Sheva
May 9 2008, 05:37 AM
Masina este un e28 din anul 1983, cu motor de 2 litri, benzina+GPL, jenti BBS pe 17"; in rest extra na a prea fost pe masina cand l-am cumparat. Este in proprietatea mea de aprox. 2 ani, si anul trecut m-am gandit ca e timpul ca "rechinul sa renasca", si am zis, daca oricum o sa fie desfacuta toata masina pentru tablarit si vopsit, atunci sa pun pe ea macar geamuri el. pe fata, dar norocul meu a fost ca am gasit in Ungaria un 520 din '87 cu geamuri el., ABS, clima, discuri pe spate, discuri ventilate pe fata, inchidere centralizata din fabrica; nu am ezitat, si m-am dus dupa ea. Asadar in august "rechinul" a intrat la "reconditionare". S-a montat toate 4 usile, capota si portbagajul de pe cel din Ungaria, dupa ce a fost vopsit, atunci a venit greul: pus ABS-ul, clima, geamurile electrice, puntea spate si discurile ventilate pe fata, asta insemnand si toata instalatie el. schimbata una cu cealalta. Toata lucrarea a fost facuta de Domy, care cred ca nu mai are nevoie de nici o prezentare. Intre timp scaunele au fost retapitate. Si in plus de atunci masina a mai primit si un set de angel eyes, in rest mai trebuie sa montez folia pe geamuri si ce a mai ramas crom pe masina (in spate la luneta), schimbat de pe celalalt. Cam atat cu prezentarea masinii, acum pozele:
alex230ro
May 9 2008, 06:39 AM
frumoasa ca obiectii:exterior :toba si sigla de M,interior:volanul si schimbatorul
manole74
May 9 2008, 06:58 AM
Masina arata extraordinar, cu toate ca mai sunt cateva maruntisuri de facut la ea, asa cum vorbeam. La capitolul sugestii intra si geamurile de la proiectoare(clare+lupa), pe care se lauda Marius ca le poate face, ca sa schimbe total fata masinii!
MeHigh
May 9 2008, 07:42 AM
foarte frumoasa masina, la exterior imi place ca este "clean". referitor la proiectoare, sunt si model cu lupa pt E28?
Un lucru pe care l-as schimba la ea, ar fi stopurile, in viziunea mea nu dau bine pe culoarea asta. In afara de asta, jos palaria pt masina ta.
CRM112
May 9 2008, 09:05 AM
frumos e28'ul. Nu ma prea pricep eu la fineţutile seriei, dar parcă e ceva ce nu pică bine la bara faţă. Īn rest, ce-au spus colegii mai sus.
Una-peste-alta arata bine de tot; nu-şi arată vārsta
Stopurile nu-mi plac nici mie, ca nu-mi place smoked in general. Interiorul imi place, chiar daca volanul e cam agresiv iar maciulia de lemn aduce a mertz (care nu prea-s agresive).
Bara fata e putin infundata pe centru... se intampla

Una bun se gaseste greu iar una noua te rupe la bani. Lipsesc 4 plastice la fusta, 2 dintre ele, pe cele de langa proiectoare le am la tara dar mai bine le ia noi, nu cred ca-s foarte scumpe.
ionusunt
May 9 2008, 02:13 PM
da de culoare nu zice nimeni nimic ? mie imi place mult .

toba e remus ? sau am vedenii ?
haifisch
May 9 2008, 04:16 PM
am mai spus si pe alt site.....geniala masina.....mai sunt lucruri de schimbat de pe ea (am mai spus si asta tot acolo) dar eu E28 mai frumos nu am mai vazut
iti recomand un kit de xenon.....iti pun in valoare farurile alea superbe care le ai si nu o sa iti mai trebuiasca faza lunga
reactor_share
May 9 2008, 11:08 PM
Ma bucur ca ai dat curs invitatiei mele, sau poate a mai multor useri de pe acest forum. Intr-adevar un E28 care e foarte frumos. Mie imi place cel mai mult, dintre toate pe care le-am vazut pana acum.
Si eu nici nu am obiectii, ca ceilalti de mai sus. Glumesc evident!
In concluzie ai facut o treaba minunata, culoarea este superba, si mie chiar imi place cu stopurile smoked. Mici chestii mai sunt intr-adevar de facut dar greul a trecut. Felicitari!
Sheva
Jun 1 2008, 11:11 AM
Maine va fi incarcat si clima cu freon (deja e cazul, pentru ca a sosit canicula

