Help - Search - Members - Calendar
Full Version: trafic in bucuresti
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2
alex230ro
Aici e partea mai proasta cu BMW-ul cu Fiesta nu mai conteaza starea drumului vedem la revizie ce o sa gaseasca aia pe acolo aseara cred ca am lovit ceva pe sub ea in timp ce mergeam pe linia de tramvai la Podul Constanta sleep.gif .
Sorin
cred ca stiu ce ai lovit o bucata de tabla din aia care era ridicata azi dimineata
florin83
deci cum ploua imediat devine traficul si mai infernal..
am fost azi cu cineva cu masina pana in chitila si la intoarcere am cedat eu nervos din dreapta si i-am zis sa ma lase pe la podul grant.. am coborat si am venit pe jos acasa - 40min.. cu masina faceam cel putin dublu ca ma mai uitam asa pe strada pe unde treceam si mergeam mult mai repede decat masinile..
georgem
Pentru mine metroul e cel mai bun. Azi la 6 seara am plecat din birou si la 6:25 eram acasa. Am de mers 4 statii fara sa schimb, pe magistrala 2, si stau aproape de metrou si lucrez si mai aproape de metrou.
Cred ca daca mergeam cu masina faceam cel putin o ora (dupa ce reuseam sa ies din parcarea de la servici).
alexutzu
azi dimineata m-am trezit la 7, m-am uitat pe geam.... o vreme de ma durea mintea
zic eu in gand, daca tot e 7 fac repede dus si plec pana in 7:30 ca nu prin aglomeratia....
zis si facut la 7:20 eram in masina deja plecam, cum am iesit pe dr taberei deja era aglomerat....
am stat peste tot , se circula si greu, prin ferentari s-a stat foarte mult, apoi cand sa intra pe luica (sau turnu magurele, nu stiu cum se numeste) am stat 10-15 min pe loc dupa care de nervi am oprit motorul masinii.... bine am facut ca am mai stat 25 min in acelasi loc fara sa se miste nimeni
apoi am plecat si intr-un final am ajuns si la munci, ma uit la ceas, evident ca am facut mai mult decat cu tramvaiul si apoi cu metroul dar macar am avut consolarea ca nu m-a plouat....

BUCURESTI TE IUBIM (sa ma f**t in el cum s-ar spune)
alex230ro
ciudat ieri am mers foarte bine smile.gif
alexutzu
este foarte posibil
avand in vedere ca pe unde merg eu de fel, tot bucurestiul este pe aceeasi strada cu mine cha (40).gif
io's®
ar trebui sa va inarmati cu ft multa rabdare, mai e putin si vin.... sarbatorile biggrin.gif
eu deja caut husa sa pun pe masina laugh.gif METROU RULZ
georgem
Ma gandeam azi dimineata sa merg cu masina la servici. Luni a ramas acasa copilul ca e racit, si nu mai mersesem cu masina de vineri, si imi era dor. Dar mi-a trecut dupa ce l-am dus azi la gradinita si intram din nou in Bucuresti, asa ca am lasat iar masina frumos acasa si am plecat cu metroul la servici.
316i
QUOTE (io`s @ Oct 23 2007, 10:35 PM) *
ar trebui sa va inarmati cu ft multa rabdare, mai e putin si vin.... sarbatorile biggrin.gif
eu deja caut husa sa pun pe masina laugh.gif METROU RULZ

Vezi in targ 800mii impermeabila. Eu am de 2 ani si la ursulete si la golf. Iarna si la ploi e lux. smile.gif
bartro
QUOTE (316i @ Oct 23 2007, 11:43 PM) *
Vezi in targ 800mii impermeabila. Eu am de 2 ani si la ursulete si la golf. Iarna si la ploi e lux. smile.gif

Asta mi -sa copt dupa o vara la soare.

