Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand E30 325ix
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Pages: 1, 2
florin83
325ix, 171cai, 4x4 permanent, 1986

Itp valabil pana in iunie 2008

Servodirectie
Abs – nu functioneaza. A functionat cateva luni, dar nici nu m-am chinuit sa il repar cand s-a stricat pt ca e foarte aiurea ABS-ul la modelele vechi. Lungeste extrem de mult distanta de franare pe uscat.
Perdeluta spate
Scaune sport
Bancheta cu cotiera
Trapa manuala
Faruri cu lupa
Oglinzi electrice si incalzite
Jante aliaj pe 15”
Eleron si spoiler spate de mtech 1.. spoiler fata nu am gasit, iar pragurile nu le-am cautat pt ca le am pe cele din kitul de ix care imi plac mult mai mult.
Cauciucuri de vara 195/50/15 continental premium contact
Cauciucuri de iarna (doar 3, unul l-am taiat de curand) 205/50/15 pneus
Mp3-player sony xplod + boxe fata/spate sony xplod

Nu ma intrebati nr de km pt ca:
1. nu stiu cat mai conteaza la o masina veche, si
2. am schimbat ceasurile.
Daca va incalzeste cu ceva acum indica ~202.000km

Eu o am din 2003 si pana acum am facut cam 40.000km cu ea.

Motorul este facut acum ~2 ani
Ambreiajul schimbat acum 1 an.

Masina a suferit o ca reparatie capitala in vara-toamna anului trecut.
Am facut tinichigeria complet si am vopsit-o. Am dat putin peste 1500E pe toata treaba asta.

Ce am schimbat de curand:
pivoti si capete de bara (maxim 1000km)
discuri fata Ate power disc, spate zimmerman, placute fata-spate (nu mai situ ce marca sunt) – maxim 500km am cu ele.
Bujii denso.. tot cam 500km

La masina mai trebuie facute cateva chestii, care n-am apucat sa le fac dupa ce am scos-o din service din cauza timpului sau a vremii

-Pe fata nu are spoiler si nici proiectoarele montate (le am, dar sunt crapate). Nu le-am pus pt ca am asteptat sa fac rost de un spoiler si tot trebuiau date jos.
-Trebuie schimbate uleiurile din cutia de viteze, cutia de transfer, diferential fata+spate, lichidu de frana, antigelul. Le am pe toate acasa dar nu am avut timp sa le schimb.
-Trapa nu stiu ce are de nu mai merge. Inainte sa o demontez n-am avut nici o problema cu ea.
-Kitul de ix (praguri si ornamentele aripilor) trebuie puse pe masina, dar nu le-am pus pt ca trebuie lipite si cu vremea asta...
-trebuie schimbat cilindrul de la ambreiaj. Il am.

Pret daca ii repar eu toate cele de mai sus – 4000E

Pret daca o dau asa – 3800E (mai mult de 200E nu costa schimbu de lichide, lipitul unor praguri si schimbatul unui cilindru de ambreiaj)

O sa-i fac niste poze dupa ce o spal. Astea sunt de prin decembrie. Jantele cu care se vinde sunt cele negre (cele 2 poze sunt mai vechi, inainte de a vopsi masina). Alea de pe masina erau imprumutate si sunt pe 14.
io's®
bafta la vanzare si sa ne ti la curent cu ce va urma wink.gif ... sper ca va urma ceva ! biggrin.gif
florin83
mersi.. tot bmw o sa fie biggrin.gif
reactor_share
Ce m-am bucurat ca am citit postul pana jos, si am zarit remarca " tot bmw o sa fie". Ma bucur ca nu ne despartim si ca vom ramane in continuare fani ai acestei marci.
Totusi daca bmw o sa fie, ce model? Tot e30? sau optezi pentru ceva mai nou dar tot cu o personalitate debordanta ca a unui E30?
florin83
E36 as vrea smile.gif
ionusunt
va lovit traznetu cu e36ele laugh.gif
bafta la vanzare .
alex230ro
bafta la vanzare
io's®
parerea mea e sa pui anuntul si pe situri specializate pt vanzare auto gen "autovit" (asta daca nu ai facut-o deja)
florin83
momentan e aici si pe 4tuning... o sa-l pun si pe altele.
iulian325
trist
peste cativa ani o sa-ti para rau

cum vrei tu...
bafta oricum
Shark
Maaaamaaaa, Florine, dai ix-u'? Unbelievable!
Cum de te desparti de el?

