QUOTE (brown.shark @ Oct 10 2007, 09:31 AM)

cind ai o masina cu care vrei / poti sa faci asta , fa-o ca trb sa le facem educatia...dar nu poti povesti la politie , legal ai provocat un accident intentionat , se pedepseste , nu beneficiezi nici de R C A nici de casco , dauna voluntara nu involuntara , ca si cum te-ai plictisi de masina actuala si o dai de un pom de placere sa-ti iei banii pe casco si sa-ti iei altceva...
Nu e adevarat! Am patit eu de 2 ori sa intru in cel din fata. Cine loveste din spate e vinovat! Nu ai pastrat distanta regulamentara! Si te contrazic si cu chestia voluntara /involuntara. Iti arat ca ma bag in fata ta si franez brusc, ma lovesti si la politie sa vezi ca tu esti vinovat!

legal ai provocat un accident intentionat , se pedepseste , nu beneficiezi nici de R C A nici de casco
Am lovit intentionat masina care era in spatele meu si am primit doar o amenda ca si cum dadeam cu spatele si l-am busit fara sa vreau, iar la politie am recunoscut tot.

nu beneficiezi nici de R C A nici de casco , dauna voluntara nu involuntara , ca si cum te-ai plictisi de masina actuala si o dai de un pom de placere sa-ti iei banii pe casco si sa-ti iei altceva...
Cum demonstreaza politia/firmele de asigurari ca a fost voluntar sau involuntar ceea ce am facut eu cu masina?
Daca ai CASCO si ai o mica indoitura pe aripa si ca sa o schimbe trebuie lovita mai grav, tu mergi si recunosti ca ti-ai lovit masina intentionat ca sa-ti schimbe piesa???