Am vazut azi in trafic (am mers si eu odata cu masina la munca) ceva pe care nu mai am vazut, eram la cotroceni, unde a ramas trafic de la iuliu maniu spre splai absolut blocat. Evident, era si blocat intersectie la sos. cotroceni. La un moment dat s-a enervat un sofer de un jeep korean in asa hal in cat a inceput sa impinge cu bara fata (nevopsit asa ca nu zgrie vopsea) papucul in fata lui. A dat de catevar ori in papuc dupa care a tras volan dreapta si s-a fortat impingand papucul ca sa trece pe langa el.
INTERCEPTOR
luni a fost groazniccccccccccccc.
CRM112
de dimineata, la 8 am dat cu roata intr-o noua sapatura dintre o sina de tramvai si drum. In groapa aia cauciucul s-a facut praf si articulatia a facut martira o bieleta sau ceva, ca-mi troncane rau de tot si am joc stanga-dreapta 2cm in volan pana la 60 km/h. Peste, volanul sta drept, doar boncane grav annoyed_h4h.gif picaturile au umplut paharul de mult, dar nu are unde refula sad.gif Mai apoi am facut o ora jumate de la Kaufland Barbu Vacarescu pana sa trec de rondul unde era avionul, in Colentina. Ocazie cu care am observat ca s-ar lucra la dublarea benzilor dintre Likoil si fostul avion.
georgem
Ieri a fost groaznic traficul cum n-am mai vazut de mult timp, din cauza ca a fost inchis de dimineata Bd. Kiseleff pentru repetitii pentru 1 decembrie. Si maine se va intampla acelasi lucru. Am facut de la Carrefour Baneasa si pana in Piata Victoriei 2 ore si jumatate. Maine o sa aleg un alt traseu pana la servici sau o sa las masina acasa, depinde cum e vremea.
butcky
Ce zi de kko! Am stat 2 ore in blocaj prin zona Unirii! Mi-a fiert apa, s-a dus toata benzina si am inghetat de frig - eram cu papucul.
S-a strans toata lumea sa vada bradul! Rahat! O schela cu beculete! wallbash.gif
TiL
Am mers si eu la bradut smile.gif Cand am vazut ce aglomeratie e... inca de la Piata Presei se intrevedea treaba nasoala, am lasat masina acasa si-am plecat la picior din Romana. Inghesuiala mare, am ajuns la Cocor, am stat pe-acolo si ne-am intors la concertul cu muzica populara romaneasca de la Universitate. Mi-a placut... dar presupun ca revelionul in strada in Bucuresti e mult mai aglomerat si foarte jegos.
Sorin
eu am trecut ieri pe la 5 prin Unirea si era destul de liber , frumusele lumninile , mai putin alea albastre care ma scot din minti
TiL
Da, alea albastre din intersectii sunt de rahat. Sunt cu tunning biggrin.gif
georgem
Si eu am trecut aseara dinspre Tineretului spre Universitate, dupa ora 8 seara. Apreciez ca am facut cam o jumatate de ora de la Budapesta la Universitate...
Si-am primit azi pe mail 3 poze de la aprinderea beculetelor blink.gif huh.gif unsure.gif
Click to view attachment
Click to view attachment
Click to view attachment
Tytus
Definitia BRADULUI:
BRAD, brazi, s.m. 1. Arbore din familia pinaceelor care creşte în zona muntoasă, înalt până la 50 m, cu tulpina dreaptă, cu frunzele în formă de ace de culoare verde-închis, persistente, cu florile şi seminţele în conuri (Abies alba); p. gener. nume dat coniferelor. ♢ Compuse: bradul-ciumei = varietate de ienupăr cu fructe mici (Juniperus intermedia); brad-negru sau brad-roşu = molid. ♢ (În sintagma) Apă de brad = a) amestec de apă şi ulei extras din frunze de pin, folosit pentru parfumarea încăperilor sau a apei de baie; cool.gif băutură alcoolică aromată cu esenţă din seminţe de ienupăr. ♦ Lemnul arborelui descris mai sus. ♦ Brad (1) tăiat şi împodobit cu globuri, jucării, bomboane etc. cu prilejul Crăciunului sau al Anului Nou; pom de Crăciun. ♦ Vârf sau crengi de brad (1) cu care se împodobesc carul şi porţile mirilor la nunţi. 2. (Art.) Numele unei hore care se joacă, în ajunul nunţii, la casa miresei; melodie după care se execută această horă. – Cf. alb. * b r a d h, b r e d h.
Sursa: DEX '98