CHIAR VREI UN E36??? blink.gif (sa ma ierte cei care au unu' deja...)
xox
Vrea una din asta, nu-l ascultati cu E36-le, e la deruta laugh.gif

PS: Dupa cat ai investit in ea, nu ma asteptam sa o dai pentru un E36. Mai ales ca nu mai sunt asa multe ix-uri (functionale) pe strazi. Cu toate astea spor la vanzare, bine ca ramai "en famille".
florin83
Aoleu.. au sarit iesenii pe mine laugh.giflaugh.gif
mda, mi s-a pus pata grav pe E36..
imi cam pare rau ca am bagat numai vara trecuta ~2000E in ea (vopsit, tinichigerie, discuri, placute, capete de bara, pivoti, etc.), dar asta e.. sad.gif
xox, sunt eu maniac putin cu bicicletele, dar chiar asa, sa-mi vand masina sa iau o bicla n-am ajuns smile.gif)
oricum asta mi-as lua-o: http://www.trekbikes.com/us/en/bikes/2008/...fuel/topfuel98/
Shark
Mai, mai, mai, aveti voi ce-aveti cu bicicletele alea ... Da' nu mai zic nimic, pt ca nu ma pricep la ele.

Da macar, Florine, E36-le ala o sa fie coupe? Pt ca arata mult mai bine ca sedanu'.

Eventual un M3 din ala pana in 1995, de 286cp si putin sub 3000cmc, sa nu te rupa astia cu impozitu'... tongue.gif

Am vazut ca cele mai ieftine sunt cam 8000 in DE.
Ionut
ma...incet, incet vad ca ursii vor ramane foarte putini pe acest forum, dar se pare ca pisicutele si e46-le vor veni la putere in perioada urmatoare....oricum e bine...Florine bafta la vanzare si bafta la cautat pisicute...oricum nu esti singurul sa stii... rolleyes.gif biggrin.gif
Roby_325
asa la moda is pisicutele? tongue.gif
ionusunt
vad ca da ....ceea ce inseamna ca ursu devine deja un tataie ... ceea ce nu e rau deloc dintr-un pct de vedere .
florine bafta maxima la vanzare.eu sper sa ajunga pe maini bune.as lua-o eu dar nu am 3 mii de euro laugh.gif
Rares
offtopic.gif

Si pe mine ma bate gandul sa "renunt" la e12, in sensul ca sa nu il mai folosesc ca masina de zi cu zi. Il pastrez, dar ma tenteaza un E34 frumos din cluj. E un 525i bine intretinut, interior foarte frumos, motorul si tinichigeria ok, vopsea originala, etc. Cam 200.000 km are. Un prieten il are de vreo 5 ani si stiu ca a avut grija de el. Vrea sa il vanda si l-am rugat sa ma aiba in vedere. Cine stie...
uwe
e30 nu e un tataie.......ce naiba.... e pasiune pura
cum naiba e asa demodat si asa de invechit cand oriunde mergi cu un urs faci senzatie ????
cum de treci cu ursul pe strada si intorc toti capul???
cum un 325 da clasa pe 400 de metrii la majoritatea masinilor noi cu puteri asemanatoare si chiar mai mari???
cum un urs are dotari la care alte masini nici nu viseaza???

chiar nu va inteleg....
daca unii dintre noi vand ursii asta nu inseamna ca sunt demodati....pur si simplu mai vor si altceva

spre exemplu la mine la munca suntem 4 cologi detinatori de e30 si va spun sincer ca din 8 ore tot atatea discutam de ursi,iar dupa program mai si mesterim la ei....
..........??? smile.gif

P.S. Florin te rog sa ma scuzi de off topic!
reactor_share
QUOTE (uwe @ Feb 7 2008, 01:04 PM) *
cum naiba e asa demodat si asa de invechit cand oriunde mergi cu un urs faci senzatie ????
cum un 325 da clasa pe 400 de metrii la majoritatea masinilor noi cu puteri asemanatoare si chiar mai mari???

chiar nu va inteleg....
daca unii dintre noi vand ursii asta nu inseamna ca sunt demodati....pur si simplu mai vor si altceva

spre exemplu la mine la munca suntem 4 cologi detinatori de e30 si va spun sincer ca din 8 ore tot atatea discutam de ursi,iar dupa program mai si mesterim la ei....
..........??? smile.gif

Eu in locul tau nu as fi zis lucrurile de mai sus! De ce?
Pur si simplu ca starnesti invidie.

Cine nu si-ar dori sa aiba colegi de servici care sa impartaseasca aceleasi pasiuni. Spune-mi tu cine.
Bravo tie daca ai asemenea colegi las servici. Cumva se fac angajari in perioada asta?
ionusunt

chiar nu va inteleg....

