Salut.
Am si eu o problema oarecum identica cu a ta, dar la mine problema apare atunci cand trec prin balti. Deci masina face identic cum facea a ta, merg constant si deodata ramane fara putere, apas pedala si nimic, isi revine doar daca o accelerez la blana si tin pedala 2-3 sec acolo apoi iar merg ce merg si iar face... + rateurii in toba. nici la relanti nu merge prea ok. Dupa ce trec 1-2 saptamani isi revine, probabil se usuca apa.
(bine eu am gasit o rezolvare dar nu permanenta, scot releul de la rezistenta ce incalzeste sonda lambda si masina isi revine, dar nu cred ca e ok sa merg asa, sigur consuma mai mult)
Acum intrebarea mea: tu ai scris aici ca ai schimbat cablul de la masa si a disparut problema, dar nu inteleg, a disparut problema asta cu ramasul fara putere, sau cea cu oscilatia turatiei? Sau problema cu lipsa brusca a puterii disparuse dupa ce au curatit mufele ?
Daca da, atunci zi-mi te rog si mie ce anume ai curatit, ce senzori si unde sunt amplasati, cum se scot si cum se curata.
Am masina de putin timp si nu ma pricep f bine. Am motor 1.6 m43.