Cred ca la acea schela cu beculete *bine zis Bucii rolleyes.gif * au fost stransi toti angajatii Bancii care l-a construit +cei ai Primariei, care a fost partenera gen congresul PCR laugh.gif
Manat de prietenii pe 2 roti am fost si eu la kitchul din metal la 2am si era blocaj de masini la unirii blink.gif noroc ca eram pe 2 roti (una la un picior si una la altul) :lol:ne-au lasat politistii sa trecem numai pe noi rolleyes.gif
Pe bulevard arata bine ornamentele mai ales cele care imita ninsoarea si mai ales la Universitate rondul e amenjat cu gust smile.gif
CRM112
QUOTE (CRM112 @ Nov 28 2007, 10:41 AM) *
....am dat cu roata intr-o noua sapatura dintre o sina de tramvai si drum. In groapa aia cauciucul s-a facut praf si articulatia a facut martira o bieleta sau ceva, ca-mi troncane rau de tot si am joc stanga-dreapta 2cm in volan pana la 60 km/h. Peste, volanul sta drept, doar boncane grav annoyed_h4h.gif

...am devizul pana la ora asta: planetara(fuzeta), amortizor, cauciuc, bieleta, janta de indreptat - pana acum sunt undeva la 2000 ron. Cum pot face sa "dau mai departe" factura finala la CASCO ? Am mare-mare nevoie de sfaturi in sensul asta. Multumesc.

P.S. - politia nu prea are ce constata la masina caci eu o iau joi reparata.
Mihai_AMD
bine zis bucii schela cu beculete..nu inteleg..titlul de cel mia mare brad din europa trebuia dat chiar celui mia inalt brad original,nu artificial ca asta..asa si francezii daca ar impodobi turnul eifell ar face unul si mai mare. sper ca la anu primaria sa mai faca 2-3 schele in plus si sa fie si mai mare kitsch-ul.apropo de originalitatea bradului de iarna,acu 2-3 ani in decembrie un var al lui tata nea adus din austria un brad artificial,smeker rau,si mam certat 2 zile cu ai mei sa nul pun,am preferat sa imi iau unu original de 200mi de la piata,numia sa simt mirosul de brad in casa.treaba cu bradul artificial mi se pare ca niste bomboane de plastic,le rontzai 7ani ca gust tot nu au
florin83
la mine pe strada a fost iar balamuc..
o data cu ploaia asta e mai rau ca niciodata sad.gif

urmarile unui blocaj in care nu s-a miscat nici o masina:
- dupa ce ca era strada blocata asta s-a gasit unul sa intre pe contrasens in fata si tot el era cu gura mare.. s-a dat un meltean jos la el si cica: "f...te in glanda, te crezi englez?" si pac una in gura laugh.gif - am lesinat de ras cand am vazut faza..
- un camion a dat cu spatele sa faca loc la unii sa iasa si l-a lovit cu coltul spate pe unu in stalpul din spate al masinii.. urata rau lovitura. asta cu camionul nici n-a simtit si vroia sa plece dar s-a dat ala jos si a fugit dupa el..
- o oglinda rupta de la o masina parcata.. a trecut unu si a dat-o peste cap si al 2-lea a rupt-o de tot.. a ramas agatata in fire sad.gif

toate astea in 15-20min si din cauza la niste stalpi pusi de niste oameni fara minte sad.gif
ionusunt
pune-te si vinde bilete la show!!!!