..........??? smile.gif

man nu e demodat ,nu la asta m-am referit .poate m-am exprimat gresit tataie ,mai bine zis veteran biggrin.gif
cand am zis tataie ma refeream ca incet incet devine un clasic ....nimic rau in sensul batranetii tongue.gif
si intr-adevar e pasiune pura.decat un e36 mi-as lua 3 e30uri .
oricum eu sunt unul dintre cei dati pe spate de urs...am avut masina mai noua inainte.cu vreo 10 ani .....si pot afirma cu mana pe inima ca nu se compara in lung si in lat nici la dotari,la cum merge cum e gandit facut motor etc etc etc...
PS si pe mine sa ma ierti de off
PS2 :se poate considera up !!
Sorin
ok deci pana la urma florine se sugereaza in loc de bafta la vanzare... pastreaz-o
florin83

chiar nu va inteleg....

..........??? smile.gif

ai perfecta dreptate.
eu nu il dau ca-i demodat, ci pt ca vreau ceva mai confortabil la drum lung, drumuri care reprezinta 90% din totalul de drumuri pe care le fac eu cu masina. in oras ziua ies de 2 ori maxim pe luna, in rest noaptea si in weekenduri.

un E30 este mai manevrabil si se infige mai bine la viteze mici (vorbesc de 2.5 pe ambele), dar la viteze mari si la drum lung nu se compara cu un e36, care pe langa putere mai mare, stabilitate superioara, iti ofera si un confort sporit.

ori eu asta vreau.. putere, stabilitate si confort la drumurile pe care le fac in afara localitatii biggrin.gif
nu prea conteaza de care e, coupe sau sedan(desi as prefera coupe-ul tongue.gif), motorul sa fie 2.5 sau 2.8, mai jos chiar nu am vreau sa cobor tongue.gif
extraurban chiar nu e diferenta mare la consum intre un 2.5/2.8 si un 1.8 de ex..
io's®
QUOTE (florin83 @ Feb 5 2008, 02:45 PM) *
momentan e aici si pe 4tuning... o sa-l pun si pe altele.

pai pune-l pe mai multe situri, sa-l vaza cat mai multa lume !

bafta ! .. si sa te vad intr-un e36 cat mai curand daca asta iti doresti wink.gif
florin83
mda, intentionez sa o mai aranjez si sa o spal in weekend si o s-o pun.
florin83
reducere 10% pt membrii forumului smile.gif
florin83
up.. pret negociabil
iulian325
cam greu de vandut membrilor...pt ca majoritatea au un bmw
incearca pe toate celelate cu profil auto
io's®
QUOTE (florin83 @ Feb 10 2008, 09:25 AM) *
up.. pret negociabil

te cam grabesti... arzi? biggrin.gif
florin83
cam da smile.gif

cateva poze facute ieri
io's®
sa faci ceva pe fata ca se vede ft urat, zici ca e lovita masina sad.gif
florin83
o sa-i pun proiectoarele si o sa caut sa cumpar o buza din aia neagra de vine jos..
ionusunt
QUOTE (florin83 @ Feb 4 2008, 07:26 PM) *
Abs – nu functioneaza. A functionat cateva luni, dar nici nu m-am chinuit sa il repar cand s-a stricat pt ca e foarte aiurea ABS-ul la modelele vechi.

off : la mine pe uscat nici nu merge.doar pe gheata si apa si praf/nisip.pe uscat blocheaza rotile uneori.
florin83
3400E
Ionut
vorba lu' io's....apucate si monteaza fusta fata, monteaza proiectoarele(apropo modelul asta se gasea - made in Turkey - si era 100 ron parca, pe Lizeanu) si o sa se prezinte altfel la vanzare... smile.gif
florin83
fusta fata nu o am, proiectoarele le am da sunt crapate.
si cine crezi ca sta pe frigu asta sa monteze alea ?biggrin.gif
io's®
pe situri specializate ai dat-o? sau tu vrei s-o vnzi numai aici sau pe 4tuning? .....anunt la ziar? asta daca vrei s-o dai !
florin83
pe alte site-uri o s-o dau dupa ce o pun cat de cat la punct. nici nu am unde sa scriu ditamai povestea aia pe autovit smile.gif
Sorin
pune-o asa si cine e interesat o sa sune
io's®
daca vrei sa o vinzi asa repede cum iti doresti biggrin.gif pune mana si pune-o, indiferent daca faci sau nu ceva la ea
cine e interesat de masina, o poate lua si asa cum e acum, normal... discutandu-se la bani wink.gif
totusi... sunt limitate vizionarile siturilor 4tuning si bmwzone , multi care cauta masini nici nu stiu de ele
uwe
intradevar de 4tuning sunt multi care nu stiu ...dar trbui sa te gandesti ca o astfel de masina are o gama relativ redusa de posibil cumparatori iar pe 4tuning sunt majoritatea posibililor clienti...
si totusi masina e la moda se cauta...vorbesc din experienta...
de circa jumatate de am am dezmembrat cam 12-14 ursi si au venit diverse persoane la mina dupa piese si multi dintre ei chiar dispuneau de capital...
adica acum nu mai raman surprins cand vine cineva cu o limizina din 2007-2008 si rabateaza banchetele ca sa transporte o ditamai capota sau o aripa sau o fusta de fata,chiar daca zgarie interiorul masinii de 15000-20000 de euro......
pt. ei nu conteaza asta pentru ca citez "dao naibii ca la anul oricum o schimb"...in schimb sunt super fericiti ca o sa fie ursul frumos...
chestia asta mi s-a intamplat de multe ori ....