(), iar tot saptamana viitoare daca totul merge bine, "ajunge" si folia pe geamuri + schimbat luneta cu cheder cu tot, si in fine "shadow line"-ul va fi complet. In curand trebuie sa-mi ajunga si capacele din fusta, dupa care trebuie indreptata fusta si revopsita. In rest masina mai tot imi cere un chit de xenon, si sper ca in curand sa pot sa-i dau
INTERCEPTOR
Jun 1 2008, 07:40 PM
asa culoare si asa e 28 nu am mai vazut de mult...........volanul maciulia si micile artificii se pot remedia.dar masina in sine arata superb.bravo tie.
Sorin
Jun 1 2008, 10:01 PM
intr-adevar arata foarte bine sper ca data viitoare sa putem vedea live
Sta cam departe
Sheva
Jun 2 2008, 12:46 AM
Las' ca tot facem o intalnire la vara, abia astept
Sheva
Jun 7 2008, 04:26 PM
Doua poze de acasa, din balcon ...
Mai rar E28 asa bine inchegat. Sunt invidios
Silviu
Jun 7 2008, 05:54 PM
De carlig nu zice nimeni nimic ?

In rest e super masina !
Eu n-am nimic cu carligul, doar cu motorul. La cum arata merita un 3.5 . Dar e usor sa-ti dai cu parerea.
alex230ro
Jun 7 2008, 06:39 PM
sau un turbo pe motorul actual
Silviu
Jun 7 2008, 06:41 PM
Poate omul nu are nevoie de motor puternic care sa consume mult ! Asa la 2 L + GPL te plimbi toata ziua

) .
ionusunt
Jun 7 2008, 09:46 PM
da subscriu merge un 3.5

sau m106
xander
Jun 7 2008, 10:32 PM
nu inteleg ce are carligul
daca ati stii cat e de folositor.....si daca doamne fereste intra unu in spate la viteza mica isi face praf masina si la tine nici nu atinge spoilerul
mie imi place cum arata masina cu tot cu carlig
haifisch
Jun 8 2008, 11:35 AM
am avut si eu carlig pe spate si dupa o luna l-am aruncat ca arata ca naiba...cand l-am dat jos nu imi venea sa cred cat de bine arata
Nu mi-ar parea rau sa-l am. Chiar aseara a parcat unul cu E60 pana a atins bara mea. Probabil nu a dat deloc tare, oricum am bara stramba, dar merita sa ai un cui, preventiv.
Mihai_AMD
Jun 8 2008, 07:42 PM
eu unul nu suport carligele,la 2 e12-uri am avut si lam zburat din prima zi lam dat jos.pana sa fie util la impact miera ca da vreunu mai tare si mil infige in fund
MeHigh
Jun 10 2008, 12:10 PM
as vrea si eu carlig, daca imi iau vreodata barca, cu ce o remorchez de masina?
Sheva
Jun 30 2008, 04:45 PM
Sincer, nici mie nu-mi place, dar: 1. mai de mult cand masina inca era la cumnatu' meu, odata, iarna a alunecat, si a luat vreo 3-4 masini parcate pe partea dreapta cu carligu'
si stiti ce a patit masina? s-a indoit un pic carligu', atat. 2. acum vreo 3 luni in parcare, am dat in spate si am tamponat un Supernova, consecinte: Supernova, placuta, bara fata, masca: varza, E28: absolut nici o zgarietura

, deci intelegeti motivul, pt. care nu-l dau jos ?
ionusunt
Jun 30 2008, 05:27 PM
un fel de bullbar pt spate
MeHigh
Jul 1 2008, 06:47 AM
e foarte util carligul, eu mi-as pune, chiar dca multi ar da apoi cu pietre dupa mine.
ionusunt
Jul 1 2008, 02:14 PM
SI EU (dar nu la cabrio-desi la nemti am vazut si asa cva

) da sa am si ce trage cu el (o barca ,o rulota ,o masina -urs- facut pt circuit pe platforma

