Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DECE ASA MULTE URSULET.CAZAN
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
Pages: 1, 2
INTERCEPTOR
am vazut la curse numai si numai cazane.tomberoane sau alte accesori .dece doar 1 din 10 ursi arata bine.este o caroserie sport deosebita si frumoasa.dar dece sa ajuns in stadiile de carcasa care le vad eu pe strada????sa nu incepeti acuma ca am eu ceva cu ursu .imi place ursuletul dar nu cazanetele.ionut super alecs super fost lu til era super dar culoarea urata.
io's®
din lipsa de creier (la propriu) sau din cauza ca sunt prea varza sa mai merite sa fie investit in ei si atunci propietarii doar ii exploateaza la maxim in loc sa-i dea la fiare vechi
INTERCEPTOR
(off topic tu sa iei piesa de la gemeni ca ma innebunisei de cap ca nu ti o dau si acuma nu o mai iei:((.)totusi am vazut multe ursoaice care aratau bine si aveai de ce sa te legi sa le faci superbe.eu in germania si in franta am vazut ursuleti cum nici nu viseaza unii.si la sume genu 1500 2000 3000 euro.aici vor 3000 4000 euro pe niste oale de ciorba.cum am zis 1 din 10 este super.WRC
SUPERBEC
wrc e cazanu ala rosu cu spoilere de 2 lei si abtibilde pe el?
Gabi_323i
QUOTE (SUPERBEC)
wrc e cazanu ala rosu cu spoilere de 2 lei si abtibilde pe el?

mertan
wrceul arata rau de tot. mie imi place la nebunie.
Iulika0069
Are motor de M5 din cate stiu.. deci omul are poate suficienti bani si a "investit" in el..

E greu de intretinut o masina, in momentul in care vrei sa ii faci tablaria si sa o vopsesti cred ca trebe sa decartezi minim 500-800E.. Si nu toata lumea are banii astia..
Hai sa zic ca interiorul il gasesti la cateva milioane la dezmembrari.. desi io de cate ori am cautat ceva la baieti, am umblat de mi-au sarit capacele
florin83
nu cred ca Beck se referea la masina aia..
Rabanne
IN masina aia s-au bagat euro de ordinul zecilor de mii nu cateva sute sau milioane cum vorbeste iulika.Trebuie ori sa te dea banii afara din casa ori sa n-ai creier sa bagi atatia bani intr-o astfel de masina:)
Kane
Cel mai frumos ursulet parerea mea. Se aude si fuge demential. BTW... WRC-u asta nu a fost inainte AVP-u? Avea motor de 2.7 parca, nu mai stiu exact. Am mers cu ea acum 3-4 ani parca si fugea de manca pamantu. Avea o priza de aer mare pe capota si se ridica botu cand puneai gazu pe ea smile.gif
florin83
QUOTE (Rabanne)
Trebuie ori sa te dea banii afara din casa ori sa n-ai creier sa bagi atatia bani intr-o astfel de masina:)

sau sa fii super pasionat!!

crede-ma ca si eu daca as avea zeci de mii de euro as investi in urs.. mi-as lua poate si alta masina, mai noua, dar as investii si in asta..

Kane, WRC inainte avea motor de 2L :unibrow: A aparut si in revista Supercar parca. Zicea de atunci ca o sa-si ia motor de M tongue.gif

AVP parca "s-a transformat" in PST tongue.gif
Gabi_323i
avp e un cazan, inainte arata bine, nu s-a transformat in pst, pst are alt nr acum biggrin.gif wrc avea motor de 2.0 si niste jante oz
Gabi_323i
cine stie ceva despre masina asta?
florin83
320is.. :prayer: :heart: :heart: :prayer:

era pe autovit acum cateva luni de vanzare..
de acolo sunt si pozele cred..tongue.gif
Gabi_323i
cateva luni? eu am pozele cred ca de un an sau 2
316i
Ala e MMO-ul. :nod: Stiu strada unde e masina. Nu prea merge omul cu ea, din an in paste o misca si acuma are 4 roti de 4 feluri cu 4 feluri de cauciucuri nu mai are rotile alea aurii. :paranoid:
Gabi_323i
QUOTE (316i)
Ala e MMO-ul.  :nod: Stiu strada unde e masina. Nu prea merge omul cu ea, din an in paste o misca si acuma are 4 roti de 4 feluri cu 4 feluri de cauciucuri nu mai are rotile alea aurii. :paranoid:

sad.gif
SUPERBEC
dap sry am confundat WRC-u

e interesant...smile.gif, mai de mult aveam si eu asa ceva in cap, sa iau un urs sa il reconditionez si sa pun un m50 2.5 pe el
sau s52...

