Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E30 BAUR
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2
butcky
Unde l-ai imbracat si cat te-a costat?

La astia?
robert_tzara
QUOTE (butcky @ Apr 9 2008, 02:09 AM) *
Unde l-ai imbracat si cat te-a costat?

La astia?

da ! bord+torpedou+console=~550+transport~130lei
robert_tzara
cam asa arata akum vreo 10 zile :
ionusunt
TARE! facelift direct i-ai facut biggrin.gif
am si eu o intrebare. cum a rezolvat tinichigiul distanta dintre linia de pe aripa spate si evazarea aripii (la modelul vechi distanta asta e mai mica ca la cel faceliftuit ) ? a pus cumva aripa cu tot cu evazare de pe masina cu facelift ? la asta ma refer :
robert_tzara
QUOTE (ionusunt @ May 6 2008, 04:02 PM) *
TARE! facelift direct i-ai facut biggrin.gif
am si eu o intrebare. cum a rezolvat tinichigiul distanta dintre linia de pe aripa spate si evazarea aripii (la modelul vechi distanta asta e mai mica ca la cel faceliftuit ) ? a pus cumva aripa cu tot cu evazare de pe masina cu facelift ? la asta ma refer :

fi sigur ca prima data cand a pus pe masina l-a aruncat cu vreo 5-6cm poate si mai mult, moment in care i-am zis ca ar face bine s-o rezolve cumva ,drept urmare a taiat din nou si le-a confectionat el tongue.gif,
ce sa zic super tare dar au iesit cam mari o sa le vezi pe viu si atunci o sa-ti dai mai bine seama
mario.b
F tare nenea ce faci cu masina, bafta in continuare cu proiectul. celb (4).gif celb (4).gif celb (4).gif
robert_tzara
asa arata acum dupa 4 luni de stat prin tot felul de service-uri care mai de care mai .......... wallbash.gif
de acum incepe chinul cel mare, sper ca in maxim 2 saptamani sa stau la semafoarele din bucuresti cu el wink.gif
CRM112
felicitari omule! Acum am vazut si eu ce s-a intamplat cu masina dim martie pana acum ohmy.gif foarte frumos!

Sper sa iasa la final EXACT cum ai vrut!

Intrebare: unde se petrece vopsirea? tongue.gif eventual da-mi mesaj smile.gif
INTERCEPTOR
super.succes.
bafta la ansamblat
si sa fie gata cat mai repede
Mouse
dupa atata chin,nervi,batai de cap si mousi cu preturi mari la piese sa speram ca nu-l vinzi...
TiL
QUOTE (Mouse @ Aug 13 2008, 01:12 AM) *
dupa atata chin,nervi,batai de cap si mousi cu preturi mari la piese sa speram ca nu-l vinzi...

Asta-i buna, si speram sa ramana o gluma biggrin.gif
Hai Robert, sa te vedem cu ea pe strazi pana la toamna.
florin83
QUOTE (CRM112 @ Aug 12 2008, 12:05 PM) *
Intrebare: unde se petrece vopsirea? tongue.gif eventual da-mi mesaj smile.gif

tot unde le-am facut si noi se pare tongue.gif
robert_tzara
nimic nu merge conform planului, ba nu se potriveste cardanu ba tre sa schimb timoneria sa pun de tabla ,ambreajul nu se aeriseste cablu de frana de mana nu-l pot scoate e blocat barem a iestit plafonul ca unu cumparat tongue.gif sper ca in seara asta sa termin sa ma dau si io cu ea:D
robert_tzara
gata in sfarsit merg aproape toate, mai e de pus ac care se va monta luni si care a mai adaugat la lista de banuti bagati in ea inca 1600 de lei scurt ca sa nu uit ca am urs , mai raman cateva chesti minore de montat pe la interior si asta e asteptam actele si pleaca ca nu am ce-i face download.gif destul in el , o sa pun niste poze cred ca maine
haifisch
te-am vz azi pe la tineretului....eu stateam parcat cu jafu meu de consum un renault 5 laugh.gif

arata f bine masina
INTERCEPTOR
pune poze
io'sŪ
hmm... am vazut aseara masina la vladuţ in faţa blocului... wub.gif

masina NU arata bine.... masina arata foarteeee bineeeeee

un e 30 salvat de la "inec"

bravo !

