Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Prietenii cei mai buni ai omului
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2
05aBi
Aici e cel mai bun prieten al meu. biggrin.gif
florin83
Am avut unul identic (parca putin mai gras), dar a murit acum 1 an si ceva sad.gif
Poate o sa gasesc niste poze pe acasa sa pun.
05aBi
Imi pare rau! sad.gif
Acum 1 luna aveam pe stoc un baiat de aproximativ 2 luni, daca era sa ma fi anuntat ti-l dadeam tie. biggrin.gif
florin83
Nu mai vreau pisic. Am deja un catel de 6 ani si nu stiu daca l-ar mai accepta. biggrin.gif
Motanul care a murit era mai mare decat cateaua si i-a aratat cine e sefu in casa de cand era mica. tongue.gif
alex230ro
chiar posibil peste 1 luna sa am ceva pui de caine lup,cineva interesat?smile.gif
Ciupanezu
QUOTE (05aBi @ Aug 31 2009, 01:56 PM) *
Aici e cel mai bun prieten al meu. biggrin.gif

Foarte frumoasă! smile.gif
05aBi
Mersi! Dar e un el. vio (36).gif laugh.gif
Smudo
QUOTE (butcky @ Jan 22 2009, 11:18 AM) *
Ma, nu cred ca e de rasa dar nici maidanez nu e...

Ce-ti mai face bestia? Mai pune si tu ceva poze cu ea sa vedem cum s-a dezvoltat.
Zom
aaa, nu stiu cum de am scapat topicul asta pa acum: KILLBILL

tot albumul: http://s198.photobucket.com/albums/aa48/cl...lbill/?start=40
Ciupanezu
Foarte frumos!

QUOTE (05aBi @ Aug 31 2009, 05:29 PM) *
Mersi! Dar e un el. vio (36).gif laugh.gif

Scuze! laugh.gif
05aBi
Nu face nimic!

laugh.gif
Smudo
QUOTE (Zom @ Aug 31 2009, 09:15 PM) *
aaa, nu stiu cum de am scapat topicul asta pa acum: KILLBILL

Ce frumos ca nu i-ai taiat urechile, sa-ti traiasca smile.gif
Zom
QUOTE (Smudo @ Aug 31 2009, 11:41 PM) *
Ce frumos ca nu i-ai taiat urechile, sa-ti traiasca smile.gif

daca i le taiam nu mai aveam cu ce sa ma joc smile.gif si le tine perfect, in general le taie cei ai caror caini le tin aiurea. am vazut caini ca al meu care aratau ca niste lilieci, sau care aveau urechile pleostite de tot.
Smudo
Nu as taia nici urechile si nici coada la un caine, chiar daca ar fi sa am Doberman. Si aia chiar arata ciudat rau cu urechile netaiate, dar tot nu i le-as taia.
Ciupanezu
ionusunt
ce fata poate sa aibe frate laugh.gif laugh.gif
CRM112
inca mai traieste! biggrin.gif ma bucur sa vad asta smile.gif
81DMC77
pitica mea dupa un an Click to view attachment invata sa conduca biggrin.gif Click to view attachment
iorgos
Am si eu o pereche de ciobanesti germani.
Fata are 9 ani si este castrata dupa ce a facut un rand de pui, iar baiatu are 8 ani.
Ciupanezu
Foarte frumoşi! smile.gif
iorgos
QUOTE (Ciupanezu @ Dec 30 2009, 09:58 PM) *
Foarte frumoşi! smile.gif

Mersi mult Ciupanezu.
Tigresse
Dragii de ei! Să-ţi trăiască şi să vă trăiască tuturor animăluţele iubite.
iorgos
QUOTE (Tigresse @ Jan 2 2010, 12:13 AM) *
Dragii de ei! Să-ţi trăiască şi să vă trăiască tuturor animăluţele iubite.

Multumesc Tigresse.

Si ale voastre sa traiasca.
81DMC77
Cu mare durere in suflet, scriu aici, in amintirea celei mai iubite cateluse, Cora. A plecat dintre noi, marti, dupa o grea suferinta. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, te-am iubit si te vom iubi mereu!!!! Vei ramane mereu in sufletele noastre. Ne e foarte dor de tine!!!! Click to view attachment
xox
Am vazut si pe yahoo, imi pare rau sad.gif Stiu prin ce treci...
iorgos
Sincer imi pare rau.