dar la cat de varza sunt caroseriile de ursi din romania treaba asta este doar un vis,
oricum caroseria de urs lucreaza mai mult decat trebuie si nu prea se preteaza la asemenea investitii
Rabanne
Una in stare impecabila merita oricand cumparata.INsa sa iei una praf si s-o restaurezi este pierdere de timp si de nervi. Eu am trecut cu a mea printr-o restaurare si in mod cert n-as mai vrea sa se repete momentul.
Ionut
toti le-am restaurat, dar cu timpul....cel mai bine daca vrei sa resaturezi ceva, trebuie sa bagi toti banii odata si gata, nu pe rand ca noi...dar de, de unde atatia bani... :dis:
Rabanne
Chiar si cu toti banii odata te termina psihic cand vezi ca dupa 2-3 ani se maresc sansele s-o iei de la capat;)
316i
Ceea ce ma face pe mine sa zic din nou:cum ai tu grija de ea, asa are si ea grija de tine si de portofelul tau.Getested. :nod:
INTERCEPTOR
wrc e super.si mai sunt cateva.dar nu inteleg dece iti iei un bmw daramat sa rada lumea de tine.era unu la curse care scotea fum si altu care i sa aprins farul dupa ceva metri:PPP.eu as investi cati bani ar fi nevoie intr o masina care mi place .daca nu mi place ursuletul nu mi cumpar.dece sa cumpar o masina care nu mi place?sa am mot sa nu bag bani in ea??daca imi placea ursuletul il faceam ca pe rechin.si cam toti stiti ca sunt saracie si muncesc pe unde apuc si mi am vandut tot din casa sa mi fac masina.dar in nici un caz nu as merge cu un urs asa cum am vazut eu cele mai multe.cred ca toti am face asa dar nu prea avem interesu.e mai frumos sa arunci bani pe femei pe la munte pe la mare pe tigari si bautura.dece sa bagi bani intr un fier???pt cva te reprezinta .esti ceea ce conduci.deci nu mai luati apararea celor care cad din masini.....................
INTERCEPTOR
eu nu cred ca e adevrat ca daca bagi bani 1 intr o masina dupa 2 3 ani o iei de la capat.poate daca iti bati joc de ea ,o dai la prieteni sa faca ei drifturi si 0 100 sau eu stiu.eu am mai restaurat pana acuma 2 masini.KPB ul care cat a fost la mine a stat impecabil cum a aplecat de la mine sa daramat.exact ce ziceati voi de 2 3 ani.dar daca era la mine in continuare ar fi aratat la fel.sa fie dezinteres fata de masini??
sa o cumperi ca sa o exploatezi??
am prieteni cu e 39 e 46 care imi spuneau .....merg pana se rupe.in curand vom vedea cazane de e 46 e 39 .ca deja sunt cazane e 36 e 34
316i
QUOTE (INTERCEPTOR)
...eu nu cred ca e adevarat ca daca bagi bani 1 an intr-o masina dupa 2-3 ani o iei de la capat. Poate daca iti bati joc de ea, o dai la prieteni sa faca ei drifturi si 0-100 sau eu stiu...

QUOTE (INTERCEPTOR)
de ce sa bagi bani intr-un fier???Pt ca te reprezinta.Esti ceea ce conduci.

E bine de vazut ca nu sunt singurul nebun care gandeste in felul asta. :nod:
E greu de crezut ca inca mai exista persoane care sunt chiar mânate de pasiune, nu doar de o rivalitate stupida apartinand ciclului "sa moara si capra vecinului" sau "mama-mama ce si-a luat ala, stai sa-mi bag unghia-n gat, da' las' ca imi iau io ceva si mai tare".
alex230ro
biggrin.gif cati bani a mancat si va manca ursul meu nu cred ca baga astia in E46 si E36 tongue.gif .Ideea e simpla cine ia masina doar sa aiba BMW nu va baga bani in ea cine o ia din pasiune isi va vinde si adidasii din picioare pt ea :nod: .
George77
Este clar ca cei care au ursuletii aia varza nu sunt pasionati bmw si doar si-au luat o masina de omorat ,s-a nimerit sa isi ia ursulet ca asa au auzit ei ca fuge sau au avut ocazia sa incerce unul si asta a fost,pacat ca ii bat joc de ele si le aduc in starea asta.
Rabanne
QUOTE (316i)
Ceea ce ma face pe mine sa zic din nou:cum ai tu grija de ea, asa are si ea grija de tine si de portofelul tau.Getested. :nod:

Pai unii au masini doar de bibelou nu ca sa le puna la lucru.
Rabanne
QUOTE (INTERCEPTOR)
wrc e super.si mai sunt cateva.dar nu inteleg dece iti iei un bmw daramat sa rada lumea de tine.era unu la curse care scotea fum si altu care i sa aprins farul dupa ceva metri:PPP.eu as investi cati bani ar fi nevoie intr o masina care mi place .daca nu mi place ursuletul nu mi cumpar.dece sa cumpar o masina care nu mi place?sa am mot sa nu bag bani in ea??daca imi placea ursuletul il faceam ca pe rechin.si cam toti stiti ca sunt saracie si muncesc pe unde apuc si mi am vandut tot din casa sa mi fac masina.dar in nici un caz nu as merge cu un urs asa cum am vazut eu cele mai multe.cred ca toti am face asa dar nu prea avem interesu.e mai frumos sa arunci bani pe femei pe la munte pe la mare pe tigari si bautura.dece sa bagi bani intr un fier???pt cva te reprezinta .esti ceea ce conduci.deci nu mai luati apararea celor care cad din masini.....................

