Ce se ofenseaza lumea pe-aici.... Da' ce-am zis ? rolleyes.gif Cum nu tragea aer pe la cutia de viteze ????? blink.gif

Inseamna ca am gresit eu .... n-am inteles . Scuza-ma te rog
io's®
deci.. tre sa-mi iau o punga cu popcorn?

edit: si ca sa fac o completare, DACA era garnitura de la evacuare, PÂRÂIA... adica trebuia sa faca zgomot, si vb lui bart, in nici un caz nu TRAGE aer fals pe acolo, scapa gaze si asta SE AUDE

wink.gif
the_rifle
QUOTE (io`s @ Feb 11 2009, 11:35 PM) *
deci.. tre sa-mi iau o punga cu popcorn?

edit: si ca sa fac o completare, DACA era garnitura de la evacuare, PÂRÂIA... adica trebuia sa faca zgomot, si vb lui bart, in nici un caz nu TRAGE aer fals pe acolo, scapa gaze si asta SE AUDE

wink.gif

pai si daca e la admisie cum se arde garnitura ???? Trage aer incandescent ????

( Si logic daca era la evacuare n-avea cum sa traga aer pe acolo.... asa am zis si eu.... acolo scuipa ulei nu trage aer... ma refer la garnitura de chiuloasa... )

De fapt ce sa mai vorbim.... cum zice Bartro sau cine vrea....
io's®
asta nu stiu, poate nu era arsa, era rupta din cauza unui montaj prost in trecut... sau ma gandesc poate de la vreun rateu?

edit: scuipa ulei daca e dusa garnitura la evacuare? huh.gif
the_rifle
QUOTE (io`s @ Feb 11 2009, 11:45 PM) *
asta nu stiu, poate nu era arsa, era rupta din cauza unui montaj prost in trecut... sau ma gandesc poate de la vreun rateu?

edit: scuipa ulei daca e dusa garnitura la evacuare? huh.gif

.... ai postat inainte sa fac eu completarea cu edit.... M-am gandit eu ca trebuie sa fiu mai explicit sa nu existe dubiii.... tot ce conteaza e ca a rezolvat baiatu' problema.... Hai ca nu mai stau aici ca sigur imi iau ban..... Te pup
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.