![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 36 Joined: 29-June 06 Member No.: 365 ![]() |
am un ursulet din 86 cu motor de 1,8is de pisica(asta e mai putin important acum)recent am mai luat unul neinmatriculat dar aproape impecabil interior\exterior pt.piese,in special caroserie si interior,cu intentia de al reconditiona pe al meu pt.k fostul proprietar i-a facut interiorul sorcova,i-a umflat aripile care acum sunt pline de rugina si chit si asa mai departe...plus k biata masina doar a oferit k intretinuta cu siguranta nu a fost.ideea(k sa nu va plictisesc prea mult cu povestea)e urmatoarea
masina mea e...auriu,bej metalizat...ceva de genul,iar cea pt piese e verde(verdele original de fabrica,inchis)intrebarea este,ce culoare credeti k ar fi mai potrivita pt.masina avand in vedere k mocheta,fetele de usi interioare(chiar si scaunele si geamurile au o tenta)sunt verzi(nuanta verde inchis,din fabrica)?eu am cateva idei,dar...stiti cum e,un sfat in plus nu strica niciodata. |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Cea aurie ar trebui sa aiba mocheta maro, fete de usi maro si geamurile cu tenta maronie.
![]() Cel mai bine daca e schimba cu totul, si mocheta si fetele de usi, tot. -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 36 Joined: 29-June 06 Member No.: 365 ![]() |
exact,eu pe a mea am tot interiorul maro.dar vreau sa-l schimb cu totul si mocheta,usile le voi pune cu totul de pe aia pe a mea,etc.si ma tot gandesc ce culoare sa vopsesc masina pt k asa cum e acum nu cred k se va vedea prea frumos.aurie cu interior verde...poate alta nuanta...ceva spre lamaie verde...nush.oricum pan la urma ii schimb si culoarea,chiar dak tre sa umblu dupa aia la rar,militie.... |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Mie imi place mult verdele ala inchis (stiu exact culoarea). Ai putea sa vopsesti masina ta culoarea aia.
![]() ![]() -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
Da e misto da...stau si ma gandesc...pt 4 fete de usi si o mocheta sa schim toata culoarea...cred k e foarte mult de munca plus bani...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 10:05 PM |