Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cel mai bun producator de telefoane mobile
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2
florin83
am avut si eu din asta..

da primu a fost ericsson GA 628

Ce vremuri...imi amintesc ca eram clasa aIXa

B sau C ? laugh.gif laugh.gif
sixx
Parca la alea trebuia sa tii o tasta muult timp apasata ca sa treci la a 2-a sau a 3-a litera de pe ea, cand scriai mesaje.. nu ?
alexandru_83
Dupa aia am avut un 3310 parca,8210,8310...si nu mai tin minte smile.gif
florin83
bai.. sunteti offtopic.. tongue.gif

tu raspunde-mi la intrebarea aia : ce inseamna cel mai bun ?
alexandru_83
QUOTE (florin83)
am avut si eu din asta..  

da primu a fost ericsson GA 628

Ce vremuri...imi amintesc ca eram clasa aIXa

B sau C ? laugh.gif laugh.gif

H de la "hinformatica" biggrin.gif
alexandru_83
QUOTE (florin83)
ce inseamna cel mai bun ?

[/size]NOKIA[size=24] biggrin.gif
mertan
nokia rulzzzz
da_joint
QUOTE (mertan)
nokia rulzzzz

hmmm....desi am nokia.... :puke:
mertan
sondajul spune mai multe decat vorbele.
florin83
sondajul dovedeste ce am mai scris..ca nokia e cea mai vanduta firma..
pana acum nimeni nu mi-a zis de ce e cea mai buna..
alexandru_83
QUOTE (mertan)
sondajul spune mai multe decat vorbele.

:supz: Nokia is the best!
alexandru_83
QUOTE (florin83)

pui si tu niste intrebari...
De ce BMW e mai bun decat Mercedes?
Pur si simplu e mai bun si Nokia sunt pur si simplu cele mai bune :supz:
florin83
aici vorbim de mobile.. despre mercedes vs bmw o sa iti scriu in topicul dedicat acestei comapartii
alexandru_83
Ti-am dat un exemplu de intrebare retorica...
Pur si simplu Nokia sunt cele mai bune :supz:
Daca te oftici sa-mi spui ca ma opresc laugh.gif
alexandru_83
QUOTE (florin83)
aici vorbim de mobile.. despre mercedes vs bmw o sa iti scriu in topicul dedicat acestei comapartii

daca facem un topic pe tema inseamna ca nu mai are rost sa stam pe forum smile.gif
florin83
ma oftici ca te repeti.. ai pus 3-4 posturi in care ai zis asta..
alexandru_83
Gata nu mai zic nimic :crybaby:
Viper05
QUOTE (florin83)

Cum sa dovedeasca sondajul asta???

Intrebarea sondajului e total alta.. :retard:
florin83
pai numarul celor care au votat nokia dovedeste ca e destul de vanduta.. smile.gif
Viper05
QUOTE (florin83)
pai numarul celor care au votat nokia dovedeste ca e destul de vanduta.. smile.gif

NU sondajul nu dovedeste asta

Eventual ca e cunoscuta
alexandru_83
Florin vad ca Qtec-ul tau a primit destule voturi laugh.gif
alex230ro
Florine intrebarea e care e cel mai bun telefon nu care cel mai vandut biggrin.gif .Hint crezi ca daca intrebam care e cea mai buna masina posesorii de Dacia votau Dacia :finger: ?
alexandru_83
nokia se distanteaza in poll :supz: (ce-mi place emoticoana asta smile.gif )
TiL
Sony Ericsson pentru ca nu mai exista Ericsson biggrin.gif
Am un T39 si nu l-as schimba pentru nimic. L-am luat acum trei ani, SH, avea un an vechime. Are tot ce-mi trebuie la un telefon. Am trei tipuri de alarme, toate foarte utile, agenda suficient de complexa si SMS-urile memorate in telefon, transferabile pe SIM la nevoie. Bateria inca tine onorabil, dupa atat timp. Are carcasa metalica.

