Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ceas incarcare
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
sergiu67
salutare...poate cineva sa-mi zica cum sa leg un ceas pt incarcare acumulator?
bartro
Daca e voltmetru, la carcasa pamantare, la celalt (cred ce cea din poza a 3-a stinga sus) 12V de dupa contact, ca sa nu sta legat/aprins tot timp, si daca vrei si iluminare noapta cred ca ai pe (tot din poza asta) mijloc sus un conector de bec care pot fi legat la iluminare de bord.
Shark
pai vezi ca are pe spate pinii aia filetati, ca 2 suruburi cu piulita. Unul trebuie sa fie + si celalalt -. - se leaga oriunde pe caroserie sau al borna negativa a bateriei pt un contact bun si + se leaga la orice fir care are tensiune in timpul functionarii masinii. Daca legi plusul la o tensiune permanenta (de exemplu direct la baterie), acul o sa indice tot timpul, nu are rost, consuma inutil.
Oricum, nu pune mare baza in acul ala, indicatiile sunt pur orientative daca nu are si gradatiile in volti.
sergiu67
multumesc de info....pana un ceas gradat e bun si asta mai ales ca am destul de multi consumatori....inca ceva daca se poate...cum se leaga ceasurile de presiunea la ulei si temp apei? cel de apa e posibil sa nu-mi arate bine(cel din bord)
io'sŪ
QUOTE (sergiu67 @ Oct 31 2007, 07:35 PM) *
multumesc de info....pana un ceas gradat e bun si asta mai ales ca am destul de multi consumatori....inca ceva daca se poate...cum se leaga ceasurile de presiunea la ulei si temp apei? cel de apa e posibil sa nu-mi arate bine(cel din bord)

trebuie sa faci o reductie unde se pun ambele sonde, si cea de bec si cea de presiune
pai... pe motor exista o sonda, trebuie schimbata cu cea aftermarket la care legi firele de la ceas (sau invers, ceasul il legi la firele de la sonda)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.