Help - Search - Members - Calendar
Full Version: trafic in bucuresti
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2
Sorin
ce se intampla in Bucuresti ca nu se mai poate circula practic deloc .... de cand a inceput luna septembrie parca s-au terminat soselele????
TiL
Pai se intampla in fiecare an, din ce in ce mai rau de fiecare data:
Boom 1: la 1 septembrie se intoarce toata lumea din concediu, merge la munca
Boom 2: la 15 septmebrie incep scolile. Copiii nu mai pleaca la scoala cu metrou, tramvai, troleu, ii duce mama sau tata cu masina.
Boom 3 (mai subtire): incep facultatile la 1 Octombrie.

Nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie inaintea sarbatorilor sad.gif
io'sŪ
QUOTE (TiL @ Oct 5 2007, 10:44 AM) *
Nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie inaintea sarbatorilor sad.gif

... nici eu ! huh.gif
316i
Metrou Powah. Abonament pe metrou = ~100mii (cu reducere de student) = priceless. biggrin.gif
florin83
bicicleta powah biggrin.gif
imbin utilu cu placutu.. sa nu mai zic ca ajung oriunde si oricand mai repede decat orice mijloc de transport din bucuresti tongue.gif
316i
Si cand ploo? biggrin.gif
florin83
ratb sau pe jos biggrin.gif
INTERCEPTOR
Eu sunt fiert mort la volan. Sunt zile in care imi vine sa-mi dau demisia. Prea multe masini, prea multe drumuri inchise. sad.gif
SUN 83
25 Septembrie seara, Aviatorilor
SUN 83
Cu Bucurestiul ne-am obisnuit dar de Dealu Negru ce spuneti??? Am inaintat cu un metru la 20 de min!! mad.gif
Shark
Moaaa.... nasol. Si acul de benzina e pe gol... tongue.gif
INTERCEPTOR
doamne fereste sa ramai fara benzina sau sa ti sara apa afara din motor in inghesuiala dasta ca te mai injura si aia ca ramai pe loc.am venit acum acasa sa eliberat strada dar am fost prin grangasi si nu am gasit loc de parcare.si unde mai pui ca tre sa faci slalom printre masini ca sa treci pe stradute ca au inceput sa parcheze pe colturi si prin mijloc de intersectie.doamne fereste de vre un incendiu ca nu mai trece nici o masina pe stradutele alea.
ledocteur
a condus cineva azi de dimineata pe la ora 8 prin oras? eu am incercat sa ajung din berceni pana la eroilor, pe vro 3 drumuri, toate blocate... oltenitei blocat de la city mall pana la mc la brancoveanu, calea vacaresti blocata de la big pana la prima intersectie (cred ca sunt vro 3 km), splaiul unirii blocat. pana la urma am lasat masina pe o straduta si am luat metroul mad.gif pacat ca n-aveam camera la mine.
316i
Bine ca trebuie sa plec diminetile la 6:45 si mai iau masina altfel daca era 7-8 era panica. laugh.gif
georgem
Mie aseara in jur de ora 6 mi s-a parut foarte aglomerat fata de obicei pe sensul dinspre centru catre Aviatiei. In mod normal e destul de liber, dar se lucreaza la multe drumuri, pe Calea Floreasca e sens unic (spre centru) pe o mare portiune, a trebuit sa ajung pe Calea Dorobantilor, si acolo era circulatia aproape blocata.
Dupa ce-am trecut de liceul I.L.Caragiale a fost in schimb foarte liber.
Cred ca e din cauza SIAB-ului, alta explicatie n-am.
alexutzu
orice ati spune, in momentul de fata METROUL rules
TiL
Cumpar metrou
bartro
QUOTE (TiL @ Oct 9 2007, 11:30 AM) *
Cumpar metrou

Offtopic: nu iti mai iei locomotiva aia?
TiL
QUOTE (bartro @ Oct 9 2007, 12:26 PM) *
Offtopic: nu iti mai iei locomotiva aia?

laugh.gif

Nu, ca m-am saturat de diesel. In schimb motorul electric trage ca un benzinar inline 6 wink.gif
alex230ro
Azi am avut ceva drumuri prin oras la ora 8 e mega aglomeratie noroc ca am mers contra curentului si am scos un timp decent Chibrit-Ghencea cam 35 minute(am facut alea 2-3 statii de la Ghencea spre 13 Septembrie in 15 minute) la intoarcere Ghencea-Buftea 1 ora(foarte aglomerat la centura si in Buftea) in oras era ceva mai bine fata de ora 8.
Sorin
si cat a consumat ???
Shark
La noi in Iasi a inceput sabatoarea: Zilele Sfintei Parascheva, care s-au transformat treptat, treptat in Zilele Iasiului, cu mici si bere, au adus un infern. Acum incep sa inteleg cam cum e in Bucuresti. Se sta cite 20 de min la un semafor, toata lumea este nervoasa, lucrarile rutiere sunt abandonate de mult, noroaie si utilaje in drum si cu greu mai gasesti stradute care sa NU fie cu sens unic.

