Help - Search - Members - Calendar
Full Version: "ursi" celebrii ... din Romania
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
Pages: 1, 2
walde
QUOTE (walde @ Mar 10 2008, 09:23 PM) *
da da, stiu eu despre ursul ala de la braila . A fost AR 88 BMW, acum are MCF la numar . 4 usi, negru, mtech II, lasat, avea niste jante Keskin uratele, a fost 2.5 12v, pe urma 2.8 24v, acum are un M5 3.6 315 cp si atat . NU are 450 de cp .... inca . biggrin.gif

M-am plimbat si eu cu masina aia pe cand avea 2.8 24v si tragea fenomenal . S-a dat cu un Type R si i-a dat vreo 4 masini smile.gif))) type-r-ului . Chiar masina arata super super ok, o sa va pun ceva poze daca mai am prin calculator cu el .
Acum, fiind M5 o sa vedem care vor fi pasii de upgrade .

P.s later : ceva poze mai vechi ...acum arata mult mai bine

a aparut si K sub capota ursului negru de la Braila, deci e posibil sa aiba in jur de 380 CP ... biggrin.gif

Cat despre ursii de la tuning days ... UWE E CRIMA !!!!!
mario.b
QUOTE (ionusunt @ Mar 17 2008, 02:02 AM) *
asta e kyl ul ?
bine ca a ajuns pe maini bune ma bucur.sara ca masina fusese botzita de niste capede de guma (bej +maro sad.gif ) . stiu ca nici motorul nu se auzea cel mai ok pe vremea aia .
PS :cea mai colorata masina ! (neagra-bej-neagra-mov ) tongue.gif
LE :cum e cu usile alea ?

Confunzi un pic masinile, cel de care spui tu ca a fost in 2 culori este NOS-ul, ala este tot pe la noi, asta de a fost la salon a fost alta masina, facuta de la zero, in sensul ca era un cabrio normal stock si am a fost adusa in acest stadiu.
NOS-ul a primit si el o inima noua cu 24 de supape, o evacuare complecta cap coada,o vopsea neagra cum i se cuvinea si cat de curand un interior de bun gust + pereche de jante pe 16"care deja sant pe masina. O sa va mai tin la curent cu evulutia lui, sper sa il putem salva si sa nu fie nevoie de alte nebunii pe ea.
ionusunt
QUOTE (mario.b @ Mar 17 2008, 08:04 PM) *
Confunzi un pic masinile, cel de care spui tu ca a fost in 2 culori este NOS-ul, ala este tot pe la noi, asta de a fost la salon a fost alta masina, facuta de la zero, in sensul ca era un cabrio normal stock si am a fost adusa in acest stadiu.
NOS-ul a primit si el o inima noua cu 24 de supape, o evacuare complecta cap coada,o vopsea neagra cum i se cuvinea si cat de curand un interior de bun gust + pereche de jante pe 16"care deja sant pe masina. O sa va mai tin la curent cu evulutia lui, sper sa il putem salva si sa nu fie nevoie de alte nebunii pe ea.

nu nu cel de care zic eu e ala de la pasapoarte care zacea de mult.dupa care l-a luat cineva din arad si l-a facut CREM mat cu jantele maro si bandouri maro si interior alb facut infect .dup0a care a ajuns in bucuresti si a fost vopsit negru(slava domnului) .eu la ala ma refeream ca stiu ca era singurul cu lambo doors.
uwe
CITAT(mario.b @ Mar 17 2008, 12:21 AM) *
Ma laud si eu la voi in seara asta, masina la care am lucrat cu un prieten (care este si propietarul ei) a lua premiul pentru cel mai bun interior la expozitie de la romexpo si sant tare madru de mine biggrin.gif celb (15).gif BMW e30 Cabrio.gif . Am sa pun o poza de cand munceam la ea. Felicitari si lui "HAI" si "UWE"

felicitari si voua si bafta in continuare

acum ceva timp am purtat niste discutii cu referire la faptul ca e30 e demodat smile.gif mai tineti minte??
ei bine din cate masini au fost acolo (unele fff. scumpe) E30ul a fost la inaltime...
KYL best interior
HAI best exterior
eu (UWE) best paint
si TXA nu mai stiu exact ce a luat

