Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Din ciclul: Ce-si mai cumpara omul..
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2, 3, 4
bartro
Am cumparat un raspberry pi, sa ma joc cu el. Nu e un telefon.
xox
Hehe, ce misto. A sau B? Te-ai gandit si la aplicatii practice, gen in-car multimedia? (stiu ca-i educational device dar l-am luat in considerare si pentru asa ceva)
bartro
B parca, 512mb ram.
Aplicatiile sunt de la in car PC (nu ca m-as dori asa ceva neaparat) pana la htpc cu xmbc / openelec pana la dezvotare in linux de orice ce iti trece prin cap.
TiL
plictiseala mare... sa facem un lego conf (9).gif
bartro
De e aia?? Ceva de tortura?

Am cumparat azi un adaptor ide - card sd ca upgrade la un laptop veche cu hdd busit. SUnt curios care sunt performantele.
TiL
de autotortura. Episodul 1 - montajul. Mi-am lasat trusele de scule la tara, asa ca a trebuit sa ma descurc cu cheile venite la pachet cu ghilotina.
bartro
Stii ca sunt metode mai usoare pentru sinucidere, nu?
TiL
Dar unde ar fi farmecul?
xander
alea nu sunt chei, sunt table tongue.gif
ai grija la scripeti si cabluri
TiL
sunt vai de ei scripetii plastic masiv, ma mir ca au rulmenti inauntru.
Sa vedem cat tine.

E luat din Real, unde e unul montat, expus. La cel expus am observat un loc unde au uitat sa dea sudura plina, e dat doar aftul de pozitionare. Asta cumparat... e identic conf (9).gif

Daca e cineva interesat de ceva mai bun, are bucii superoferta pe okazii, e strans de imprejurari neplacute .... http://www.okazii.ro/fitness/aparate-multi...tler-a122876194
xox
QUOTE (bartro @ Dec 28 2012, 04:15 PM) *
Am cumparat un raspberry pi, sa ma joc cu el. Nu e un telefon.

Mai multe detalii aici: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=256779

bartro
Asta o sa dau lui fi-mea peste ceva ani.
xox
Eu caut prin Iasi careva sa lucreze la un CNC dar n-am noroc. Toti sunt la firme mari, n-au cum sa-l foloseasca ptr uz personal. sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.