Acum il tin de-o parte ca vreau sa-i schimb carcasa si microfonul, dar m-a lasat bateria la masina si nu mai am bani mad.gif

Telefonul asta e ca rechinii: destul de urat, dar al dracu' de bun si-i facut pentru oameni cu cap biggrin.gif . Restul sa-si ia 'mercedes' ... hi hi
alexandru_83
Nu ai MP3 tongue.gif
TiL
Am trecut de "gradinita".
Cand eram student si taiam Bucurestiul in lung si-n lat cu bicicleta, aveam si mp3-player la el tongue.gif Pot sa-i atasez hads-free cu mp3 player sau radio tongue.gif Acum nu am nevoie de asa ceva.
Pot sa-i pun hands-free prin bluetooth. Asta mi-ar folosi daca as circula mult cu masina, dar nu e cazul deocamdata.

EDIT:
Revenind putin la gradi: sa mai zic ca mp3-ul se auzea mult mai bine decat multe chestii care se vor player-e de muzica?
alexandru_83
Si sa-i atasezi cu banda adeziva un aparat foto laugh.gif
TiL
hi hi, shmechere.
Uite, nu m-am interesat dar e posibil sa pot atasa camera de T68 la el biggrin.gif Conectorii sunt identici dar nu stiu daca softul ar primi-o, n-am display color, e gray-scale cu trei nuante. Oricum memoria si senzorul ar fi pe dispozitivul atasat (cu scotch, daca preferi).

Dar sa revenim la oile noastre: aici se voteaza producatori de telefoane, nu de mixere, fierbatoare s.a.
florin83
QUOTE (alexandru_83)
Florin vad ca Qtec-ul tau a primit destule voturi laugh.gif

:finger:
si daca n-a primit ce? asta inseamna ca nokia e mai bun? daca chiar vrei sa vezi care e mai bun ia 2-3 telefoane de la nokia si 2-3 de la Qtek si compara-le..

pana si pe Logan se pune Qtek tongue.gif
mertan
ce-ai facut ma la loganu ala? scuze pt offtopic. :drool:
neamih
hihih, NOKIA rullzzzz

pe BMW se pune nokia din fabrica,, pe logan nu se pune din fabrika.

sa va spun de ce NOKIA? e bun fratilor, e solid, rezista la multe socuri, intemperii, avantajul incarcatorului care merge la mai toate telefoanele nokia fabricate pana acuma. s-e or fi fost primii cu ecran color, dar era atat de jalnic incat nokia nu ar fi pus asa ceva. IR o fi fost pus prima oara de nokia.

DESIGN-ul ar trebui sa impresioneze pe niste impatimiti de BMW
functionalitatea meniului, navighezi usor prin orice nokia, multi s-au luat dupa nokia, dar acuma normal suntem in 2005 si au trecut multi ani deja decand restul producatorilor au copiat ami tot ce era bun la nokia. va amintiti nokia ala argintiu, fara antena, cu clapeta culisanta, era OZN atunic cand a aparut. sau aal din Matrix, deja nu mai stiu cum se numesc atatea modele aparute....
radio cred ca a fost prima oara pe nokia
snake, snake II jocuri care au incantat multi utilizatori,
sa va amintesc de prfiluri sau grupuri de apelanti asta ca tot am adus vorba de meniu
calendar
aducetiva minte de la inceputuri, nu acuma cand toti au copiat ce se putea copia

si legat despre mult laudatul vostru e sau se t68 cu ecran color, meniul se misca super greu, ar trebui sa faca astia statistica, cat timp au pierdut in viata utilizatorii de alte telefoane fata de nokia,

sau cume era sa joci tenis sau snake in retea prin IR

ce vremuri, sa printezi prin IR pe o imprimanta cu port IR, nimicuri, detalii,
alexandru_83
Vad ca a mai aparut un vot pt. Qtec...sper sa nu umblii la voturi florin tongue.gif
alexandru_83
sau a votat Loganul? laugh.gif
florin83
QUOTE (mertan)
ce-ai facut ma la loganu ala? scuze pt offtopic.