Nou! Exact zilele astea, una dintre cele mai aglomerate intersectii ale orasului (Hotel Europa), in orele de trafic maxim (10:00-17:00) SE ASFALTEAZA!!!!!!!!

Oare cit de cretini pot fi oamenii astia???!!!
alex230ro
Dracu stie ca nu merge cum trebuie saracia aia de indicator de motorina probabil 6,5-7 ca am mers mai sportiv laugh.gif lgh (24).gif
georgem
Dupa ce am vazut cum a fost aseara traficul, azi mi-am dus baiatul la gradinita cu masina, dupa care am lasat masina acasa si am plecat cu metroul la servici. Cred ca o sa fac asta mult mai des.
PS. Consumul pe cei aproximativ 30 km pana la gradinita in Pipera si inapoi a fost 19l/100 km (pe computerul de bord, care am constatat ca arata consumul foarte exact).
Sorin
QUOTE (alex230ro @ Oct 9 2007, 02:19 PM) *
Dracu stie ca nu merge cum trebuie saracia aia de indicator de motorina probabil 6,5-7 ca am mers mai sportiv laugh.gif lgh (24).gif

smile.gif ai stricat-o si pe asta
alex230ro
Asa e din fabricatie... smile.gif la revizie ai mai pun inca odata pe aia sa schimbe sonda
florin83
eu mi-am blestemat zilele azi.. am condus (nu masina mea tongue.gif) dupa o perioada lunga in oras...
de la piata galati pana la petromul de la intersectie cu Mihai Eminescu (~200m) am facut 30min wallbash.gif
sa nu mai zic ca am facut pana in baneasa la iesire pe DN1 aproape 1 ora jumate si de acolo pana la Baicoi 40-50min (83km/h media rolleyes.gif si 4.7% consum mediu resetat la iesire din buc - octavia 2 1.9tdi 105cai tongue.gif )

la intoarcere am facut de la podul de peste centura, la intrare in bucuresti, pana in centru cam 2 ore..
deci orasul asta e terminat d.p.d.v al mersului cu masina..
trebuie gasite alternative urgent..
Sorin
nu stiu cum se face dar tot reusesc sa fac media de 40-45 de minute de la Crangasi la Muncii spre marea mea mirare
SUN 83
nici noi!!!!! laugh.gif evitati pasajul de la unirea!!
alex230ro
hmmm eu am facut 40 minute de la Chibrit in Iancului azi smile.gif
INTERCEPTOR
am fost pe centura azi pana la marsorom la autostrada soarelui.cozi de sute de metri de masini.nu am avut de ales.numai pe contrasens pe partea cu noroi.treceau tirurile prin dreapta mea .dar aveam dad line asa ca trebuia.in rest aglomeratie linie de tramvai si contrasens si fortare galbenului .toate la alegere.altfel nu mai fac nici o livrare in timp,pe dn 1 aglomerate mare din cauza la siab
florin83
si centura e terminata.. sad.gif
am fost sambata dupa masa pe centura de la intersectia cu DN1 pana in comuna Pantelimon.. am facut 1 ora si ceva.. drum care il faci in maxim 15-20min
georgem
In timpul saptamanii pe centura e mult mai rau. Cred ca vineri seara e cel mai rau. De cateva ori am stat zeci de minute nemiscat la iesirea din Bucuresti prin Pipera. Ca sa se deblocheze circulatia pe centura puneau bariera cateav minute (centura e fara prioritate), dupa care lasat o ridicau cateva zeci de secunde sa mai iasa niste masini din Pipera, si tot asa. Si bineinteles in timpul asta zeci de masini depasesc coloana si se baga in fata pe contrasens la bariera, si trec printre primele cand se ridica bariera.

