georgem
Jan 18 2007, 09:20 AM
QUOTE (Sorin @ Jan 17 2007, 03:48 PM)

chiar nu stiu ce accident s-a intamplat
a fost la metrou sau pe un santier de constructii????
Desi cred ca intre timp ai aflat... a fost pe santier, muncitorii demontau o macara cand s-a intamplat accidentul.
butcky
Apr 25 2009, 07:46 PM
Acum 10 min a fost cutremur! 5,3 grade!
Tigresse
Apr 25 2009, 08:04 PM
QUOTE (butcky @ Apr 25 2009, 06:46 PM)

Acum 10 min a fost cutremur! 5,3 grade!
Aha, de aia au sarit pisicile peste mine in pat. Interesant.
ionusunt
Apr 25 2009, 08:11 PM
eu am facut pe mine ,eram la calculator , mam ridicat repede chei maisna am bagat laptopu in geanta si sa ies

dupa care mam calmat
edutxu
Apr 25 2009, 08:16 PM
eu am facut totusi o tura d cartier, dar dupa mi am dat seama ca am luat telefoanele degeaba...unu descarcat si celalalt suspendat.
cred...ca stau p la vre o terasa n noaptea asta

=)))
Tigresse
Apr 25 2009, 08:29 PM
Mai, tre' sa fiti mai calmi, ca oricum nu depinde de voi sa schimbati ceva in astfel de situatii. Daca va este scris sa muriti, se poate intampla si daca va cade un ghiveci de la vecina.
INTERCEPTOR
Apr 25 2009, 09:06 PM
vai ce incurajari:PPP
pt mine a fost super funn..am ras cu mamaie ca se zgaltaiau paharele si ei ai era sa nu se sparga alea pe acolo:PP
Ciupanezu
Apr 25 2009, 09:15 PM
Eu stau la 7, s-a simţit destul de tare dar a fost de durată mică.
INTERCEPTOR
Apr 25 2009, 09:21 PM
durata mica???pe bune ?? cred ca a durat prea mult...daca era mai mare era bucurestiul downtown...
Ciupanezu
Apr 25 2009, 09:24 PM
5 secunde.

Acum câţiva ani, pe la ora 11 noaptea, a fost unul mult mai puternic şi care a durat mult mai mult.
INTERCEPTOR
Apr 25 2009, 09:26 PM
nu siu dece am inteles ca a durat cateva zeci de secunde.sau poate in vrancea a durat atat..in fine cert e ca e nasoala treaba...daca nu zguduie conducatorii astia corupti si institutiile statului astea incompetente o sa fie un cutremur social de cativa ani buni
butcky
Apr 25 2009, 10:32 PM
Eu ma plimbam prin casa si s-a miscat o vaza. I-am spui lui maica-mea ca ceva e dubios sau sunt beat. Si mama zice: Ehhh, e taicatu! Dupa ce moare, spiritul mai ramane o vreme pe aici... Deja eram pe ganduri si noroc ca au anuntat la TV ca e cutremur.
tomado e28 owner
Apr 25 2009, 11:39 PM
Noroc ca sunt pe alta placa tectonica

Aici nu s-a simtit nimic. Daca nu vedeam scris la unii pe status si aici pe forum, nici nu as fi aflat ca a fost cutremur. Totusi nu credeam ca unul de 5,3 se simte asa de tare cum ati zis... Bine ca a fost doar atat
io's®
Apr 26 2009, 12:05 AM
nu am simtit nimic, eram intr-o carciuma cu multi prieteni si era destul de multa harmalaie, discutii foiala si a sunat soacra-mea si ne-a spus ca a fost cutremur

oricum a cazut vodafon si orange, zici ca a fost noaptea de revelion, numai la digi am putut vorbi
edutxu
Apr 26 2009, 11:23 AM
bre..eu ma fugit de camin toata facultatea si acu tocma iacolo am ajuns....
am crezut ca se rupe in 2, asa de tare a scarsnit....
oricum...daca ar anunta cand e urmatorul cutremur...m asi duce in irac decat sa mor d o caramida, asa p[oate am norocul sa fac un cs p bune
eugene12
Apr 26 2009, 12:33 PM
QUOTE (edutxu @ Apr 26 2009, 12:23 PM)

bre..eu ma fugit de camin toata facultatea si acu tocma iacolo am ajuns....
am crezut ca se rupe in 2, asa de tare a scarsnit....
oricum...daca ar anunta cand e urmatorul cutremur...m asi duce in irac decat sa mor d o caramida, asa p[oate am norocul sa fac un cs p bune

sebaa
Apr 27 2009, 02:29 PM
si eu eram la volan..nu am simtit nici pe dreq - la cum mergeam eu l-am produs:))
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.