Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BMW E34
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3
TiL
QUOTE (TiL @ Apr 20 2010, 09:55 PM) *
Da, e o lege a fizicii din care rezulta ca un arc are constanta elastica mai mare cu cat e mai scurt, atat timp cat celelalte proprietati se mentin. Constanta asta este forta necesara comprimarii arcului cu x metri, raportat la x.

O analogie ar putea fi trambulina: greutatea omului poate sa o balanseze usor cand omul sare la capatul ei (arc lung), dar daca sari pe trambulina aproape de capatul fix, nu o impresionezi mai mult de cativa mm. Deci aceeasi forta produce deplasare mai mica, deci constanta elastica e mai mare la arcul scurtat wink.gif

adi.dima
P********** mea... sta grav pe curbe cu ele scurte asa biggrin.gif
adi.dima
Photoshop bun... am marea lene sa vopsesc ce mai e de vopsit la ea.

Click to view attachment
adi.dima
Ajutor, am nevoie de o elice de vasc cu prindere in 4 suruburi sad.gif ... mi-a zburat o pala aseara.
adi.dima
Intr-un final a vazut si ea toate elementele de caroserie vopsite.......
ps. cu vascu am rezolvat-o, era in 3 nu in 4 si am gasit o elice pe la atelier. Se mai adauga in pusculita termostat nou, carcasa termostat noua si pompa de apa, tot noua cu turbina metalica.

Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment
adi.dima
Cu o oarecare urma de nostalgie in degete, va scriu ca X-ul a plecat din posesia mea... sad.gif
Partea buna e ca locul i l-a luat un 1.8IS E36, o sa bag cateva poze cu masina urmand sa fac un nou topic pt ea in momentul in care ma apuc de treaba.
Sariti cu pareri biggrin.gif

Click to view attachment Click to view attachment Click to view attachment
haifisch
am mers si eu cu vreo 2 1.8is-uri....sunt ok .....fug cat de cat si consuma bine.....

daca nu te supara....renunta la stopuri si faruri....farurile stock cu semnale albe si stopurile cu partea de sus alba....pe culoarea aia chiar o sa arate f frumos

poate si jante...

o poza de la interior?

anunti cand vrei sa ti se inchida topicul asta de la ix
adi.dima
Pai asta si vreau, farurile o sa apara la vanzare ca vreau unele originale, negre cu lupa ca are xenoane si stopurile o sa vad ce fac cu ele, d-alea cu semnal alb si vreau. La astea ala din stanga are sticla sparta intr-un colt, o sa vad cum o fac sa nu deranjeze prea tare si le dau si p-alea.
La interior e destul de cheala.. adica n-are nici aer si nici obc, are geamuri fata cu confort, trapa bi si oglinzi electrice..
crisdum
Imi placea si X-ul , dar felicitari pentru is ! Aceiasi obiectie o am si eu, in legatura cu farurile si stopurile .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.