Ma, daca voi v-ati luat masini sa va uitati la ele, eu personal mi-am luat-o s-o folosesc.Am luat-o sa traiesc senzatia BMW, ca doar de aia am motor de 2.5 pe ea si i-am adus si modificari. Pasionatii sunt aia care le fac, le distrug, le refac si iar le distrug nu aia care le fac sa le tina in garaj sau sa stea toata ziua cu carpa pe ea si sa se consoleze cu gandul ca au o masina intretinuta. Daca ai un BMW f bine intretinut nu inseamna neaaparat ca esti si pasionat, esti doar genul de sofer care habar nu are unde sunt limitele acelei masini si din punctul asta de vedere este egal cu zero. Este ca si cum te-ai insura cu o gagica misto si ai pastra-o virgina pana la moarte. Din cate am vazut pe aici genul asta va reprezinta pe cativa. Personal n-as mai fi interesat de E30 pentru ca mi s-a pus pata pe E36 care probabil, cand va ajunge in mainile mele ii voi directiona fonduri masive care pentru urs nu le-as vedea rostul. baietii de la curse de care radeti sau comentati aici, cu ursii prapaditi, atata si-au permis. N-aveti nici un drept sa-i judecati pentru ceea ce au reusit sa faca. Fiecare isi cumpara ceea ce isi poate permite. Personal cred ca ei sunt mult mai pasionati decat cativa de pe aici care sustin acest lucru. Acei oameni, care cel mai probabil cu greu si-au permis acele masini, garantat au planuri mari cu acele masini, si probabil muncesc pentru a-si permite acele cazane ca sa vina intr-un final oameni de teapa voastra si sa puna intrebari stupide. MI se pare lipsa de educatie si lipsa de respect pentru oameni in general. Daca cineva nu-si permite jeans de firma dar totusi poarta jeans nu inseamna ca ne este inferior in vreun fel. Cel care-mi creeaza greatza cea mai profunda este 316i care el mai probabil este genul de baiat care sta toata ziua de fusta mamei si careia ii cere bani pentru a-i investi in masina(mi-a zis Adi Oprisan cateva chestii care cred ca se confirma). Prietene, sunt oameni care muncesc si se dau de ceasul mortii pentru a intretine un urs fie si acela tavalit insa merita respect tone in plus fatza de respectul care il merita cineva cu o masina intretinuta de parinti sau oricine altcineva;) Este o tara libera unde toti facem ce dorim si ce putem. Cat despre tine INTERCEPTOR , imi place sa cred ca esti un tip muncitor si un om de bine insa sa judeci alti oameni pentru masinile care le au mi se pare totusi cam mult. Da-le tu bani sa-si reconditioneze ursii, poate atunci ochiul tau va fi fericit;) Este o tara libera iar voi nu aveti dreptul sa judecati!
George77
In mare parte ai dreptate,da asa este ,sunt unii care chiar si-au dorit masina aiai si poate de atat au avut bani si isi doresc ca masina lor care arata intr-un fel sa arate mai bine dar poate ca acum au ajuns doar in aceasta faza.Exista unii care chiar le hingheresc si vor ajunge fiare vechi masimile alea. :

[/quote]
uwe
eu unul fac parte din categoria de oameni care...
mi-am luat ursul acum trei ani si abia in aceasta vara pot spune ca am cam finalizat treburile cu el
am schimbat motorul din 1,8 in 2,5 , am facut tinichigeria si am revopsit toata masina (a fost desfacuta pana la piele)
eu cu mana mea am desfacut fiecare piesa de pe ea si am montato la loc
tin la aceasta masina ca la ochii din cap....am depus in ea mare parte din salariile mele si mai ales mult suflet
dar...
niciodata nu dau inapoi de la o liniuta cercuri sau altele
asta ce inseamna ca sunt un distrugator de masini?????
eu zic ca pur si simplu e placere
Azeea
reconditionarea unui ursuletz pentru a-l scoate din starea de cazan cere o investitie mare de bani si timp. piesele noi/aproape noi sunt scumpe si greu de gasit, mecanici priceputi sunt rari. dar pasiunea nu cred ca poate fi masurata neaparat in cum arata masina la un moment dat. pana la urma vad si partea practica si trebuie sa stabilesc niste prioritati: ce sens ar avea sa investesc toti banii pe care-i casting in restaurarea masinii ca apoi sa nu pot circula niciodata cu ea, mai ales ca lucrul asta se intampla pe o perioda lunga de timp(nu mi-ar conveni ca 1 an de aici incolo sa dau 1/2 de salariu pe ea, s-o tin in service sau in fata blocului si sa ma uit la ea ca nu stiu ce mai am facut si nici nu mai am bani de motorina).

@rabanne: sa ai masina excelent intretinuta, sa o tii in garaj, sa o stergi numai cu piele de caprioara, sa o plimbi din an in paste e comportament tipic de colectionar nobil. oamenii astia apreciaza un autoturism. comparatia cu o gagica misto mi se pare deplasata; masina e masina, femeia e femeie.
ai dreptate ca acest forum e unul pasnic. hai sa-l pastram asa!
Zom
vladut, rabbane, v-ati dat in barci destul. topic closed pentru ca observ ca nu mai exista pareri referitoare la subiect. posturile way-offtopic le mut si gata.
ccc
Rabanne, 316 si ceilalti: e treaba fiecaruia ce face cu propria masina, atata timp cat nu-i pune pe altii in pericol sau nu-i afecteaza. Daca unii vor s-o rupa cu ecrculete, e ok, daca vor s-o tina in garaj si sa arate impecabil, iarasi e ok, mai ales ca la un anumit tip de masini e si pacat sa le strici.
Cat am avut fosta masina am incercat sa am grija de ea s-o pastrez in stare cat mai buna. Cred ca am si reusit - cand am dat-o arata inca la fel de bine, desi am mers cu ea suficient. E adevarat, fara sa fac cerculete sau sau alte chestii asemanatoare. Pentru ca ar fi fost pacat de ea. Sper sa o tina la fel de bine si actualul proprietar.