va vine sa credeti??? blink.gif
MeHigh
Pasiunea nu are limite.

un UP mare pt anunt.
florin83
QUOTE (uwe @ Feb 14 2008, 11:58 AM) *
intradevar de 4tuning sunt multi care nu stiu ...dar trbui sa te gandesti ca o astfel de masina are o gama relativ redusa de posibil cumparatori iar pe 4tuning sunt majoritatea posibililor clienti...

exact!
de asta am dat-o momentan doar pe siteurile astea..
a venit unu acum cateva zile sa o vada (cunostinta unei cunostinte tongue.gif) si cand i-am zis ultimu pret (3500E asa cum e acum) imi zice.. "mult rau... am gasit la 2800 UNA TUNATA!!!" huh.gif
l-am salutat si am plecat smile.gif
iulian325
tre tunata si a ta numaidecat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
316i
Stai sa ploua, poate se tuneaza cand tuna. laugh.gif
florin83
up
walde
ca un up .... si eu am avut masina mea la vanzare pt 1 luna de zile ( un e36 325i ) mie mi s-au aprins calcaiele dupa e36 325tds cabrio + hardtop, o masina dupa care plang si acum, dar asta e viata, ce sa ii faci, lucrurile mari le rezolvi cu greu .
Vazand mai sus faza cu " tunatul " am patit si eu tot asa cu un " posibil " client, care compara masina mea cu un compact 318i adus din italia, cu un eleron cat MARELE ZID CHINEZESC, cu bara fata din fibra ( copie dupa M3 E46 ), cu stopurile afumate cu bricheta, praguri din tabla si tot felul de tuning dasta " italienesc " mai latin asa .
Vastele cunostinte despre pisica ale acelui cumparator erau asa, pai tu vrei sa iei 5000 EUR pe masina ta cand eu am gasit la 5000 EUR masini preparate, intrebarea mea era cum erau preparate ? .... vroia sa imi ofere 4000 euro pe ea .. l-am refuzat politicos !@#%&#% si am trecut peste .

Chiar e dragut ursul, mi-as fi luat un IX pt plimbarile la munte, dar acum am alte planuri, investitii majore in pisica biggrin.gif .

florin83
uppppp
ionusunt
QUOTE (walde @ Feb 19 2008, 11:19 PM) *
ca un up .... si eu am avut masina mea la vanzare pt 1 luna de zile ( un e36 325i ) mie mi s-au aprins calcaiele dupa e36 325tds cabrio + hardtop, o masina dupa care plang si acum, dar asta e viata, ce sa ii faci, lucrurile mari le rezolvi cu greu .
Vazand mai sus faza cu " tunatul " am patit si eu tot asa cu un " posibil " client, care compara masina mea cu un compact 318i adus din italia, cu un eleron cat MARELE ZID CHINEZESC, cu bara fata din fibra ( copie dupa M3 E46 ), cu stopurile afumate cu bricheta, praguri din tabla si tot felul de tuning dasta " italienesc " mai latin asa .
Vastele cunostinte despre pisica ale acelui cumparator erau asa, pai tu vrei sa iei 5000 EUR pe masina ta cand eu am gasit la 5000 EUR masini preparate, intrebarea mea era cum erau preparate ? .... vroia sa imi ofere 4000 euro pe ea .. l-am refuzat politicos !@#%&#% si am trecut peste .

Chiar e dragut ursul, mi-as fi luat un IX pt plimbarile la munte, dar acum am alte planuri, investitii majore in pisica biggrin.gif .

325tds cabrio ? nu cred ca a existat pe vremea aia tractor decapotabil .era facut ?
iulian325
up biggrin.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.