Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Schimbat jug motor e12
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Mihai_AMD
Azi am fost pe la masina sa vad ce sa mai lucrat la ea,tinichigeria e aproape gata.Pentru cine nu stie eu am avut 1.8 si pun 2000 motor de e28 si bine ca cineva care a facut asta acum 2 ani ma informat ca pentru a face asta imi trebuie alt jug de la e12 cu motor de 2000,m20.am facut rost de jug si azi lam schimbat singur pe canal la om acolo.a fost o gramada mareee de munca ,cam de la 12 la 5 dar a iasit cu bine.am desf caseta,capetele de la bara de conexiune,basculele,bara de torsiune,de fapt tot ce a tr ca sa iasa jugul.pacat ca nu mai am camera ca faceam si poze sad.gif .cand o sa mai fiu in bani rolleyes.gif o sa schimb tot ce e bucsa pe acolo,de la bascule,de la bara de torsiune,si ce o mai trebui..sunt cam uzate si nu cred k o sa fie o avere...
INTERCEPTOR
am schimbat si eu stiu cum e.am schimbat numai la bordura.aia e mai distractiv decat la canal sau rampa.
Mihai_AMD
Foarte distractiv...imi dau seama laugh.gif
316i
Ce-i ala jug? blink.gif
Mihai_AMD
QUOTE (316i @ Sep 15 2007, 09:20 PM) *
Ce-i ala jug? blink.gif

jugul e un schelet prins in 4 suruburi de lonjeroane,pe care sta suportii motorului,bara de torsiune,caseta,basculele...si ce mai e pe acolo.uite in poza care e jugul.e,sigur stiai dar nu stiai ca asa ii zice poate,nici eu nu stiam k ala e jugul dar stiam de cadrul acesta pe care se prind toate astea
INTERCEPTOR
eu o numesc punte fata. ,
316i
Banuiam ca e puntea dar am zis totusi sa intreb. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.