ar trebui facuta o sedinta photo smile.gif
316i
Am inchiriat-o o vreme si inca mai avem de lucru la cateva detalii interioare, gen facut inchiderea sa mearga, montat alarma, montat torpedoul si cateva chichitze mecanice.
ionusunt
eu ma declar indragostit de baur.intr-adevar mai sunt mici detalii de pus la punct...dar masina arata si MERGE foarte bine .si e al dracu de nervoasa!
si are optiuni destule !si interiorul arata grav de tot ,cu toate ca eu nu as fi pus plus(adica plush ...desi eu nu suport sa scriu asa ! ) pe bord ...dar asta nu mai conteaza.
una peste alta cum a zis si ema salvata de la inec! biggrin.gif smile.gif
franko
pozeee ??? sau apare duminica la intalnire ?
ionusunt
http://bmwzone.ro/forums/e30-325-baur-tc-d...nzar-t5698.html

uite
da irelevant
arata de 10x mai bine
franko
mersi biggrin.gif
io'sŪ
CITAT(ionusunt @ Nov 6 2008, 01:58 PM) *
eu ma declar indragostit de baur.intr-adevar mai sunt mici detalii de pus la punct...dar masina arata si MERGE foarte bine .si e al dracu de nervoasa!
si are optiuni destule !si interiorul arata grav de tot ,cu toate ca eu nu as fi pus plus(adica plush ...desi eu nu suport sa scriu asa ! ) pe bord ...dar asta nu mai conteaza.
una peste alta cum a zis si ema salvata de la inec! biggrin.gif smile.gif

OFFTOPIC:

atunci de ce nu scrii asa: pluş biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (io`s @ Nov 7 2008, 02:03 AM) *
OFFTOPIC:

atunci de ce nu scrii asa: pluş biggrin.gif

OFFTOPIC: ALT + ceva nu ?
da nu mai stiu cifrele
sau ai tastatura in romana in win ? pe mine ma enerveaza ca inlocuieste y cu z pe taste si dinastea .
butcky
Baga si tu poze sa vedem cum arata acum wink.gif Si... cat e halatu' cat e halatu' ??? biggrin.gif
franko
este foarte frumoasa acum . Eu o vedeam acum cativa ani nemiscata pe la natiunile unite ; arata groaznic atunci . Felicitari !
Mihai_AMD
Robert,scuze de offtopic,dar am vazut poza la motor si mi-am adus aminte+ca am zis sa nu fac alt topic pt o "problema" atat de mica
sa-mi zica si mie cineva unde duce furtunas asta de vacuum din poza,cand am pus motronic la mine acolo nu mai stiu cum venea si acum e liber nu intra incaeri si imi tot fasaie cand merge motorul...

si un UP de la mine pt o super masina
316i
Ala e pentru A/C. Robert are o varianta foarte foarte rara de A/C de E30 care e gen climatronic si are nevoie de furtunasul ala de vacuum.
Mihai_AMD
CITAT(316i @ Feb 1 2009, 02:27 AM) *
Ala e pentru A/C. Robert are o variante foarte foarte rara de A/C de E30 care e gen climatronic si are nevoie de furtunasul ala de vacuum.

deci eu il pot astupa?
inca o data suze de off topic
316i
Da. smile.gif
TiL
Tot offtopic, Mihai, vezi ca E28 a avut vacuum-ul ala indiferent daca era cu AC sa fara. Ducea la senzorul de temperatura din masina.
Mihai_AMD
CITAT(TiL @ Feb 1 2009, 02:05 PM) *
Tot offtopic, Mihai, vezi ca E28 a avut vacuum-ul ala indiferent daca era cu AC sa fara. Ducea la senzorul de temperatura din masina.

