Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand E30 325ix
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Pages: 1, 2
walde
QUOTE (ionusunt @ Feb 22 2008, 01:32 PM) *
325tds cabrio ? nu cred ca a existat pe vremea aia tractor decapotabil .era facut ?

umm, a fost 320i, dar baiatul nu prea a iubit benzinarele ( eu aveam de gand sa schimb motorul ) si i-a pus un 2.5 TDS de pe E39 . Asa l-a luat baiatul de la care urma sa iau eu masina .
Precizez ca masina a fost luata din judetul Hunedoara .

Pot sa iti confirm ca masina e o bomboana . biggrin.gif

UP !
florin83
up
florin83
uppp
iulian325
cand te hotarasti
poa mi-o faci cadou de ziua mea, sa nu mai am probleme cu piesele de schimb biggrin.gif
io'sŪ
eu cred ca daca era normala (nu X ) se vindea mult mai repede
rsk
uuup!trec zilnic pe langa ea (lucrez fix vis-a-vis de unde parchezi ursu)si e super tare!foarte intretinuta
alex230ro
QUOTE (io`s @ Mar 3 2008, 11:11 PM) *
eu cred ca daca era normala (nu X ) se vindea mult mai repede

offf daca ar fi bani sad.gif
florin83
QUOTE (rsk @ Mar 3 2008, 11:42 PM) *
uuup!trec zilnic pe langa ea (lucrez fix vis-a-vis de unde parchezi ursu)si e super tare!foarte intretinuta

mersi!

unde mai exact lucrezi? (pe pm daca e.)
rsk
la o firma de proiectare in instalatii.e fix vis-a-vis de pisica cum e parcata acum:P. e o poarta care da intr-un gang mic acoperit.Mi-am vandut ursu de curand si caut ori o pisica 2.5 ori un e34!nu ma pot decide intre ele!poate ne intalnim intr-o zi in fata casei la o vorba!
florin83
lol..in blocul ala stau eu smile.gif
lucrezi la etaju 1, cum urci usa din fata?
rsk
eu la cealalta usa am firma laugh.gif !ce faci azi pe la 6 fara 15?
florin83
din pacate acum am ajuns acasa.. cred ca ramane pe maine laugh.gif
rsk
ramane pe maine!eu scap la 6...
florin83
up.. pret negociabil
Sorin
ai uitat de urs bag seama d-abia dupa 2 saptamani un up...
ce-ti mai pasa te dai cu e36
wink.gif
ionusunt
a vazut-o cineva pana acum ?care e pretul ?acelasi de la inceputul topicului ?
florin83
3200E tongue.gif
Peter Pan
Un mare UP pt masinutza, f tare.Daca as putea as luao eu ca masina de duminica.Se pare ca ursul ramane marea mea dragoste.Bafta la vanzare.
ionusunt
QUOTE (Peter Pan @ Mar 23 2008, 08:14 PM) *
Un mare UP pt masinutza, f tare.Daca as putea as luao eu ca masina de duminica.Se pare ca ursul ramane marea mea dragoste.Bafta la vanzare.

PAI CUMPARA-TI FRATE NU TE INTELEG!!! zic asta ca stiu ca poti tongue.gif da-l in colo de e46 ca aia nu e de noi...mai incolo pe la 30 d ani asa merge tongue.gif
Peter Pan
smile.gif pai probabil o sa-mi iau...asta dupa ce imi iau e46-ele 2.5 coupe biggrin.gif
ionusunt
esti un bosorog la 20 d ani laugh.gif
UP pt masina lui florin! nu dati baniii pe prostii ...luati ix uri la copii biggrin.gif
Roby_325
QUOTE (ionusunt @ Mar 23 2008, 10:52 PM) *
esti un bosorog la 20 d ani laugh.gif
UP pt masina lui florin! nu dati baniii pe prostii ...luati ix uri la copii biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ionusunt
pai sa urcam anuntul...nu ? biggrin.gif
rsk
nu cred ca mai are rost smile.gif
ionusunt
pai sa iti zic sa o stapanesti sanatos si sa nu ai parte de incidente ?tongue.gif
rsk
peste cateva zile... tongue.gif
ionusunt
atunci aplica urarile de mai sus biggrin.gif felicitari e o masina buna care isi merita fiecare euro smile.gif
florin83
e o chestiune de timp tongue.gif
rsk
gataaa!l-am luat biggrin.gif
florin83
sad.gif
ionusunt
QUOTE (florin83 @ Mar 30 2008, 11:53 PM) *
sad.gif

te inteleg:( pe de alta parte te felicit smile.gif bravo!
io'sŪ
detaliiiii.....
florin83
ce detalii? huh.gif
rsk
detalii....aaa...nush ce sa zic.imi place super mult masina, chiar daca mai sunt cateva chestii de facut la ea.mi se pusese pata rau pe ea tongue.gif
georgem
Te asteptam cu detalii in sectiunea "Masina mea".
ionusunt
QUOTE (rsk @ Mar 31 2008, 03:18 AM) *
detalii....aaa...nush ce sa zic.imi place super mult masina, chiar daca mai sunt cateva chestii de facut la ea.mi se pusese pata rau pe ea tongue.gif

sa o stapanesti sanatos
cool.gif
rsk
msms!o sa postez si la masina mea daaar mai intai o sa ii fac tot ce am de facut, dupa poze si dupa topic
haifisch
sa o stapanesti sanatos rsk! ....

florin....don't look back, just keep on goin' smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.