Azi dimineata dupa ce mi-am dus baiatul la gradinita in Pipera si ma intorceam in Bucuresti m-a enervat tare unul cu un logan bleumarin, cu numarul de inmatriculare B 51 HUY. Inainte de intersectia cu strada care ajunge la gradina zoologica (Erou Iancu Nicolae parca) s-a bagat in depasirea coloanei, pe linie continua, trecere de pietoni etc., dupa care a vrut sa intre exact in fata mea in coloana. Nu l-am lasat sa intre, asa cum incerc mereu sa fac cu soferii nesimtiti care depasesc coloana (bineinteles, daca nu e pericol sa faca accident cu vreun nevinovat care vine din sens opus). S-a enervat si dupa aceea a mers in spatele meu foarte aproape, la mai putin de un metru. Am fost tentat sa pun o frana brusc, si dupa aceea sa povestesc la politie toata faza cu depasirea coloanei pe linie continua, dar tin prea mult la masina ca sa fac asta.
alexutzu
QUOTE (georgem @ Oct 9 2007, 10:35 PM) *
.................................................. Am fost tentat sa pun o frana brusc, si dupa aceea sa povestesc la politie toata faza cu depasirea coloanei pe linie continua, dar tin prea mult la masina ca sa fac asta.

asta patesc si eu cu marii viteji mandrii de masinile lor care "fug"
imi pare rau ca nu am masina de servici , sa fii vazut atunci distractie
brown.shark
QUOTE (georgem @ Oct 9 2007, 10:35 PM) *
In timpul saptamanii pe centura e mult mai rau. Cred ca vineri seara e cel mai rau. De cateva ori am stat zeci de minute nemiscat la iesirea din Bucuresti prin Pipera. Ca sa se deblocheze circulatia pe centura puneau bariera cateav minute (centura e fara prioritate), dupa care lasat o ridicau cateva zeci de secunde sa mai iasa niste masini din Pipera, si tot asa. Si bineinteles in timpul asta zeci de masini depasesc coloana si se baga in fata pe contrasens la bariera, si trec printre primele cand se ridica bariera.

Azi dimineata dupa ce mi-am dus baiatul la gradinita in Pipera si ma intorceam in Bucuresti m-a enervat tare unul cu un logan bleumarin, cu numarul de inmatriculare B 51 HUY. Inainte de intersectia cu strada care ajunge la gradina zoologica (Erou Iancu Nicolae parca) s-a bagat in depasirea coloanei, pe linie continua, trecere de pietoni etc., dupa care a vrut sa intre exact in fata mea in coloana. Nu l-am lasat sa intre, asa cum incerc mereu sa fac cu soferii nesimtiti care depasesc coloana (bineinteles, daca nu e pericol sa faca accident cu vreun nevinovat care vine din sens opus). S-a enervat si dupa aceea a mers in spatele meu foarte aproape, la mai putin de un metru. Am fost tentat sa pun o frana brusc, si dupa aceea sa povestesc la politie toata faza cu depasirea coloanei pe linie continua, dar tin prea mult la masina ca sa fac asta.

cind ai o masina cu care vrei / poti sa faci asta , fa-o ca trb sa le facem educatia...dar nu poti povesti la politie , legal ai provocat un accident intentionat , se pedepseste , nu beneficiezi nici de R C A nici de casco , dauna voluntara nu involuntara , ca si cum te-ai plictisi de masina actuala si o dai de un pom de placere sa-ti iei banii pe casco si sa-ti iei altceva...
alexutzu
nu cred ca se referea sa le povesteasca si ca a pus frana intentionat smile.gif
ideea era sa povesteasca faza cu depasirea coloanei, pe linia continua etc
georgem
QUOTE (alexutzu @ Oct 10 2007, 09:40 AM) *
nu cred ca se referea sa le povesteasca si ca a pus frana intentionat smile.gif
ideea era sa povesteasca faza cu depasirea coloanei, pe linia continua etc