Referitor la "cazane" si alte ruine pe care le vezi circuland: depinde ce-si poate permite fiecare, nu au multi posibilitatea sa-si cumpere o masina buna. Insa e usor sa-ti dai seama ce fel de proprietar are masina cand o vezi mizerabila si neingrijita. Pentru ca nu e nevoie de bani ca sa o speli si sa ii faci un minimum de intretinere.

Rabanne, nu stiu ce ai de impartit cu 316, problemele voastre par sa fie mai vechi, dar as aprecia daca v-ati rezolva disputa in particular si nu pe forum. Ce ati spus unul despre celalalt, aici si in alt topic, nu va onoreaza.
INTERCEPTOR
mm vad ca va luati la tranta.eu am intrebat doar dece sunt cazane as amulte.nu ma intereseaza pe mine ca o tine in garaj sau face curse .uite eu o tin in garaj ca bibelou si asta e nu ai ce sa faci.uwe a muncit pt ea la fel ca mine si a ramas fara bani de multe ori cdin cauza ei si nu da inapoi de la o liniuta.asta nu inseama ca a mea e cazan ca sta in garaj.era vb de aspect .si cum treaba cu jegu e cea mai concludentaaaaaaaaaaa...................si cea mai ieftina.si pana la urma sunt asa multe pt ca nu si da nimeni interesu.si am pu sin discutie si alte masini gen e 34 e 36 e 46 care mi au venit la reparat cu ceva de genul 1 litru de ulei in motor .0.5 ulei in motor.placute de frana inexistente direct pe disc cu discurile facute varza.directie ceva de genu virezi acum si masina vireaza maine.si alt ebombe la care nu ar fi trebuit sa se ajunga. dece?am aflat singur.oameni car esi au luat masina ca pe un tractot exploatare.cand a cazut vai cati bani am bagat in bmw .desi de 2 ani nu am schimbat nici filtru de aer ...................mmmmmmmmmmmm asa ajunge o masina care e draguta si apreciata ca ,caroserie (ursuletul)cazan.in fine cineva sa inchida si sa stearga topicul asta.ce dreacu ma mancat pe mine undeva sa vad dece s ursuleti daramati.am crezut ca daca sunteti mai multi posesori de ursi puteti sa ma lamuriti cum ajunge un urs in halul in care sunt multi.dar in nici un caz nu ma asteptam sa o luati pe aratura sa va certati pt o discutie.stergeti topicu si gata.
INTERCEPTOR
rabbane daca ai ceva de zis zi in fata nu mai ne ocoli cu unii de pe aici care si tin masinile de bijuterie si dastea de 2 lei.eu nu am zis nimic de cei care fac curse ca si eu fac dar nu legale si fac rar.nu mai judeca tu dupa perdeaua i.eu am pus o intrebare nu am zis ca ala are masina urata ca e taran sau ca face nu stiu ce .am si specificat unele.hay e frumos dgh e frumos cry e frumos vrei sa ti dau exemple.nu stiu ce sarac isi permite o masina de 2 3 mii de euro car econsuma 15 20 .sa fie sarac ?sau sunt eu prost?si acuma depinde de ce esti tu pasionat.DE CURSE SAU DE MASINA BMW.daca esti de curse nu mai are nici o legatura bmw u.daca esti pasionat de bmw atunci are legatura si cu ce poate masina si cu ,,,cursele.nu cred ca trebuie sa bati apropouri in stg si dreapta pe aici ca eu nu stiu pe cine a deranjat o simpla.dece atatea cazane .este un club de bmw deci nu trebuia sa intreb dece cazane dacie dece cazane mercedes dece cazane fiat dece cazane alte masini.si nu stiu cu ce esti tu mai pasionat decat mine sau decat altii .si daca as avea bani as da sa fi sigur mai multi decat ai da tu .si as face pt bmw de 10 ori mai multe chestii decat tine.si orice ai face tu nu o sa fi niciodata nici pe sfertul meu referitor la bmw.deci ma repet dece masina e cazan din ce cauza sa ajuns in stadiul de carcasa .nu ma intereseaza cien o conduce sa ti fie clar.nu ma intereseaza soferul .ci dece e asa masina.daca e asa masina ca omu nu si permite atunci ar fi o chesti dar sa ti permiti si sa ti bati joc e alta.asa ca nu mai lua tu apararea tututro ca nu ti au trecut si nu o sa ti treaca niciodata prin mana cate bmw uri mi au trecut mie si cate feluri de oameni am cunoscut eu doar prin intermediul unui simplu nume BMW.
INTERCEPTOR
barriton ule poti sa inchizi sau sa stergi tot topicul.ca sa nu mai fim luati la rost ?aia cu masini virgine??
INTERCEPTOR
si inainte sa inchizi topicul imi cer scuze doar celor care intr adevar nu si permit sa si faca masina sa arate cum ar trebui.eu fac parte din aceasi categorie ........dar ma straduiesc si cu mari MARI sacrifici fac ce mi doresc la masina.deci inca 1 scuze doar unora...................nu am vrut sa rad de ei sau sa ai judec.asa cum am fost acuzat de nu stiu cine
Rabanne
QUOTE (INTERCEPTOR)
rabbane daca ai ceva de zis zi in fata nu mai ne ocoli cu unii de pe aici care si tin masinile de bijuterie si dastea de 2 lei.eu nu am zis nimic de cei care fac curse ca si eu fac dar nu legale si fac rar.nu  mai judeca tu dupa perdeaua i.eu am pus o intrebare nu am zis ca ala are masina urata ca e taran sau ca face nu stiu ce .am si specificat unele.hay e frumos dgh e frumos cry e frumos vrei sa ti dau exemple.nu stiu ce sarac isi permite o masina de 2 3 mii de euro car econsuma 15 20 .sa fie sarac ?sau sunt eu prost?si acuma depinde de ce esti tu pasionat.DE CURSE SAU DE MASINA BMW.daca esti de curse nu mai are nici o legatura bmw u.daca esti pasionat de bmw atunci are legatura si cu ce poate masina si cu ,,,cursele.nu cred ca trebuie sa bati  apropouri  in stg si dreapta pe aici ca eu nu stiu pe cine a deranjat o simpla.dece atatea cazane .este un club de bmw deci nu trebuia sa intreb dece cazane dacie dece cazane mercedes dece cazane fiat dece cazane alte masini.si nu stiu cu ce esti tu mai pasionat decat mine sau decat altii .si daca as avea bani as da sa fi sigur mai multi decat ai da tu .si as face pt bmw de 10 ori mai multe chestii decat tine.si orice ai face tu nu o sa fi niciodata nici pe sfertul meu referitor la bmw.deci ma repet dece masina e cazan din ce cauza sa ajuns in stadiul de carcasa .nu ma intereseaza cien o conduce sa ti fie clar.nu ma intereseaza soferul .ci dece e asa masina.daca e asa masina ca omu nu si permite atunci ar fi o chesti dar sa ti permiti si sa ti bati joc e alta.asa ca nu mai lua tu apararea tututro ca nu ti au trecut si nu o sa ti treaca niciodata prin mana cate bmw uri mi au trecut mie si cate feluri de oameni am cunoscut eu doar prin intermediul unui simplu nume BMW.

