Help - Search - Members - Calendar
Full Version: bmw 528 i
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Pages: 1, 2
INTERCEPTOR
daca face cineva o oferta buna se vinde si interiorul de piele.din pacate fetele de usa sau dat.
ramane scaunul dr bancheta spate
si scaunul la sofer
care este putin cam uzat dar nu varza.in caz ca nu iese nimic se vor pune pe masina.:Pdaca intra facem proba zilele astea/:PP sa vedem ce zice interceptorul daca vre a piele
sau vanzare
xander
farurile ,geamurile el trapa el spoilerul fata si carligul de remorcare sunt date rolleyes.gif
INTERCEPTOR
motorul sa vandut cu instalatia electrica cu calc
cutia de viteze cu ambreajul sa vandut
evildeath
daca dai tot interiorul de piele bancheta spate si scaune zi-mi un pret te rog...mersi poate il iau eu cu totu
INTERCEPTOR
fa mi o oferta .pe pm .daca nu vrei aici .sau suna ma si zimi tongue.gif
Sportivu
E vandut motorul, cu toate anexele, cu injectia, calc, electrice, etc...
shtef
florine mai ai ceasurile ?
INTERCEPTOR
nu.sunt vandute.oricum ti le schimbam si ti dadeam unele nasoale.stii tu axact la fel am facut si cu flansele la amortizor.

sa vandut interiorul.tobele. cutia.ambreajul .a ramas puntea spate cu bucsi bune, fuzete si ceva geamuri ,usi ,capota portbagaj si maruntisuri
INTERCEPTOR
cine vroia radiatorul???:1 milion. a mai ramas mai nimic.usi geamuri punte fata si bordul cu alea de aer conditionat,
sile1
am si eu o intrebare ... parbrizul de la e12 se potriveste la e28 ? (scuzati offtopicul da stiam ca te pricepi biggrin.gif )
Mihai_AMD
CITAT(sile1 @ Mar 5 2008, 06:15 PM) *
am si eu o intrebare ... parbrizul de la e12 se potriveste la e28 ? (scuzati offtopicul da stiam ca te pricepi biggrin.gif )

scuze ca iti raspund eu,nu pe mine m-ai interbat biggrin.gif da,sunt identice,eu am avut 2ani la e12 parbriz de e28 pana am reusit sa-l sparg sad.gif
sile1
iti multumesc mult pt info. dk nu o sa iau e28-ul cu parbrizul mort poate te intereseaza parbrizul de la e12-ele care il are amicul meu la desfacut . (am facut topic)
Mihai_AMD
CITAT(sile1 @ Mar 5 2008, 11:00 PM) *
iti multumesc mult pt info. dk nu o sa iau e28-ul cu parbrizul mort poate te intereseaza parbrizul de la e12-ele care il are amicul meu la desfacut . (am facut topic)

momentan astept un parbriz de la cineva de al oradea.la ce bani ar fi daca ar fi? biggrin.gif
sile1
nu am intrebat,dar dk nu il iau eu o sa aflu si iti zik
INTERCEPTOR
a mai ramas puntea spate radiatorul instalatia electrica carcasa bordului aeroterma de ac si aeroterma normala. aripi usi capota capac portbagaj cu un spoiler mic pe el..sapt viitoare masine pleca la fier vechi .daca mai vreti ceva acuma e momentu, geamuri laterale verzi
lluneta verde ..si cam atata
Rares
QUOTE (INTERCEPTOR @ Mar 6 2008, 04:49 PM) *
a mai ramas puntea spate radiatorul instalatia electrica carcasa bordului aeroterma de ac si aeroterma normala. aripi usi capota capac portbagaj cu un spoiler mic pe el..sapt viitoare masine pleca la fier vechi .daca mai vreti ceva acuma e momentu, geamuri laterale verzi
lluneta verde ..si cam atata

Geamurile laterale si luneta... merg la e12? crapate, ciobite? in ce stare?
TiL
Ar trebui sa mearga. Trebuie sa fie in stare foarte buna din ce am vazut, masina a circulat si a fost intretinuta pana in momentul in care a intrat la dezmembrat.

Interceptor, portbagaj cu eleron, nu?
INTERCEPTOR
geamurile si luneta merg la e 12.nu s crapat fisurate sau alte chestii. tre sa le spal a sa fac o poza dar sunt in stare foarte buna geamurile
Rares
QUOTE (INTERCEPTOR @ Mar 7 2008, 09:37 AM) *
geamurile si luneta merg la e 12.nu s crapat fisurate sau alte chestii. tre sa le spal a sa fac o poza dar sunt in stare foarte buna geamurile

Te rog ocupa-te de problema si trimite-mi niste poze.
Si un pret pe PM...
Mersi
INTERCEPTOR
nu prea am timp.de poze.si nici sa spal masina.oricum saptamana asta va pleca la remat .
sau la fiare vechi.o porb care am observat o un gemulet mic de pe spate triunghi este maro nu verde. pretul in discutam noi
INTERCEPTOR
usile .pt cine are usi gaurite. 300 000 bucata.ariple fata 350 000 bucata .nu s perfecte smile.gif capac poirtbagaj cu eleron 500 000
geamurile laterale 300 000 bucata 15o 000 cele mici.luneta 400 000
aeroterma
radiator
punte spate cu discuri
punte fata
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.