![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 53 Joined: 13-April 08 From: Ploiesti Member No.: 1,584 Car: E30 320i Engine: M3 2.0 136CP ![]() |
Salut!
Am un ursuletz dar vreau sa achizitionez inca unul care este putintel mai tanar ![]() vreau sa pun jante borbet de DE 16'' 9'j(toate)et 15 Intrebarea mea este daca se pot pune..am gasit la 350 Euro cu tot cu gume....dar insa ma tem k nu se potrivesc (9j pe fata e km mult zic eu ..) . Stiu cum arata pe masina da cu modelu de 7.5j pe fata....asa da bine dar...cu 9j nu stiu ce sa zic.. si inca ceva: cam ce greutate au toate jantele astea? Modelul asta: ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Salut! Am un ursuletz dar vreau sa achizitionez inca unul care este putintel mai tanar ![]() vreau sa pun jante borbet de DE 16'' 9'j(toate)et 15 Intrebarea mea este daca se pot pune..am gasit la 350 Euro cu tot cu gume....dar insa ma tem k nu se potrivesc (9j pe fata e km mult zic eu ..) . Stiu cum arata pe masina da cu modelu de 7.5j pe fata....asa da bine dar...cu 9j nu stiu ce sa zic.. si inca ceva: cam ce greutate au toate jantele astea? Modelul asta: ![]() daca iti iei ix mai mult ca sigur ca iti vor atinge cele de 9j .la ix puntile fata si spate cred casunt mai late. 7.5 fata si 9 spate borbet A arata criminal pe urs .dar nu pe ix .azi de exemplu am luat rotile de pe ixul lui ledocteur sa le pun la mine si le-am pus pe ale mele la el.sunt aceleasi et uri rotile ,arata la fel (unele sunt copie fake ale celor lui ledocteur care sunt rh ) si la ix ul lui rotile ies mai mult ca la mine in afara masinii (si ale mele si ale lui ),stau la 1 mm 2mm dupa aripa ,in conditiile in care ixul are si aviarele respective. nu pune la 4x4 jante de latimi diferite ca am auzit,nu sunt sigur,ca pot fi probleme.cel mai bine pune 7.5 toate,buza polisata si aia e . mme avea asa ceva pe ixul lui poti vedea la "masina mea " -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 53 Joined: 13-April 08 From: Ploiesti Member No.: 1,584 Car: E30 320i Engine: M3 2.0 136CP ![]() |
Ma gandeam eu ca nu se potrivesc..Merci de exemplu(altul mai bun nici ca se putea ![]() LE: ET trebuie sa fie ET 35???? Sau..? (mie mi-a spus cineva ca BMW are ET 35 This post has been edited by alexbmw: May 1 2008, 06:23 AM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 426 Joined: 29-October 06 From: Bucuresti. Tei Member No.: 467 Car: e38 Engine: m52 2.8 193CP ![]() |
la e30 cu jambe subtiri, poti pune maxim ET 45 . Eu am jante cu et35 si pe fata imi ating putin in amortizor ( am jambe groase ) la fratemiu jantele nu ating deloc ( are jambe subtiri ).
cele mai bune dimensiuni pentru jante la e30 dupa parerea mea sunt. J 7,5 si ET undeva intre 35-30. R 16. asta sa nu ai alte bataii de cap ( distantiere, roluit de aripii ) This post has been edited by haristeas51: May 1 2008, 09:58 AM -------------------- BMW E38 728i
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 06:28 PM |