on topic:eu merg zilnic si deja nu ma mai afecteaza cu nimic aglomeratia....stiu ca e urat,dar sunt de parere ca sunt unul din cei mai nesimtiti soferi ,trec pe oriunde,merg pe contrasensuri,fac loc la lume in parcarea de pe stanga contrasensului,toate astea pt a ajunge in cate 45 d min o ora din pct a in pct B ...nu stiu,altfel nu se poate,stiu ca e urat sa ma ierte cel de sus ...
nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa faca toti la fel ca mine si ca alti cativa soferi ...nu ar fi bine deloc..ideal ar fi sa reconstruiasca bucurestiu asta respectand niste mici reguli de urbanism.....a si sa nu uitam ca pe vremea lui ceasca erau de 20 de ori mai putine masini,si at se circula pe rand smile.gif) deci orasul oricum nu a fost conceput pt ce e acum....a fost conceput prost pt mult mai putine masini unsure.gif
io's®
QUOTE (florin83 @ Dec 4 2007, 06:53 PM) *
la mine pe strada a fost iar balamuc..
o data cu ploaia asta e mai rau ca niciodata sad.gif

....

toate astea in 15-20min si din cauza la niste stalpi pusi de niste oameni fara minte sad.gif

strada aia de la tine ar trebui sa fie cu sens unic intr-unul din sensuri, ca sa nu se mai intample asta, cred ca asta v-a urma
pana atunci... distractie mexima laugh.gif
ai grija unde iti parchezi masina wink.gif
io's®
soferi incompetenti

fuyou_2.gif
wallbash.gif

aceasta femeie (era cu KIA) astepta de cca 15 min sa vina soferul junghiului de audi care blocase singura cale de acces

Click to view attachmentClick to view attachment

intr-un final a venit, mai era si tanar (nesimtitul) , au discutat ceva pe un ton ft calm (deh, era femeie) , abia a intrat in masina, a mai stat ~2 min (probabil a schimbat caseta sau a cautat posturi la radio blink.gif ) apoi usor usor a dat in spate si a eliberat calea de acces

Click to view attachmentClick to view attachment

in acelasi timp, la doar 50m distanta, un alt sofer incompetent, incepator (saracu'), a blocat alta cale de acces

Click to view attachment

bune claxoane are mercedesul, cred ca daca era alta masina se ardeau laugh.gif
aici e poveste veche, daca nu s-ar parca acolo si nu s-ar bloca accesul pe trotuar, ar putea parca inca cateva zeci de masini asa cum sunt parcate mertzul si fiatul de-a lungul trotuarului, dar deh.....
asta mai era si incepator, cred ca asa ii invata la scoala.. sa mor!

mama lor de dobitoci..

eu cred ca ii lasam pe amandoi pe jante, minim 2 pene de fiecare

Doamneeee.... mare e gradina TA !
Shark
Pai de ce nu invatati si voi o regula: intotdeauna ala care parcheaza primul, sa parcheze mai in fata, nu complet pe trotuar, ca sa ocupe o parte din locul unde vin toti dobitocii aia si gata. Nimeni nu mai are cum sa blocheze ca nu mai are loc.

La fel fac si eu prin Iasi, cand e aglomeratie mare si parchez pe locul vreunuia... Dobitocii au obiceiul sa isi parcheze apoi masina exact in fata, ca sa ma blocheze complet: "nu mai iesi tu de-aici pana nu vreau eu", in stilul ala.... Si atunci eu ce fac, o las asa, cu 1 metru mai in fata decat restul masinilor parcate. Nu ii incurc pe ceilalti, ca ramane loc, dar nici animalul nu mai poate sa ma blocheze. Si am scapat. Ramane doar urland de la balcon... smile.gif
Sorin
mai presus de toate cam pe toate stadutele au pus piloni d-aia pe trotuar ca sa nu mai parchezi niste idioti si iata cum o strada de 7m latime s-a facut de 3m
Tytus
http://www.piticu.ro/2007/12/12/baba-si-parcarea/index.html
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif da e ras amar sad.gif
manole74
Neverosimil ohmy.gif ohmy.gif
BBo
E plin youtube-u' de exemplare d-astea sad.gif
http://www.youtube.com/results?search_quer...p;search=Search
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.