+sectiunea drift KNS,HAI,BSD

deci din atatea masini au castigat atatia ursi... biggrin.gif eu zic ca sta bine inca E30ul biggrin.gif
voi ce spuneti??? biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (uwe @ Mar 19 2008, 09:20 AM) *

acum ceva timp am purtat niste discutii cu referire la faptul ca e30 e demodat smile.gif mai tineti minte??
ei bine din cate masini au fost acolo (unele fff. scumpe) E30ul a fost la inaltime...
KYL best interior
HAI best exterior
eu (UWE) best paint

deci din atatea masini au castigat atatia ursi... biggrin.gif eu zic ca sta bine inca E30ul biggrin.gif

Are rost sa va mai zic ca am condus e46 m3 si senzatia data de monstrul ala (nu pe hartie,ci ca pura senzatie la volan) este foarte apropiata de ceea ce ai parte in urs de 2.5.? ursu cu mot mai mare face ravagii (am vazut si pe forum).
nu l-am considerat demodat niciodata,ba mai mult am dat masina din 98 sa imi iau masina din 88 doar ca e urs si ca m-a uns pe suflet prima data cand am mers cu ea,am zis ca aia e (si arata ca o ghena) .
si sincer nu neaparat are sau nu treaba cu moda,ci mai mult cu faptul ca din ce in ce mai mutla lume isi da seama de cat de avansata e pt anii ei ,nu cred ca mai era vreo masina de genul asta (pt ca este pur si simplu o masina SPORT ! )in anii 80 si nici azi nu mai face nimeni asa cva in afara de bmw (135i coupe tongue.gif ).mie nici nu imi prea placea ca design inainte,iar acum mor dupa cum arata ca o privesc din interior spre exterior ...super masina ma bucur ca am dat de ea imi pare rau ca nu am avut asa cva de cand miam luat carnetul.FELICITARI BAIETILOR PT PREMII !! cool.gif

LE:cu nimic nu se compara sunet de motor bmw+performante si cuplu intr-o coaja de caroserie.KART pe fatza! cred ca aia de la bmw ori nu-si dadeau seama de ce faceau cand l-au conceput ori fix pt asta l-au facut .tind sa cred a 2a varianta .
butcky
TXA mellow.gif
ursuletz
[quote name='walde' date='Mar 10 2008, 09:23 PM' post='66554']
da da, stiu eu despre ursul ala de la braila . A fost AR 88 BMW, acum are MCF la numar . 4 usi, negru, mtech II, lasat, avea niste jante Keskin uratele, a fost 2.5 12v, pe urma 2.8 24v, acum are un M5 3.6 315 cp si atat . NU are 450 de cp .... inca . biggrin.gif

M-am plimbat si eu cu masina aia pe cand avea 2.8 24v si tragea fenomenal . S-a dat cu un Type R si i-a dat vreo 4 masini smile.gif))) type-r-ului . Chiar masina arata super super ok, o sa va pun ceva poze daca mai am prin calculator cu el .

eu nu am stiut sigur ce are,doar din carcoteala copiilor din curtea scolii:P!
Roby_325
QUOTE (walde @ Mar 10 2008, 09:23 PM) *

66BMW avea la numar
88BMW era in 2 usi
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment
walde
QUOTE (Roby_325 @ Mar 24 2008, 08:17 PM) *

66 / 88 nu mai conteaza .. acum a ajuns M5 kompresor biggrin.gif
uwe
oricum de obicei ursii care vin din zona aia sunt super ...
haifisch
da....cred ca nu a existat ursuletz din arad sa nu fie f frumos.....
ionusunt
QUOTE (haifisch @ Mar 25 2008, 11:53 AM) *
da....cred ca nu a existat ursuletz din arad sa nu fie f frumos.....

pai acolo e prima oprire:P dupa care ajung aici tongue.gif
stapanul ursilor
QUOTE (uwe @ Mar 19 2008, 09:20 AM) *

