![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 149 Joined: 26-August 07 From: din zalau, viitura in arad Member No.: 1,103 Car: bmw e30 turing Engine: 1,8 ![]() |
salutare la toti!!!am din nou probleme electrice la bmw.adica.....masina mea a fost dotata din fabrica cu proiectoare de ceata...mi-am facut rost de proiectoare(is de pisicuta dar arata bine) si nu merg.releul merge...e bun...la bord imi arata ca functioneaza...becurile is bune.... am desfacut tabloul de sigurante am gasit o mufa alba care nu are pereche,dar mai era una la fel dar era conectata...oare de la ce e?
alta problema care ma ingrijoreaza mai tare:azi cand am plecat de la servici am obs ca acul de la vitezometru imi statea drept in jos. dupa ce am miscat masina si-a revenit partial...a inceput sa-mi arate aiurea viteza, in sensul ca aveam aprox 50-60 km/h si acul imi arata 180....dupa ce am oprit motorul a ramas acul la 50km/h....care ar fi explicatia si mai ales solutia. -------------------- Destinul pune două degete pe ochii omului, două pe urechile lui şi pe al cincilea pe buzele lui spunāndu-i: “Taci!”.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 149 Joined: 26-August 07 From: din zalau, viitura in arad Member No.: 1,103 Car: bmw e30 turing Engine: 1,8 ![]() |
cu ceasul s-a rezolvat ....trebiua pus mai bine la loc
-------------------- Destinul pune două degete pe ochii omului, două pe urechile lui şi pe al cincilea pe buzele lui spunāndu-i: “Taci!”.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 31-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,112 Car: E30 Engine: M20 2.0 93kW ![]() |
cu ceasul s-a rezolvat ....trebiua pus mai bine la loc Ideea este ca am si eu nevoie de o schema a instalatiei electrice din interior, am dat duminica jos bordul dupa masina si am luat la ochi intreaga instalatie electrica a masinii, am gasit pe acolo o gramada fire taiate care nu duceau nicaieri, am mai gasit o cutie din aluminiu cu o mufa mai mare deasupra ECU-lui care nu stiu ce este + alte fire taiate si innadite de abea am reusit sa le dau de cap. Daca cineva are o schema a instalatiei electrice poate ne ajuta si pe noi cu ea, fac cinste. Multam anticipat. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 06:32 AM |