Corect. snf (45).gif

De ducat pot fi educati si daca politia isi face datoria. Nu cred ca sunt multi cei care daca li se suspenda permisul odata, de 2 ori, de 3 ori etc. ar mai face asta in continuare.
Am vazut acum cateva zile un politist la intersectia dintre Barbu Vacarescu si Stefan cel Mare care a tras pe dreapta 2 masini care depasisera toata coloana de masini (care se intindea cam de la Bd. Lacul Tei), inclusiv tramvaiul. Masinile erau un Mercedes (E classe parca) si un X5. Sper ca si-a facut datoria politistul si le-a suspendat permisul. Numai asa pot fi educati multi dintre soferi.
Sunt convins ca in Italia nu din respect pentru ceilalti oamenii nu depasesc coloana si cand e blocaj nu merg pe marginea din dreapta a soselei sa treaca de blocaj, ci de frica de amenzi si mai ales de puncte. Un prieten din Italia a trecut pe rosu la un semafor pe care nu l-a observat si a primit niste puncte (parca 4), care vor expira peste 6 ani (daca imi amintesc eu exact), si asta daca nu mai face alte greseli... E cu totul altceva decat la noi.
butcky
QUOTE (brown.shark @ Oct 10 2007, 09:31 AM) *
cind ai o masina cu care vrei / poti sa faci asta , fa-o ca trb sa le facem educatia...dar nu poti povesti la politie , legal ai provocat un accident intentionat , se pedepseste , nu beneficiezi nici de R C A nici de casco , dauna voluntara nu involuntara , ca si cum te-ai plictisi de masina actuala si o dai de un pom de placere sa-ti iei banii pe casco si sa-ti iei altceva...

Nu e adevarat! Am patit eu de 2 ori sa intru in cel din fata. Cine loveste din spate e vinovat! Nu ai pastrat distanta regulamentara! Si te contrazic si cu chestia voluntara /involuntara. Iti arat ca ma bag in fata ta si franez brusc, ma lovesti si la politie sa vezi ca tu esti vinovat!

legal ai provocat un accident intentionat , se pedepseste , nu beneficiezi nici de R C A nici de casco

Am lovit intentionat masina care era in spatele meu si am primit doar o amenda ca si cum dadeam cu spatele si l-am busit fara sa vreau, iar la politie am recunoscut tot.

nu beneficiezi nici de R C A nici de casco , dauna voluntara nu involuntara , ca si cum te-ai plictisi de masina actuala si o dai de un pom de placere sa-ti iei banii pe casco si sa-ti iei altceva...

Cum demonstreaza politia/firmele de asigurari ca a fost voluntar sau involuntar ceea ce am facut eu cu masina?
Daca ai CASCO si ai o mica indoitura pe aripa si ca sa o schimbe trebuie lovita mai grav, tu mergi si recunosti ca ti-ai lovit masina intentionat ca sa-ti schimbe piesa??? blink.gif
alexutzu
legi exista, dar asta nu inseamna ca pot fi si dovedite actiunile ce le incalca smile.gif
brown.shark
QUOTE (butcky @ Oct 10 2007, 10:23 AM) *
Nu e adevarat! Am patit eu de 2 ori sa intru in cel din fata. Cine loveste din spate e vinovat! Nu ai pastrat distanta regulamentara! Si te contrazic si cu chestia voluntara /involuntara. Iti arat ca ma bag in fata ta si franez brusc, ma lovesti si la politie sa vezi ca tu esti vinovat!
Am lovit intentionat masina care era in spatele meu si am primit doar o amenda ca si cum dadeam cu spatele si l-am busit fara sa vreau, iar la politie am recunoscut tot.
Cum demonstreaza politia/firmele de asigurari ca a fost voluntar sau involuntar ceea ce am facut eu cu masina?
Daca ai CASCO si ai o mica indoitura pe aripa si ca sa o schimbe trebuie lovita mai grav, tu mergi si recunosti ca ti-ai lovit masina intentionat ca sa-ti schimbe piesa??? blink.gif

dl "brooker" nu mai posta prostioare ca nici cu "telefoane , pile , relatii..."(sper ca-ti aduci aminte unde ai pus replica asta) nu scapi usor daca dai de vreun capos...cite procese ai cistigate cu soc de asig ? de cite ori ai lucrat cu CSA ? blink.gif blink.gif blink.gif
butcky
Am apelat de f multe ori la CSA! Motivul: nu mi-am luat cati bani trebuia de la asiguratori.
Crede-ma ca poti sa "faci" usor o firma de asigurari tongue.gif Daca ai "trait" cu ei si ca ei stii ce gandesc si ce ai de facut! tongue.gif
brown.shark
QUOTE (butcky @ Oct 10 2007, 11:48 AM) *
Am apelat de f multe ori la CSA! Motivul: nu mi-am luat cati bani trebuia de la asiguratori.
Crede-ma ca poti sa "faci" usor o firma de asigurari tongue.gif Daca ai "trait" cu ei si ca ei stii ce gandesc si ce ai de facut! tongue.gif

