Help - Search - Members - Calendar
Full Version: JANTE -borbet 9j
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
alexbmw
Salut!
Am un ursuletz dar vreau sa achizitionez inca unul care este putintel mai tanar biggrin.gif '90 (inca nu il-am achizitionat) este (va fi:) ) un 325ixf
vreau sa pun jante borbet de DE 16'' 9'j(toate)et 15
Intrebarea mea este daca se pot pune..am gasit la 350 Euro cu tot cu gume....dar insa ma tem k nu se potrivesc (9j pe fata e km mult zic eu ..) .
Stiu cum arata pe masina da cu modelu de 7.5j pe fata....asa da bine dar...cu 9j nu stiu ce sa zic..
si inca ceva: cam ce greutate au toate jantele astea?

Modelul asta:

ionusunt
QUOTE (alexbmw @ Apr 30 2008, 11:38 PM) *
Salut!
Am un ursuletz dar vreau sa achizitionez inca unul care este putintel mai tanar biggrin.gif '90 (inca nu il-am achizitionat) este (va fi:) ) un 325ixf
vreau sa pun jante borbet de DE 16'' 9'j(toate)et 15
Intrebarea mea este daca se pot pune..am gasit la 350 Euro cu tot cu gume....dar insa ma tem k nu se potrivesc (9j pe fata e km mult zic eu ..) .
Stiu cum arata pe masina da cu modelu de 7.5j pe fata....asa da bine dar...cu 9j nu stiu ce sa zic..
si inca ceva: cam ce greutate au toate jantele astea?

Modelul asta:

daca iti iei ix mai mult ca sigur ca iti vor atinge cele de 9j .la ix puntile fata si spate cred casunt mai late. 7.5 fata si 9 spate borbet A arata criminal pe urs .dar nu pe ix .azi de exemplu am luat rotile de pe ixul lui ledocteur sa le pun la mine si le-am pus pe ale mele la el.sunt aceleasi et uri rotile ,arata la fel (unele sunt copie fake ale celor lui ledocteur care sunt rh )
si la ix ul lui rotile ies mai mult ca la mine in afara masinii (si ale mele si ale lui ),stau la 1 mm 2mm dupa aripa ,in conditiile in care ixul are si aviarele respective. nu pune la 4x4 jante de latimi diferite ca am auzit,nu sunt sigur,ca pot fi probleme.cel mai bine pune 7.5 toate,buza polisata si aia e . mme avea asa ceva pe ixul lui poti vedea la "masina mea "
alexbmw
Ma gandeam eu ca nu se potrivesc..Merci de exemplu(altul mai bun nici ca se putea wink.gif ) !

LE: ET trebuie sa fie ET 35???? Sau..? (mie mi-a spus cineva ca BMW are ET 35
haristeas51
la e30 cu jambe subtiri, poti pune maxim ET 45 . Eu am jante cu et35 si pe fata imi ating putin in amortizor ( am jambe groase ) la fratemiu jantele nu ating deloc ( are jambe subtiri ).
cele mai bune dimensiuni pentru jante la e30 dupa parerea mea sunt. J 7,5 si ET undeva intre 35-30. R 16. asta sa nu ai alte bataii de cap ( distantiere, roluit de aripii )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.