Ma simt dator sa postez si eu aici.in primulr rand pt cine nu stie sunt posesor de bmw E12 din 77.tot de inceput vreau sa mentionez domnului elzorabm ca sunt un comunist infocat ca marea parte a celor de aici de pe bmwzone,nu in sensul ca l-am iubit pe ceausescu ci pt ca iubim masinile vechi,eu unul sa ma dea banii afara din casa nu mi-as lua bmw mia nou de '95,adica un e34

.am tovarasi cu e46,e39,e60,e90 si...ma lasa rece,ma inteapa coaie_e mai mult cand calc un e34 sau e23.referitor la airbaguri...eu am impresia ca la e46 si ce a mai urmat dupa era normal sa se puna 10000 airbaguri odata ce au scazut rezistenta caroseriei,sa nu imi zica nimeni ca la un impact frontal un e46 rezista mai bine ca un e23/e32,normal in stare buna nu coapte.am vazut si eu si e23 si e32 dezmembrate si cine stie confirma ca pe sub bari are cale ferata,ca sa fac si o gluma.alta la mana ce imi trebuie mie airbag la un e23(desi sa pus in '84,are sportivu la 735),cand deja plec cu avantajul pogonului de capota care se desfasoara intre sofer si bara fata.am vazut un e46 cu capota saltata,parca 320 era si am ramas tampit,cat de aproape e motoru bagat spre sofer,ai impresia ca e sub bord,pai la un impact mai sanatos deja ai culbutori in gura in loc de dinti.mai frate poi la e34/e23 si altele nu e asa,chiar si e30,motoru e la locu lui,mai greu sa te ia in brate la o adica.
domnule elzorabm,daca iubeai marca asta nu faceai discrepantele astea,e ca si cum mas duce eu la mama si ias zice mai femeie tu nu arati a mama ca nu porti blugi cu talie joasa,nu te fardezi si nush ce nu mia ai ca fetele tinere.asa si cu masinile,fiecare are locul ei in istorie si trebuie apreciata.e46 daca ma duc sa iau paine acum tre sa vad 2-3 sau e39,dar dastea vechi si in stare buna mai rar,e ca aia de la mafia ca fu_ti toti aceeasi pi__a,sper ca sti versurile s nu esti manelist domnule elzorabm.eu am la e12 dotari cu care ma mandresc(piele,servodirectie,4geamuri electrice,oglinzi incalzite si electrice ,etc).o sa zici asa si cei cu asta eu am de o mie de ori mai multe.da dar la tine e NORMAL si BANAL sa ai ceea ce ai tu la masina ca daia dai banii aia pe ea ar fi si comic sa o iei fara dotari,pe cand o masina a anilor 80 e NORMAL sa aiba dotari modeste,nu e vina ei,e vina tehnologiei,atat era la vremea aia.si daca s-a critcat mai sus motoarele din vremea aia,adu e46-ele la noi sa vezi cum un septar din 82(si nu ma pot abtine sa nu laud inca o data e23 lui sportivu) ti-l sufla de pe sosea.ce sa imi povestesti mie de stabilitate si sisteme dastea noi cand ala la 150 viteza de croaziera se lipeste de asfalt si nu il mai iei de acolo pt nimic in lume?

deja asr esp sau ce sisteme isi fac treaba la astea noi ca nu ma pricep si nu ma intereseaza,deja nu isi mai au loc.in fine,poate am exagerat,dar fara suparare,incearca-ti norocul si pe bmwclub,fara rautate,din contra acolo o sa inveti mia multe de la cei ce au masini ca ale tale,si aici sunt dar cei de aici care au masini mia noi gen e46/e39 iubesc toate bmw-urile,observ cu cate dragoste posteaza io's sau bbo (dau un exemplu) cand florin mia zice ceva de bijou-urile lui,pe cand tu le cam discreditezi,si nu merita,sincer,tiam zis,cine iubeste bmw impaca noul cu vechiul si o fac armonios.numai bine

ps:stiu ca maine dim o sa te urci in masina ta e46 si o sa pleci si o sa te simti asa bine si o sa zici "faceam-as pe vechiturile voastre".si iti dau dreptate,asta pt ca odata ce nu esti fan al marcii bmw nu ai cum sa ne intelegi,e IMPOSIBIL
tot ps:nu vreau sa bag in aceeasi oala pe posesorii de bmw mia noi de e34 de aici,gen io's,care frate au pasiunea in sange,dovada baba si mai sunt si altii.