"welcome in the family..."
Tytus
QUOTE (florin83 @ Oct 7 2007, 02:58 PM) *
bicicleta powah biggrin.gif
imbin utilu cu placutu.. sa nu mai zic ca ajung oriunde si oricand mai repede decat orice mijloc de transport din bucuresti tongue.gif

sustin cu tarie!m-am reindragostit de bicicleta biggrin.gif e mai rapida decat orice M in centru in Bucuresti cool.gif
io'sŪ
daca ma prinde "musca" la primavara pe meleagurile patriei promit solemn sa vin la intalniri cu moped biggrin.gif
Sorin
eu am indoit vizibil roata la bicicleta, ufff ce forum de biciclisti am devenit
TiL
Noroc ca mai au unii dizel. Dar nu-mi pun si eu benzinar... sa vedeti atunci cat o sa pedalez biggrin.gif
florin83
QUOTE (io`s @ Oct 10 2007, 02:47 PM) *
daca ma prinde "musca" la primavara pe meleagurile patriei promit solemn sa vin la intalniri cu moped biggrin.gif

nu faci mare lucru nici un motor/scuter/moped de multe ori...pur si simplu n-ai pe unde sa te bagi
cu bicicleta hop pe trotuar si iti vezi de drum biggrin.gif

QUOTE (Sorin @ Oct 10 2007, 04:22 PM) *
ufff ce forum de biciclisti am devenit

si ce? e o rusine ca mergi cu bicicleta? tongue.gif asta e singura solutie in traficul asta, in afara de mersul pe jos

eu de la inceputul verii pana acum am lejer 3000km cu bicicleta.. cu masina nu am atat:P bine, a stat si mult pe bara, da oricum nu mergeam cu ea.

QUOTE (TiL @ Oct 10 2007, 05:33 PM) *
Noroc ca mai au unii dizel. Dar nu-mi pun si eu benzinar... sa vedeti atunci cat o sa pedalez biggrin.gif

eu nu din cauza consumului nu as merge cu masina in oras..
uras sa stau pe loc in ambuteiaje, sa ma enervez aiurea si sa fac anumite distante in timp mai mare decat le-as face pe jos..
io'sŪ
QUOTE (florin83 @ Oct 10 2007, 06:44 PM) *
nu faci mare lucru nici un motor/scuter/moped de multe ori...pur si simplu n-ai pe unde sa te bagi
cu bicicleta hop pe trotuar si iti vezi de drum biggrin.gif

si ce??? cu mopedul nu pot merge pe trotuar?? am vazut o gramada .... nu e prea civilizat, intradevar, am sa incerc sa evit biggrin.gif
Rares
QUOTE (io`s @ Oct 11 2007, 12:36 AM) *
si ce??? cu mopedul nu pot merge pe trotuar?? am vazut o gramada .... nu e prea civilizat, intradevar, am sa incerc sa evit biggrin.gif

si in cluj traficul e foarte greoi in unele zone... Cam intre 7 a.m. si 6-7 p.m.
Norocul meu e ca ajung de acasa la serviciu pe un drum destul de principal (daca se poate spune asa) care nu e foarte aglomerat aproape niciodata. Distanta e de ~5km si ii fac in medie in 10 min, indiferent de ora. Deci e ok. In rest, daca de unde lucrez eu am de mers intr-o anumita parte a orasului si asta inseamna sa traversez centrul, e durere. Oricum, venitul si plecatul de la serviciu nu constituie o problema. Inca...
Oricum, nu se compara la trafic Clijul cu Buc. Cand am mers la mare am traversat Bucurestiul intr-o sambata dimineata (am intrat in Buc. la 6 dimineata) si nu mi-a venit sa cred cate masini erau deja in trafic. Aici, sambata dimineata poti merge cu suta...
Sorin
Cred ca am inceput sa ma orientez dupa soare in bucuresti de pe vremea gufului numai ca BMW-ul nu imi permite , cu asta nu pot sa sar santuri si linii de tramvai d-apai sa o iau prin spatele blocurilor sau pe stradute laturalnice , pe unele le stiu dar pe altele nu prea ma risc .

Astazi am fost pana in Chitila si am stat 20 de minute intre Agip si Podul Constanta , noroc cu Radio Guerilla ca au avut aia ce comenta de nu m-am plictisit.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.