si al ce folosea senzorul ala?sau cel putin acum mia am nevoie de el?
TiL
Ajuta la reglarea caldurii in masina la temperatura setata de tine. Nu stiu exact cum, ca nu m-am uitat pe scheme.
robert_tzara
mi se blocheaza rotiile pe spate cred ca e din cauza cablului de frana ,nu mai stiu ce sa-i fac le-am tot desfacut si redesfacut imi vine sa anulez franele pe spate sad.gif dak aveti idei va astept!!!
io'sŪ
da, trebuiesc desfacuti etrierii si curatate pistonasele/schimbate garniturile, puse la loc, aerisire si gata

am patit si eu la baba

in 2-3 ore cu acteva beri lg tine nu ai ce face wink.gif
316i
Asta i-am zis si eu. smile.gif Da' el batman-batman. biggrin.gif
robert_tzara
e las vladut ca termini u cu scoala si eu cu problemele care sunt la severin de rezolvat si sa vezi ce te supun io la perversiuni dak nu-i dam de cap spank.gif
evildeath
sa nu fie sarita cimentarea aia de pe pistoane ca atunci trebuie schimbate si ele ca o sa se strice iar...
robert_tzara
azi i-am dat ursu unui prieten imprumut (Dan=PUH), deoarece ursul lui este accidentat . M-a sunt in jurul orei 23.30 sa ma intrebe dak i-am facut vreo gluma proasta!,in momentul ala mi-a cazut cerul in cap, timp de 20 de minute pana am reusit sa fac rost de nr celor de la politia comunitara am crezut ca innebunesc asadar in aceasa seara masinutza mea inopteaza in parcul de masini ridicate pt parcare neregulamentara unsure.gif
316i
Vezi cum poate o iei inapoi lovita sau zgariata...
INTERCEPTOR
eu stiam ca o poti ridica la orice ora doresti...am fost cu o prietena sa si i a masina la 1 noaptea....in pantelimon..ai grija ca ...costa sa doarma acolo...domnul puh va plati ceva gen 6 mil
robert_tzara
QUOTE (316i @ Jun 10 2009, 02:05 AM) *
Vezi cum poate o iei inapoi lovita sau zgariata...

oricum ierii am condus si eu ursu prin oras si am luat un scuterist defapt mai bine zis el ma luat pe mine a vrut sa urce o bordura si nu a avut putere s-o urce si cu roata dupa spate drept urmare l-am sters cand am vrut sa trec de el, zgariata dreapta spate cam 40 cm mad.gif mad.gif (sper sa iasa la polish)
florine iti dai seama ca ne-am dus azi-noapte s-o luam iar cretiti de acolo au program pana ala 22.00 ,am pus mana pe tel am suant la politie rutiera cei de akolo au zis sa sun la politia de sector, intre timp trecea un echipaj care mi-a explicat ca nu au nici o putere in fata primariei si ca nu pot face absolut nimik ,mie unu mi se pare aberant sa faca asa ceva bha nene i-ai ridicat masina omului ok,unu la mana dak e cu corasonul si moare cine raspunde? ,2 la mana dak omu e din provincie si chiar nu are unda sa doarma sau mai rau are portofelul in masina atunci cine mama dracului mai raspunde ori ai vre-un animal sau mai mist-o vre-un copil (ca s-au mai auzit cazuri ,parca prin america vazut) Ma duc akum s-o iau mad.gif
robert_tzara
vreau sa o vand sa-mi iau motor ,daca e careva interesat sunt dispus si la schimb cu motor r6 sau cbr600 fabricatie minim 2000
robert_tzara
am rezolvat cu actele in sfarsit asa ca o scot iar la vanzare ,masina are itp pe bune pana in 2011 pret 3500e
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.