QUOTE (TiL @ Mar 18 2008, 04:31 PM)

Nu astepta sa curga uleiul doar pentru ca-i uzat. Daca ajunge sa curga e de la altele mai nasoale, poate.
Schimba-l si tu la Km recomandati minus o mie-doua, iar cand faci cerce nu o tine la limitare cum fac cei care se invart pe la show-uri, motorul tau poate s-o invarta si in turatii mai joase.
Ontopic, ca necunoscator de LSD mi-ar fi cam teama sa merg cu el pe zapada, sau cu viteza pe umezeala, de teama ca pierde mult mai usor aderenta si inca nu stiu cat de controlabila e dupa aceea. Dar daca m-as obisnui cu unul, probabil n-as mai vrea altceva. Cam ca orice sofer care a auzit ca tractiunea spate e pericol. Pana o incearca

niciodata nu tin limitare...dau talpa de rigoare sa fuga fundul dupa care o tin constant in 4 5 mii maxim,eventual ma mai joc intre ture in functie de cat de tare vreau sa mi derapeze in momentul x.nu suport sa chinui motoru cu orele in 6700rpm.....
eu unul sunt de parere ca o tractiune spate intrata in bucluc e ceva mai ok de adus pe calea cea buna decat una cu tractiune fatza...aia cand subvireaza... mancat esti..pe ud pe mazga etc...era sa iau cu volvoul un mare stalp ca nu a facut dreapta masina in a2a .am intrat in frana de motor spre viraj,am luat dreapta si ce-i drept m-am dat un pic la ea si s-a dus in fatza ca o sanie ratand viraju.
asa e cu tractiunea spate pana te dai si te inveti..dupa aia nu mai vrei altceva...eu sincer nici de 4x4 nus asa bolnav . RWD ruleaza!