Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E30 Related Questions
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
Daxter
Hello, am si eu cateva intrebari la care as dori niste raspunsuri de voi smile.gif

1. De unde imi cumpar si eu Spoiler, Eleron si Praguri pentru ursuletul meu smile.gif (316 '85)

2. Mi-a murit bateria de tot, cum e prima mea masina, si cum pe baterie nu scria nimic... as vrea sa stiu opinia voastra, ce baterie imi trebuie (Amperaj, Marca)

3. Stie cineva un service bun si ieftin unde sa imi fac tot traseul, si sa imi puna si toba? De preferat borla... dar acum depinde si de bani (sonda lambda a ramas intreaga tongue.gif restu a cazut toata)

Va multumesc smile.gif
io'sŪ
sonda lambda la e30 316 din 1985? blink.gif
cred ca e o greseala

edit: si la profil vad ca ai e30 cu M20 de 2,5 L cu 115 cai !!!

cred ca faci misto de noi ! fuyou_2.gif
bartro
QUOTE (io`s @ Aug 29 2007, 05:28 PM) *
sonda lambda la e30 316 din 1985? blink.gif
cred ca e o greseala

edit: si la profil vad ca ai e30 cu M20 de 2,5 L cu 115 cai !!!

cred ca faci misto de noi ! fuyou_2.gif

O fi schimbat motor :-)

Ca raspuns la intrebare 2, nu stiu cati AH ar fi fost bateria originala, dar treb sa pui cel putin ce a avut 320 daca ai schimbat si motor. Mai mare nu e o problema, mai mic poate fi o problema. Daca ai si un sistem puternic de audio nu strica ceva AH in plus. Eu personal am un Fulmen si sunt foarte multumit. Capacitate mare, curent max. mare, avea 2 ani de zile garantie, si foarte rezistent in timp.
alex230ro
hai mai Ema e prima masina a lui nu fi rau- Bateria pe la 60 si ceva Amperi traseul de tobe poti cumpara unul sh la fel si spoiler eleron si praguri ,totusi ce motor ai pana la urma
TiL
Scrie undeva ca are 1.8 din '95.
O baterie de 62Ah e mai mult decat suficienta. Zap, Caranda, Fulmen, BOSCH, VARTA, cat te tin buzunarele. Oricare din ele trebuie sa te tina 2 ani linistit. Am o zap pe care am batjocorit-o in fel si chip (gaurita, curs putin lichid din ea, lipita etc), are aproape 2 ani pe dizelul meu si inca se tine bine.

Despre capacitate, am avut o Bosch destul de veche, de 50 Ah, care facea fata cu brio la 525i.
Darren
Niste baterii foarte bune sunt astea
Daxter
Da, am motorul schimbat, e de pisicuta din '95. Multumesc de raspunsuri, am luat un rombat de 66Ah si imi merge perfect smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.