Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dezmembrez E28 525i automat
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Pages: 1, 2
TiL
11 mil cu tot ce trebuie. Pe mine m-a costat ceva mai putin. Dar nu se compara tabla de pe tobele originale cu astea noi... parca-s burlane. Probabil se gasesc si mai tepene, dar nu stiu cat costa...

Eu zic ca merita 1,5 mil macar pentru intermediara care pare destul de ok, mai bine nu cumparam noua. Daca nu le vrea nimeni, o decupez si o pastrez.

TiL
Up!
TiL
Usi, macarale electrice fata, discuri, etrieri, tobe , servofrana hidraulica etc
TiL
Rares, nu m-am exprimat clar, scuze. Usile fata se dau la pachet cu macaralele electrice. Daca apuc sa desfac macaralele, prefer sa le montez la mine.
TiL
Adaug tampoane motor pentru TD, pentru ca sunt putin diferite fata de benzinar, tin motorul mai in fata.
Montate acum un an, cumparate pe original, au costat putin peste 2 mil. Le dau cu 900.000
TiL
Up! e si fusta fata de benzinar, canale de plastic pentru racire frane si altele. Cred ca saptamana asta masina ajunge la remat.
TiL
Up!
Aparatori de noroi in spatele rotilor fata, aripi, fusta fata, usi complete sigilate cu macarale electrice pe fata, cutie automata trei trepte si altele.
Daca nu se cere esapamentul, il tai, pastrez intermediara si donez finala care-i foarte carpita dar nu rasufla.
Vand si cheder portbagaj si capota portbagaj daca primesc oferta buna. Altfel le tin pentru mine.
Chederele de usi si centurile vor ajunge la mine pana la urma.
TiL
Centurile intra la vanzare numai saptamana asta. Nu stiu cat sa cer pe ele.
TiL
Usi si aripi disponibile pana in WE. Odata duse la tara nu prea le-as mai cara inapoi.
TiL
Ultima strigare pentru usi, aripi, chedere, centuri. Le-am incarcat deja in masina si deseara le duc din Bucuresti.
Asa ca nu mai ramane mare lucru:
- botul: Bytzule, il mai vrei? Vorbeste cu Interceptor, vezi daca are chef sa ti-l taie si cat te costa.
- Carcasa filtru + niste plastice din fata (capac far + conducta aer intre far si filtru) care-i lipesc lui Bytzu wink.gif Astea i le platesti lui MeHigh daca le iei.
- Cutia automata
- Mocheta foarte buna
- poate si alte nimicuri.
- Caroserie impecabila in care o sa intram cu flexul ang (1).gif statului roman.
xander
ai capacele de plastic care vin langa proiectoare si mascheaza suruburile de prindere la proiector?
TiL
Am ramas la fusta de diesel cu tot ce aveam pe ea, iar fusta de la benzinar era cheala, nu avea decat semnalele si tunelele de ventilatie pentru frane.
TiL
Fusta fata http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=att...st&id=11014
Cutie de viteze automata trei trepte, model ca pe E12.
Pompa servodirectie model ca pe E12.
Diferential 3.15 open foarte bun.
Esapament 525i E28.
....

Toate in afara de pompa de servodirectie si toba intermediara pleaca la fier vechi in curand.
TiL
A ramas fusta fata cat o mai vrea Florin s-o tina in curte.

Cutia de viteze probabil merge la fier vechi.
Diferentialul cu toata puntea spate la fel.

Ultima strigare pentru:
Cablaj + modul inchidere centralizata
Mocheta + bureti fata, le-a plouat in ultimele zile, erau impecabile.
Servofrana hidraulica.
Sunt pe masina, intregi pana nu intra flexul in ele

Jambe, punte fata, bara stabilizatoare fata cu bielete, pompa servo le duc la tara deseara.

Chedere si centuri inca le am in masina, n-am apucat sa le montez. Le vand daca primesc oferta.
TiL
Adaug: Vas + pompa stropitoare parbriz pentru E28 TD. E diferit fata de cel pt benzinar. 50 ron.
Inca mai sunt cele trecute mai sus la "ultima strigare" si candidatii la fier vechi.
Centurile vor ajunge ham la caruta biggrin.gif
TiL
Am dus cam totul la tara, a ramas doar setul de fise Beru aici http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=4696&hl=
si nimicuri ca lampile de interior/portbagaj, batul de comanda stergatoare.
Topic closed.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.