Prietene, nu s-a luat nimeni de obsesia ta si te priveste daca bagi mai multi sau mai putini bani decat mine in masina. Daca pe tine atat te duce mintea, sa bagi toti banii in masina este numai si numai treaba ta. Altii strang bani sa-si cumpere casa, sa-si faca un viitor, au privirile mai largi;)NU te aprinde asa ca poate incepi sa ai dureri de cap.
INTERCEPTOR
dar nu ma intereseaza pe mine ce faci tu cu bani tai.poti sa i bagi in droguri femei case treaba ta la fel cum si treaba ,ea ce fac.dar in primui rand tu ai pomenit numele meu si ai batut apropouri la adresa mea.eu doar ti am raspuns si ti am spus parerea mea.si altceva te rog foarte frumos si amical sa ti rwvizuiesti felul de a vb .dureri de cap nu am .si nu vreau sa am .de aia nu ma voi cobora la nevelul tau inferior de razboinc si ti voi sugera .aici nu ai cu cine sa te bati ca noi nu suntem genul tau feroce.asa ca cauta in alta parte poate in alt forum batai si amenintari.deci te as ruga f frumos sa eviti sa mi te mai adresezi sau sa ma dai exemplu.tu pt mine esti 0 si nu reprezinti nimic.deci nu mai vb de mine.vb de cine vrei tu sau cine ioti permite..sa ai sarbatori fericite sanatate si poate sa fii mai putin impulsiv si agresiv.la multi ani.sau ce mi recomandau mie prieteni cand faceam ca tine acum ceva ani de zile get a girl sau get a ride sa eliberezi din stres.astept raspunsul tau si sper sa nu fie o alta provocare sau dorinta de scandal caci nu omul tau.
Darren
NB: acest post este o reactie la ce am citit de cateva ore pe acest forum. Nu tot ce am scris are legatura cu topicul despre cazane ursuleti, si poate ca in marea majoritate sunt way off topic. Nu m-am adresat nimanui, ci am scris aici ca sa ramana. Daca aveti chef - cititi, daca aveti impresia ca sunt niste prostii, ignorati. Daca aveti impresia ca in viata sunt lucruri mai importante e bine. Asa si e.

Spiritul sarbatorilor a cuprins acest forum. Am lipsit 10 zile si a innebunit lupu'.
Pasiune = obsesie? Murdar = Cazan?

