Help - Search - Members - Calendar
Full Version: debitmetru aer
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
sergiu67
salutare la toti. poate cineva sa ma ajute cu o schema la debitmetrul de aer la motor m10 de 75kw de 1.8? am avut un mecanic tare bun care mi l-a dereglat si la fiecare denivelare a drumului imi ineca motorul. l-am reglat eu "dupa ureche" si nu mi-a mai facut figuri, dar vreau sa-l fac cum ar trebui sa fie si nici nu vreau sa-l schimb(unul nou e 1700 ron, si numai bosch am gasit).
TiL
Urmeaza pasii de aici:
http://bimmer.roadfly.com/e28/messages/arc...02w09/7437.html
Costynnn
aceeasi problema o am si eu. mi-a umblat un "mecanic" cam pe la tot , aer , debitmetru , avans, si pe la un mic surub-imbus de pe debitmetru, de atunci consuma rauuu de tot, si merge foarte neregulat. nu prea stiu sa o reglez la loc. am incercat eu , din debitmetru si aer , merge mai binisor , dar miroase a benzina la toba ,de iti dau lacrimile, plus ca se simte si la rezervor biggrin.gif ... sfaturi ceva ? nu am inteles foarte multe din linkul de mai sus.
TiL
linkul de mai sus nu se limiteaza la reglarea din acel inbus, ci la reglarea arcului de sub capacul debitmetrului, arc care actioneaza clapeta.
sergiu67
iti multumesc, dar dupa cate am vazut eu este pentru alt tip de motor.mie imi trebuie pt m10. Daca se poate atunci e ok.masina merge bine momentan
TiL
M10, M30, M20, nu conteaza, atat timp cat e LE-Jetronic. Probabil se poate regla la fel si la Motronic, dar nu ai Motronic.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.