Help - Search - Members - Calendar
Full Version: asortare culori
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
hando
am un ursulet din 86 cu motor de 1,8is de pisica(asta e mai putin important acum)recent am mai luat unul neinmatriculat dar aproape impecabil interior\exterior pt.piese,in special caroserie si interior,cu intentia de al reconditiona pe al meu pt.k fostul proprietar i-a facut interiorul sorcova,i-a umflat aripile care acum sunt pline de rugina si chit si asa mai departe...plus k biata masina doar a oferit k intretinuta cu siguranta nu a fost.ideea(k sa nu va plictisesc prea mult cu povestea)e urmatoarea
masina mea e...auriu,bej metalizat...ceva de genul,iar cea pt piese e verde(verdele original de fabrica,inchis)intrebarea este,ce culoare credeti k ar fi mai potrivita pt.masina avand in vedere k mocheta,fetele de usi interioare(chiar si scaunele si geamurile au o tenta)sunt verzi(nuanta verde inchis,din fabrica)?eu am cateva idei,dar...stiti cum e,un sfat in plus nu strica niciodata.
316i
Cea aurie ar trebui sa aiba mocheta maro, fete de usi maro si geamurile cu tenta maronie. smile.gif A lui alex (ZVK) asa era si era aceeasi culoare.
Cel mai bine daca e schimba cu totul, si mocheta si fetele de usi, tot.
hando
exact,eu pe a mea am tot interiorul maro.dar vreau sa-l schimb cu totul si mocheta,usile le voi pune cu totul de pe aia pe a mea,etc.si ma tot gandesc ce culoare sa vopsesc masina pt k asa cum e acum nu cred k se va vedea prea frumos.aurie cu interior verde...poate alta nuanta...ceva spre lamaie verde...nush.oricum pan la urma ii schimb si culoarea,chiar dak tre sa umblu dupa aia la rar,militie....
316i
Mie imi place mult verdele ala inchis (stiu exact culoarea). Ai putea sa vopsesti masina ta culoarea aia. smile.gif Acum depinde de gust. smile.gif
hando
Da e misto da...stau si ma gandesc...pt 4 fete de usi si o mocheta sa schim toata culoarea...cred k e foarte mult de munca plus bani...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.