Mi-e lene sa scriu, m-am trezit pentru ca mi-era sete (o fi de la votca de aseara?), si am mai aruncat un ochi pe aici. Mi-a fugit somnul. Anyway, certati-va, bateti-va, omorati-va, aruncati-va cu pietre. Judecati-va unii pe altii fara sa va cunoasteti, fara sa stiti despre ce vorbiti. Barfiti-va masinile, familiile, viata personala si tot ce mai aveti in jurul vostru. Omul sfinteste locul, a zis un nebun. Altul a zis ca omenirea e mai shmechera decat alte animale carnivore pentru ca pot sa comunice, sa aiba idei proprii si sa faca schimb de idei proprii.
Daca eu as avea un leu, si tu ai avea un leu, si daca noi am face schimb de monezi, atunci eu as avea tot un leu si tu ai avea tot un leu. Dar daca eu as avea o idee si tu ai avea o idee, si am face schimb de idei, atunci tu ai avea 2 idei si eu as avea 2 idei. Cam asta ar fi ideea unui forum. Mea culpa, sunt naspa si o recunosc in public, puteti sa ziceti ce vreti, ceea ce fac eu cu masina mea, cu viata mea, cu banii mei, cu prietenii sau cunostiintele mele e fix doar problema mea. Pot veni 100 de oameni sa-si dea cu parerea despre cum fac eu lucrurile (sau cum nu le fac) si asta inseamna ca isi spun parerile. Atat timp cat parerile se refera doar la fapte si nu la oameni, deci nu se refera la mine ca persoana, ca "eu", este ok, asa trebuie sa decurga lucrurile. De auzit auzim toti multe despre unii sau altii. Si spunem la randul nostru multe despre unii sau altii. Uneori fara nici o concluzie sau morala, dar doar spunem, si pentru 5 minute suntem in centrul atentiei. Oricum, toata lumea va fi faimoasa pentru cel putin 15 minute in viata.
Intrebarea acestui topic o gasesc cel putin pertinenta, daca as avea E30 nu m-as simti atacat in nici un fel. Este o intrebare pe care poate, eu, ca posesor imaginat al unui E30 ar trebui sa mi-o pun: ce trebuie sa fac ca sa nu ajunga masina mea asa sau asa? Undeva exista o cauza pentru prezenta unui numar mare de BMW in Ro. Exista show off, exista capra vecinului, exista o scara de valori data peste cap in care relatiile cu ceilalti oameni este undeva la demisol. Multe BMW-uri nu sunt BMW-uri decat pentru ca asa scrie pe sigla de pe ele. E ca si cum oricine avea o sabie acum cateva sute de ani ar fi fost numit shogun (tineti minte asta, pentru ca e important). BMW este o stare de spirit pentru unii, pentru altii e doar show off. Pentru a conduce un BMW, pentru a te bucura de el, pentru a te comporta intr-un anumit spirit in trafic sau pe poligon, in parcare, in garaj, in service sau la linia de start iti trebuie mai mult decat un talon si o cheie de contact. 2 BMW-uri goale unul langa altul sunt fix acelasi lucru: 2 BMW-uri. Posesorii si soferii lor fac diferenta intre pasionat/obsedat BMW si posesor de mijloc de transport din A in B. Bine, asta poate fi vazut uneori direct pe masina respectivului, dar nu intotdeauna este o formula.
Am fost nevoit sa fac un drum de 2500km saptamana trecuta, am trecut prin 2 tari straine si eram mandru cand in spatele masinii mele era un BMW si putea sa vada sticker-ul cu www.bimmer.ro
Si atat. Eram.
"La multi ani si sarbatori fericite!" Credeti in cuvintele astea cand le spuneti? Le doriti tuturor din suflet aceste lucruri sau e un automatism al politetei echivalent cu "buna ziua". Credeti ca unele cuvinte trebuiesc folosite in ironii ieftine? Am petrecut niste "sarbatori" de numa' numa', si acum vad ca spiritul dainuine peste tot. Chiar si aici.
Aveti grija ce va doriti ca s-ar putea sa vi se intample!