)
Sheva
Aug 7 2008, 06:14 PM
Astazi a ajuns si folia pe geamuri, maine dimineata ma duc dupa masina, inca cateva retusuri, si e gata de drum spre Paltinis. Sper sa ma tina rulmentul din stanga-fata pana acolo si inapoi acasa. (Si o poza de sambata de la nunta unui prieten):
Sheva
Sep 1 2008, 11:11 AM
Se pare ca din anumite motive financiare, trebuie sa vand masina asta, care deja e trup si suflet cu mine
INTERCEPTOR
Sep 1 2008, 11:18 AM
pacat de ea.e foarte frumoasa
dar daca TREBUIE atunci asta e.
MeHigh
Sep 1 2008, 11:18 AM

tocmai cand m-am hotarat sa o tin eu pe-a mea....subtiezi tu randurile. Imi pare rau sa aud asta, am vazut cum tii la ea. Nu exista alta cale sa iesi din belea?
Din ce belea te scoate vanzarea unui E28? Ca mare lucru nu iei pe el. Adevarul e ca scapi de niste cheltuieli pe viitor

dar castigul din vanzare mi se pare.... inutil.
haifisch
Sep 1 2008, 03:46 PM
CRM112
Sep 1 2008, 04:35 PM
si eu subscriu la ce spune Til....vezi ce socoteli poti face sa nu dai masina ca e pacat. E foarte misto, si nu mai gasesti prea multe e28 ok. Mai bine vezi...dai rotile...dai ceva, dar nu masina cu totul.
MeHigh
Sep 1 2008, 04:38 PM
nu stim ce probleme are omul, vom vedea care e finalitatea, eu unul ii tin pumnii sa nu fie nevoit sa mai vanda masina. ba chiar vin la Oradea sa o stropim cu bere, cand ma vei anunta ca nu o mai vinzi

Succes, colega, succes. Sa nu uiti ce ti-am zis pe net mai devreme.
Sheva
Sep 1 2008, 10:01 PM
Multumesc baieti de sfaturi si ajutor (in special lui MeHigh), nu e inca nimic sigur, credeti-ma ca nu l-as da pt. nimic. Vedem, sper sa-mi rezolv altfel problemele.
Sheva
Sep 21 2008, 03:15 AM
Nu-l mai vand, gata, ma bucur ca-l am (deci MeHigh, te astept la bere, la Oradea

). In viitorul foarte apropiat faza scurta si proiectoarele primesc cate un set de xenon
TiL
Sep 21 2008, 04:57 PM
MeHigh
Sep 21 2008, 09:23 PM
cu cea mai mare placere, am sa vin, sa bem in cinstea ta si-a masinii, care ramane la tine ( imi pare bine ca stiu pe ce maini e masina ).
Numai bine.
P.S - am sa-ti dau un pachet de tigari, l-am gasit la mine in bord (prin spatele bordului ) si e sigur al tau, Pall Mall belu
Sportivu
Sep 21 2008, 09:43 PM
ai fi regretat amarnic masina...

ma bucur din suflet ca nu ai dat-o
batz
Oct 17 2008, 08:42 AM
ma bucur enorm ca nu ai vandut-o:D e ...

ai grija de ea e unu din cele mai frumoase e28-uri
Sportivu
Oct 17 2008, 12:11 PM
Pai....e de vanzare iar Batz..Arpi si-a luat E36 coupe!
batz
Oct 19 2008, 05:39 PM
Sheva
Oct 23 2008, 09:05 PM
2 poze cu rechinul si cu pisica ...
BMW635
Jul 26 2010, 09:33 PM
care este pretul de vanzare?
L.E. imi cer scuze acum am vazut data de la ultima postare...dar daca totusi masina mai este de vanzare...sa se anunte si aici . Multumesc!
Mihai_AMD
Jul 27 2010, 06:11 AM
CITAT(BMW635 @ Jul 26 2010, 09:33 PM)

care este pretul de vanzare?
L.E. imi cer scuze acum am vazut data de la ultima postare...dar daca totusi masina mai este de vanzare...sa se anunte si aici . Multumesc!
din pacate masina s-a vandut de aproape 2 ani.......
io's®
Aug 4 2010, 12:32 AM
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.