Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DECE ASA MULTE URSULET.CAZAN
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
Pages: 1, 2
uwe
eu de obicei intram pe alt forum dar ma deranjau la culme discutiile astea contradictorii care dau in cearta
cand am inceput sa vizitez acest forum eram super incantat de el .....
sa inteleg ca incep si aici certurile?????
sa speram ca nu smile.gif
INTERCEPTOR
eu cred ca sau terminat.cel putin nu eu le am inceput.eu am inceput un topic care deranjeaza.asta e asta e adevarul
uwe
eu nu invinuesc pe absolut nimeni...
doar asa faceam o remarca
Darren
Nu cred ca certurile sunt un rau necesar. Cuvintele grele, aprecierile despre persoane/useri/nick-uri trebuiesc trecute prin autocenzura fiecaruia. Nu o sa vina nimeni sa invete pe nimeni cum e cu 7 ani de-acasa. Locul asta exista pentru ca oricine are ceva de spus despre BMW (ok, avem si sectiune Off-topic) sa poata spuna, fie ca e vorba de o cerere de informatii sau de o informatie propriu-zisa. Caracterizarile unor persoane aici nu-si au rostul. Mai ales in public. Daca aveti ceva de impartit intre voi, exista PM, yahoo, porumbei calatori, intalniri face to face, si ce mai vreti voi. Dar tineti minte ca o data spuse, cuvintele nu mai pot fi luate inapoi, si oricate scuze veti cere sau oferi nu vor putea sterge amintirea acelor cuvinte. Lumea e mica, daca nu ati vazut asta inca, credeti-ma pe cuvant.
Iulika0069
QUOTE (jaffar)
...nu mai vorbim de febi vs. original, parbrize turcesti, amortizoare reparate si altele.

Ce-au mah alea Febi? :unibrow:

Io mi-am skimbat un rulment pe spate (pana acum e singura mea "investitie" smile.gif in masina) si pus Febi - am inteles ca ei cu asta se ocupa, cu rulmenti..
Am scapat super ieftin (97RON + 35 manopera).. deja ma cam albastrisem gandindu-ma ca decartez vreo 100 de iepuroi..
Ionut
QUOTE (jaffar)
intrebare pentru cei ofensati de topic: citi dintre voi ati schimbat la ursulet PIVOTII si citi dintre voi ati schimbat, cum scrie la carte, BRATELE CU TOT CU PIVOTI ? nu mai vorbim de febi vs. original, parbrize turcesti, amortizoare reparate si altele.

si a mea a fost cazan....am luat-o intr-o stare estetica nasoala...faruri de dreapta pe stanga...2 tobe..una din ele era doar o tzeava trasa din cele 2 principale...aveam FLACARI VOPSITE :unibrow: in spiritul tuning pe aripile din spate...aveam bari din fibra pe care le-am reparat singur de n ori si apoi le-am vandut...da...a fost si a mea un mic cazan, dar cu timpul am reconstruit-o si a ajuns intr-o stare cat de cat buna zic eu. Pana la foarte bine mai este, dar eu zic ca o sa reusesc anul asta....asa ca sunt foarte putini ursi care nu au suferit la viata lor, dar sunt si multi care vor redeveni ce au fost odata... :cool:
alex230ro
biggrin.gif eu nu zic ca a mea e cazan da mai are nevoie de una alta biggrin.gif .Daca tineti neaparat va bag lista cu ce am schimbat:capete bara,bilelete directie,pivot,toate amortizoarele,toate arcurile,scaune(astea erau de pe un cazan tongue.gif )radiator,cuzineti,alternator(tot nu merge),cauciucuri,roti.diferential,evacuare,bara spate(trebuie iar schimbata ca a lovit-o cineva in parcare :finger: ) oricat incerc sa o fac tot apare ceva si mai tre sa bag un ban in ea biggrin.gif .Asta e ca sa-i facem,oricum Florin are dreptate sunt niste ursuleti pe strazi mai distrusi decat Dacia 1310 :crybaby:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.