KYL best interior
HAI best exterior
eu (UWE) best paint

TXA a luat best import exterior....
87POU
LAF-ul rosu se reintoarce in fortza. M60B40 , primul 4.0 V8 de la noi si al doilea V8 din Romania dupa TRF-ul din Constanta 3.0 V8. smile.gif smile.gif smile.gif
io'sŪ
CITAT(87POU @ May 8 2008, 10:51 PM) *
LAF-ul rosu se reintoarce in fortza. M60B40 , primul 4.0 V8 de la noi si al doilea V8 din Romania dupa TRF-ul din Constanta 3.0 V8. smile.gif smile.gif smile.gif

manual? rolleyes.gif
Unicul SGM
manual in 5
ionusunt
asa da!bravo frate! cool.gif
George77
Super tare ,nici nu ma gandesc cum ar fi sa fie supraalimentat,
CRM112
celb (4).gif thumbup.gif heat.gif heat.gif crazy.gif :drooling:
...cred n-am omis nimic... smile.gif
io'sŪ
CITAT(George77 @ May 9 2008, 03:28 AM) *
Super tare ,nici nu ma gandesc cum ar fi sa fie supraalimentat,

BOOM
George77
QUOTE (io`s @ May 9 2008, 10:31 PM) *
BOOM

De ce boom ?????????
87POU
poze noi de aseara.
mertan
super tare frate. remarcabil ceea ce faci. spune si mie... pompa de frana unde o muti?
87POU
QUOTE (mertan @ May 10 2008, 11:53 PM) *
super tare frate. remarcabil ceea ce faci. spune si mie... pompa de frana unde o muti?

masina nu este a mea.....este a lui dany LAF,el nu are cont aici pe bmw zone si scriu eu.
pompa de frana o sa se mute exact ca la seria 5 e34 in fata in staga aproape de far.
multumim pentru urari si speram k in maxim 2 saptamani sa fie pe strazi
mertan
a taiat de pe la aeroterma, din zona aia?
87POU
QUOTE (mertan @ May 11 2008, 02:46 PM) *
a taiat de pe la aeroterma, din zona aia?

nu s-a taiat nimik,totul a ramas intact.
mertan
incape radiatoru? elicea mai incape?
io'sŪ
CITAT(George77 @ May 10 2008, 02:10 AM) *
De ce boom ?????????

ce face BOOM???

laugh.gif

o bomba, normal, iar acest urs va devenni o ''bomba''
bmw_fear
la Baia Mare WPP a luat locu1 !!Felicitari
a batut pe TXA....pe ARO ....un evo ..
edutxu
.......................o poza cu BOH smile.gif
io'sŪ
CITAT(edutxu @ Jul 5 2008, 06:43 PM) *
.......................o poza cu BOH smile.gif

eu unul nu stiu nimic despre acest "BOH" sa fie celebru, poate ne exxplici tu wink.gif
ZerO_CooL
E vorba despre fostul KRI...
mario.b
QUOTE (ZerO_CooL @ Jul 8 2008, 11:02 AM) *
E vorba despre fostul KRI...

adica vrei sa spui CRI cel de facea souri cu HAI-ul la curse (drift) si era vopsit in 2 nuante, daca ma insel imi cer scuze
ZerO_CooL
Nu... ala acum e verde si e pe la Constanta... si e CRY... asta despre care vorbeam a fost KRI... si apartinea cumnatului lui CRY, din ce stiu eu.
Sorin
n-am auzit niciodata
Ionut
era sau este un urs cu m50 de 2litrii, care mai venea pe la curse, atata tot...
ZerO_CooL
A fost tinut in anonimat... dar acum nu mai e cazul... a inceput sa faca treaba la evenimente.
Edit: M20B20, nu m50.
MARI_NSL
QUOTE (io`s @ Jul 5 2008, 11:32 PM) *
eu unul nu stiu nimic despre acest "BOH" sa fie celebru, poate ne exxplici tu wink.gif

cred ca la incurcat cu adevartul BOH 2.5turbo . asta nu are nici o treaba cu aia . doar ca asa a fost cumparata cu nr alea ....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.