*show off = a te da mare. In special daca ai multi dusmani (fara numar) si ai multi bani (tot fara numar). Este un procedeu care se foloseste pana cand dusmanii mor (fara numar) si altii le iau locul (chestie normala, cu cat mai mult show off, cu atat mai multi dusmani). Fericiti cei saraci cu duhul caci stiu ei de ce.
INTERCEPTOR
murdar= cazan??nici o legatura.eu vb de masini care au fost frumoase si au fost aduse in stadiul de cazan.tu cred ca stii cel mai bine ce vreau sa zi unii au inteles aLTCEVA SAU SIMTIT JIGNITI SI SA AJUNS AICI.WHY .....WHO KNOWS.in fine eu vroiam sa stiu dece sunt in asa hal dece unii vin la mine sa repare masina numai cand nu mai merge si dece arata cum arata mare parte din ursuleti.de aici sa plecat la off topic si restul ai vazut si tu.mie imi pare rau ca tot nu am inteles dece sunt asa multe cazane.motiv ce as banui eu.1 posesorili lipsiti de interes.2posesori fara bani 3posesori cu interes dar cu mecanici ieftini si prosti care fac carpeli.gen amortizoare incarcate amortizoare de la alte masini.bujii de dacie daca ar merge ulei romanesc ca este ieftin nu mai schimb filtrele ca si asa o vand lasa cureau de distributie ca mai merge .stiu si alte dastea.pe urma mai era vb de aspect dar in nici un caz de spalat masina dar este bina ca sa adus si asta in discutie caci nu stiu cat d einteresant este sa ti ti masina imputita.aici nu e treaba mea si nu am adus eu vb.deci am ajuns la concluzia ca poate voluntar sau nu unii isi bat joc de masini.atat ar fi trebuit sa mi spuneti .nu sa ma jigniti pe mine sau pe alti si sa interpretati voi intentia mea..dar cum am zis cui ai pasa.daca eram o familie acuma am inceput sa ne despartim.eu unu va consider familie pe unii dar deja imi pierd interesu in a mai discuta cu voi pt ca observ ca sariti de fund in sus sunteti off topic si va amenintati intre voi inclusiv si pe mine.decat sa ajung sa va consider dusmani mai bine va las .poate sunt eu prost si nu va inteleg.dar nu am incercat si nu am vrut niciodata sa va jignesc sau sa va supar.nici macar pe rabbane warrior.soo see u another time.....apropo jaffar sa nu mai tipi ca nu ai inteles nimic din ce am scris.virgulele le asezi tu pe ici colo.si intelegi tu frazele.
Andreea
orgoliosi mai sunteti..
in loc sa beti un pahar de vin impreuna si sa discutati relaxati despre masini umpleti paginile aici cu "sfaturi".. asta oricum arata ca va pasa smile.gif si nu asta e cel mai important?

florin, toata lumea stie ca intentia ta nu a fost sa jigneasca pe nimeni smile.gif la fel cum cred ca nici ceilalti n-au vrut sa te jigneasca pe tine smile.gif

PS: posturile nu se editeaza de nimeni (indiferent ca e moderator sau admin) wink.gif
florin83
sa zic si parerea mea..

eu inainte de urs am avut un cielo. l-am tinut peste un an jumate, timp in care am facut ~40.000km. in timpul asta am schimbat decat consumabilele (ulei, bujii, fise) si i-am pus amortizoare noi + roti pe 14 (moft)
cielo l-am dat cand un prieten vindea ursuletul care il am acum. nu ca as fi fost nemultumit de el, din contra mi se pare super masina la banii aia (cam 3500$ dadusem pe el prin 2002) dar mie mi-au placut din totdeauna bmw-urile si am simtit ca atunci era ocazia sa pun mana pe unul biggrin.gif
Ei bine, am vandut cielo (cu 3700$ tongue.gif) si chiar in ziua respectiva mi-am luat bmw-ul..eram in al noulea cer.. era diferenta intre ele de la cer la pamant.. acceleratii, stabilitate, feeling...etc..
multi m-au facut in toate felurile cand am luat decizia asta. trebuie sa fi ori nebun ori pasionat sa iti cumperi o masina cu 10 ani mai veche..
eu cred ca aveam cate putin din fiecare..
ma asteptam sa am probleme cu ea, ca deh, e masina veche. ei bine am avut o gramada de probleme (grosul a fost segmentarea - ~27mil si schimbarea ambreiajului ~8mil) si inca mai am o gramada..
am avut o groaza de momente cand imi venea sa o dau, dar am trecut de ele.. daca as da-o probabil as da-o pt un e36 coupe cu motor de minim 2.5 biggrin.gif
Mi se pare deplasat rau sa judeci un om dupa starea masinii, unii poate au alte prioritati. De ex eu de curand mi-am facut un upgrade la calculator. cu banii pe care i-am bagat imi luam amortizoare, care chiar imi trebuie.. ei bine pt moment am considerat mai important upgrade-ul.
ii dau dreptate lui Rabanne in mare masura in legatura ce i-a raspuns lui Vlad (316i), mai putin la faza cu bataia.. nu asta e solutia.
O astfel de cearta am avut si eu cu el mai demult pe messenger.. eu imi cumparasem bucse pt bara stabilizatoare si reactia lui a fost "in sfarsit, ai mai cumparat si tu ceva la masina" .. ei bine, m-a enervat rau asta, mai ales sa mi-o zica un om care tot ce face la masina o face din banii altora (parintii).cel putin asa era atunci, acum am citit ca lucreaza.
degeaba se supara, dar asta e adevaraul. dupa o luna de munca, parca nu-ti vine sa bagi toti salariul intr-o masina.. mai ai si alte chestii de facut. el nu cred ca avea de unde sa stie asta de aici si reactia lui, cel putin asa cred eu..
cred ca majoritatea din cei care isi cumpara ursuleti o fac pt ca-s pasionati.. ganditi-va ca la ~3000E poti sa iei masini mult mai noi..
fiind masini vechi, majoritatea trecute prin 5-6 proprietari cel putin e normal ca sunt cazute, nu toti au grija la fel de ele. mai greu e sa reconditionezi o masina decat sa o intretii..
mie acum daca mi-ar da cineva 10.000E, 9.000 i-as baga in masina..