Stiu cat iti este de greu dar sper sa treci de acest moment urat din viata ta.
Tigresse
Ultimii pisici salvati de cateva luni incoace:
Motanelul Bilutz, gasit in toamna pe mijlocul strazii, cu ochii infectati. Acum e un flacau de vreun an, frumos, talie mare, sanatos, deparazitat, vaccinat, in curand va fi si sterilizat. Este foarte lipicios si torcacios. Are un obicei (mie nu mi se pare foarte deranjant, ci mai degraba amuzant), si anume cand sta in brate si il mangai mai puternic, ma suge de bluza rolleyes.gif (asta se intampla frecvent la pisoii luati prea devreme de langa mama lor).
Click to view attachment
Marele Alb, motan tanar de maxim un an, talie mare, alb complet cu ochi galbeni (nu este surd), gasit cu zgarda intr-o benzinarie din spatele Teatrului National. Probabil a fugit dupa fetite, pentru ca e necastrat. M-as mira sa fi fost parasit cu zgarda, daca tot aveau de gand sa-l abandoneze. Am pus anunturi in zona ca l-am gasit, insa dupa nici o saptamana, toate afisele mele erau rupte de retarzii de bipezi din zona, deci nu m-a sunat nimeni pentru el. O sa-l sterilizez si o sa-l ofer spre adoptie. Este foarte jucaus si independent, iar de frumusete, ce sa mai zic...
Click to view attachment
Si, cel mai mic din casa, un motanel aruncat intr-o curte parasita cand avea maxim 10 zile. Acum are cam 4 saptamani, si avem in sfarsit ce poza. Speram sa renuntam la biberon in curand, ca s-o eliberam pe mami de spalat ustensile speciale de hranit. Se vede ca va fi un motanel gen whiskas, gri tigrat.
Click to view attachment

P.S. Ciupanezule, indraznesc sa spun ca motanul alb s-ar potrivi cu printesa ta alba, desi ea e mai in varsta si s-ar putea sa il bata.
Ciupanezu
Eu am tot motan.

Şi între timp am mai luat încă 2 pisici.
Una comună şi un motan care cred că e corcitură cu o rasă mare, s-a făcut imens.

Mi-ar plăcea să pot ţine mai multe, însă nu am cum la apartament.
tomado e28 owner
Si acum ai 3 motani?
Ciupanezu
O pisică şi 2 motani.

bartro
New entry, de azi noapte..
Tigresse
QUOTE (bartro @ Apr 16 2011, 09:07 PM) *
New entry, de azi noapte..

Sa va traiasca. Sunt de la pisica voastra, sau sunt gasiti? Daca sunt gasiti si trebuie hraniti artificial, te pot ajuta cu biberoane.

Daca nu ati fost inca, puteti sa vizitati expo Sofisticat la Romexpo astazi pana la ora 17. Eu n-am reusit sa ma organizez sa particip cu vreunul, pentru ca pe langa vaccinuri si spalat, trebuie un adevarat trusou ca sa stai acolo cu pisicile 8 ore pe zi, plus inscrieri din timp. Asa ca o sa vizitez azi expozitia.
Gimi
Am fost eu ieri la Sofisticat smile.gif O gramada de pisici dragutze smile.gif

Frumosi puiutii bartro. E si vreun motan printre ei?
bartro
Da, sunt de la pisica noastra, mai exact pisica de la socrii. Pisica le a nascut in noapte de Vineri - Sambata, deci in poza nici o zi nu aveau soricei. Le am pus un pic mai ferit decat locul ales de pisica, si atunci am facut poza.
Nu stiu sexul, nu s-a atins nimeni de ele inca.

Peste cativa luni probabil va fi oferite pentru donatie aici.. O sa mai postez poze cu evolutia lor smile.gif
Tigresse
Am fost azi la expo. Frumoase toate pisicile, insa mi-a rapit inima un Main Coon negru care mai era si available pe langa faptul ca era frumos, mare cat un caine si avea nasul enorm. N-am intrebat cat costa, pentru ca n-are nici un rost in conditiile in care am deja muulte pisici in casa. Alta data, in alta viata poate.
Preturile la firmele care vand mancare si accesorii pentru pisici erau mai mari decat de obicei, iar vanzatorii de la Animax nesimtiti (unii erau de decor). Se pare ca pentru unii afluenta de public din fiecare an a devenit prilej sa se imbogateasca subit. M-as fi asteptat sa fie niste promotii, ca doar ce ofereau acolo se gaseste si la magazin, in fiecare zi.
bartro
QUOTE (bartro @ Apr 17 2011, 07:07 PM) *
O sa mai postez poze cu evolutia lor smile.gif

am reust sa fac poze cu 2 din 4, inca nu au iesit afara.
bartro
Inca o poza, au coborat un nivel

bartro
Cine vrea o pisicuta? Sunt prea multe..

81DMC77
Click to view attachment Ieri seara, s-a stins din viata cea de-a doua Cora, dupa 4 ani si aproape 2 luni de convietuire. Odihneasca-se in pace! O vom iubi mereu!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.