Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme electrice
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
sergiu67
salutare la toti!!!am din nou probleme electrice la bmw.adica.....masina mea a fost dotata din fabrica cu proiectoare de ceata...mi-am facut rost de proiectoare(is de pisicuta dar arata bine) si nu merg.releul merge...e bun...la bord imi arata ca functioneaza...becurile is bune.... am desfacut tabloul de sigurante am gasit o mufa alba care nu are pereche,dar mai era una la fel dar era conectata...oare de la ce e?
alta problema care ma ingrijoreaza mai tare:azi cand am plecat de la servici am obs ca acul de la vitezometru imi statea drept in jos. dupa ce am miscat masina si-a revenit partial...a inceput sa-mi arate aiurea viteza, in sensul ca aveam aprox 50-60 km/h si acul imi arata 180....dupa ce am oprit motorul a ramas acul la 50km/h....care ar fi explicatia si mai ales solutia.
sergiu67
cu ceasul s-a rezolvat ....trebiua pus mai bine la loc
mario.b
QUOTE (sergiu67 @ Oct 30 2007, 10:37 PM) *
cu ceasul s-a rezolvat ....trebiua pus mai bine la loc

Ideea este ca am si eu nevoie de o schema a instalatiei electrice din interior, am dat duminica jos bordul dupa masina si am luat la ochi intreaga instalatie electrica a masinii, am gasit pe acolo o gramada fire taiate care nu duceau nicaieri, am mai gasit o cutie din aluminiu cu o mufa mai mare deasupra ECU-lui care nu stiu ce este + alte fire taiate si innadite de abea am reusit sa le dau de cap. Daca cineva are o schema a instalatiei electrice poate ne ajuta si pe noi cu ea, fac cinste. Multam anticipat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.