si eu sunt la fel ca uwe, nu o menajez deloc.. de aia are motor de 2500 :unibrow:
daca vroiam ceva sa merg linistit si sa am consum mic, luam ceva in 4 cilindrii, nu 2.5 4x4..
acum vreo 4 ani, cand abia luasem carnetul imi zicea un prieten care avea un E34.. "daca n-ai condus bmw inseamna ca n-ai condus". vorba asta mi-a ramas in minte de parca ieri am auzit-o si cred ca o sa-mi ramana toaa viata..
desi pana sa am bmw-ul aveam aproape 50.000km la activ tongue.gif , parca nu condusesem.. de fiecare data cand ma urc imi ea imi ofera aceleasi satisfactii ca acum 2 ani si ceva de cand o am. intre timp am mers cu zeci de masini, de la dacie de prin '70 pana la masini din '00 (nu pun la socoteala bmw-urile biggrin.gif), ei bine, desi mult mai noi unele, in nici una n-am avut acel feeling si "placere de a conduce" care le am in a mea (sau in alt bmw)
316i
Ce am facut eu la masina (de 2 ani de cand a devenit proprietate personala) pana sa-mi gasesc de lucru am facut in proportie de 75% din banii mei. Daca nu ai servici (parttime/fulltime) nu inseamna ca nu poti sa faci bani(si nu vorbesc de 500mii). wink.gif
Vad ca si tu faci parte din oamenii care-si dau cu parerea ca sa se afle-n treaba fara sa stie nimic.Dar deh, e sportul national romanesc, daca poti sa-ti dai cu parerea aiurea-n tramvai ca sa mai arunci cu noroi, de ce sa taci?
As aprecia ca de acum incolo in ceea ce ma priveste sa faci afirmatii care pot fi sustinute cu probe palpabile sau scrise ca sa nu avem discutii.
Vazand ca pe unii ii intereseaza foarte mult starea financiara a unui membru/membrii propun sa se creeze la profil o rubrica unde sa-si treaca fiecare venitul/an si salariul/luna. :finger: Poate asa o sa dormiti si tu si rabica linistiti.
florin83
eu dorm linsitit stai tu calm, ma doar de tine cum ma doare si de saddam.
Viper05
QUOTE (florin83)
eu dorm linsitit stai tu calm, ma doar de tine cum ma doare si de saddam.

Tare rima biggrin.gif
mertan
carei treaba aici? despre ce vb voi?(mie lene sa citesc) ca nu sunt frumoasi urshii? :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
INTERCEPTOR
jaffar ai inceput si tu.nu am zis nimic de spalat eu altcineva a adus vb de spalat.si stiu ca tu nu il speli.e chiar treaba ta.nu ma doare PE MINE.pe altcineva nu stiu.eu
REPET .MA INTERESA SA SPUNETI DECE SUNT IN STAREA CARE SUNT UNELE URSULETE.BARI CAZUTE RUPTE SPARTE LOVITE IN STARE MECANICA JALNICA SI ALTELE .nu sa derapam pe aratura.dar uite ca s aajuns si in aratura.desi nu asta era intentia. o masina nespalata nu este un cazan.a ta inca este in stare ok.important este daca o sa il mentii asa sau o sa il faci si tu cazan sau poligon de teste pt piese de alta origine??/ai de gand sa faci asa ceva:PP glumeam.pacat ca va aprindeti prea usor si nu tineti la glume.sunteti mai inflamabili decat benzina de 100+
DEFINITE CAZAN;MASINA DIN PUNCT DE VEDERE TECHNIC SI ESTETIC DISTRUSA CU IMPROVIZATII DOAR PT CA ROATA SA SE INVARTA .deci masinile nespalate nu cred ca sunt cazane.asa ca va simtiti degeaba cei care nu le spalati alea sunt doar nespalate.daca mai aberati imi fac harakiri
INTERCEPTOR
jaffar esti singurul care a avut curaj si a fost cinstit si nu sa dat lovit si nu a facut pe gladiatorul .i love u.soo cati ati pus amortizoare noi??cati ati pus cum zice el brate noi si alte chesti noi???putini sunt sigur.jaffar deci esti in recuperarea masini.nu o lasi sa se duca de rapa.la primavara daca ai nevoie pot sa te ajut cu un pret mai bun la vopsea si tinichigiu si vopsitor.daca o sa apelezi si o sa ai nevoie. eu am facut si eu tarani la masina:(din cauza unui tampon la motor rupt am taiat tot botu la aia alba si am pus radiatoru mai in spate (cea mai mare taranie a mea)de chitros ca era 900 000.am facut toba din tabla de acoperis:(am toata directia refacuta la strung:(am amortizoare de reno pe spate si alea curse:((motorul scoate compresie si pe toba si prin chiulasa si prin carburator:) da cu fum.deci am un cazan.cvopseaua de pe ea sa incretit ca nu am vrut s adau bani la vopsitorie.si credeam ca am alte prioritati.dar sa ales praful de ea si mi e rusine de ea si de mine ca am facut asa ceva.dar ma voi revansa fata de ea si in primavara o refac.m am angajat special ca s astrang bani s ao fac.deci am un rechin cazan.si nu imi e rusine sa recunosc si sa admit asta.soo eram un carpaci care si a dat seama ca nu ajunge nicaieri in ritmul asta.si incepand cu kpb ul am inceput sa tin la masini.cu cat te carpesti mai rau cu atat vei plati mai mult .asta daca ti la masina si o ti pt tine.nu daca faci cu a zis jaffar sa o vinzi cand cade .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.