ce AM facut? :eek: nu e masina mea.. sad.gif poza e facuta la SIAB

QUOTE (alexandru_83)
Vad ca a mai aparut un vot pt. Qtec...sper sa nu umblii la voturi florin

oare cine a mai votat? :drool:

cum adica sa umblu la voturi? nu am cum..
TiL
QUOTE (neamih)
sau cume era sa joci tenis sau snake in retea prin IR

ce vremuri, sa printezi prin IR pe o imprimanta cu port IR, nimicuri, detalii,

Pot sa joc in retea si de pe T39, dar cred ca prin Bluetooth. Oricum nu ma pasioneaza. Pot sa si printez prin IR de pe el, dar nici p-asta n-am incercat-o. Cum spuneam, tel asta stie chiar mai mult decat am nevoie de la un telefon mobil. Text size modificabil tongue.gif

Intr-adevar meniurile se misca cam greu ...
alexandru_83
A fost o gluma Florin smile.gif
MAD520
Am fost multumit de toate tel Nokia pe care le-am avut; si chiar daca la inceput nu-mi placea forma (au fost cateva modele), pana la urma tot eram multumit pt ca erau bune si dupa putin timp incepeau chiar sa imi placa.

De la Ericsson mi-am dorit R320s, care cand l-am avut am fost f. dezamagit (se misca greu meniul, uneori chiar se bloca, bateria varza, etc.) Am mai avut un T100 (parca) care m-a dezamagit din nou... si cateva d'alea vechi GH688 (parca totusi erau mai bune, dar nu aveau semnal bun).
Am mai avut si un R380s din intamplare, dar care m-a lasat "rece"

Am mai avut si alte "pocnitori" despre care nici nu se merita sa mentionez, dar care m-au facut sa apreciez si mai mult tel Nokia.

Ce interes as avea sa laud Nokia? :retard:
MAD520
QUOTE (TiL)
Am trecut de "gradinita".
Cand eram student si taiam Bucurestiul in lung si-n lat cu bicicleta, aveam si mp3-player la el tongue.gif Pot sa-i atasez hads-free cu mp3 player sau radio tongue.gif Acum nu am nevoie de asa ceva.
Pot sa-i pun hands-free prin bluetooth. Asta mi-ar folosi daca as circula mult cu masina, dar nu e cazul deocamdata.

EDIT:
Revenind putin la gradi: sa mai zic ca mp3-ul se auzea mult mai bine decat multe chestii care se vor player-e de muzica?

DA! Mp3-urile se auzeau super! Am avut si eu player la... am uitat ce model... Avea rglaje pt bass, treble... in rest telefonul nici nu suna uneori cand eram apleat sau la 2sec dupa ce raspundeam, se intrerupea convorbirea. Cat asfalt a mancat tel ala... laugh.gif (avea carcasa rezistenta si bateria conectata la tel cu fire) :unibrow:
neamih
eu cand am enumerat ami sus anumite optiuni am si spus ca nokia au fost printre primii sau chiar primii care au pus asa ceva pe telefoanele lor...
TiL
QUOTE (MAD520)
Cat asfalt a mancat tel ala... laugh.gif  (avea carcasa rezistenta si bateria conectata la tel cu fire) :unibrow:

Ha ha, ai avut o panarama de 2618, bune la vremea lor ca atunci cand erau noi bateriile tineau mult. Dar la fiabilitate erau varza. Mp3 playerul se auzea prea bine. Cred c-o sa pun iar mana pe el, cel caruia i l-am dat a renuntat la T39.
Intr-adevar, Ericsson a dat multe rateuri. Multi se uita la tel meu si spun: ce-i cu jegul asta? Il confunda cu T28/T29 wink.gif
George77
Da chiar asa cand ai de gand sa il schimbi telefonul til?,l-ai reparat ca nu mai mergea din cate imi aduc aminte.Gata i-a trecut vremea.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.