Help - Search - Members - Calendar
Full Version: fete de vis.
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Pages: 1, 2
ionusunt
QUOTE (xox @ Apr 14 2008, 05:24 AM) *
Iar esti pe LSD tongue.gif Deci timbre pe adresa redactiei, da?

Nu eu diferentialul a luat timbre si invarte ambele roti la fel ca tampitu laugh.gif

@Clau - eeeeeeeeeeee biggrin.gif
TiL
Clau, ca-n poze e doar prima parte, problema-i sa fie cineva care sa stie sa fie langa tine, asta nu inseamna sa vina sa-mi invarta suruburile sub masina dar daca vine sa nu ma faca sa-mi dau cu cheia-n cap, treburile astea necesita si ele timp si atentie biggrin.gif
Si dupa atata munca, eventual si prin "gospodarie" sa inteleaga ca omul mai si oboseste, vrea sa se odihneasca, nu sa auda "blablabla vai cat ma plictisesc...blablablablabla ba! trezeste-te!!! bla bla bla".
P.S. Din cate se spun aici pe forum, esti de vis biggrin.gif Inca o data Bravo! Mouse-ului si tie.
ionusunt
QUOTE (TiL @ Apr 14 2008, 12:30 PM) *
Si dupa atata munca, eventual si prin "gospodarie" sa inteleaga ca omul mai si oboseste, vrea sa se odihneasca, nu sa auda "blablabla vai cat ma plictisesc...blablablablabla ba! trezeste-te!!! bla bla bla".

true man . dupa mine trebuie sa fie normala ( viziunea mea despre normal smile.gif) care e un pic atipica tongue.gif )si pe afara si pe dinauntru.ca si la masini ,doresc ca exteriorul sa nu fie "tunarit" cu fard &shit smile.gif ,un exterior normal dar special ,curat ,etc ...exact cum imi plac si masinile ...sunt un retardat !! laugh.gif laugh.gif sub capota cel mai important lucru smile.gif-si aici am pretentii ..mari (in cazul oamenilor in cap ) si evident sa nu fie ca un 911 turbo din 82 laugh.gif (stiti ca alea plecau de fund in toate directiile tongue.gif adica te puteau fura usor,nu prea erau intelegatoare )
Clau
@ Til: mai rau e daca te face sa II DAI cu cheia-n cap (sper ca nu aia franceza) fight (12).gif . Chestiile astea se invata treptat si cu multa rabdare(din partea ta)... Eu sunt "baiatul lui tata" de cand ma stiu, fiindca si-a dorit baiat, to_become_senile.gif dar cele mai multe le-am invatat cu Mouse kiss3.gif . Succes cu fetele!

@ionutsunt: ai mare dreptate! Cui ii plac masinile curate si cu linie, care se aseaza intr-un fel... ii plac si fetele in acelasi stil. Cine prefera masinile "tunate" la modul spoilere si eleroane se preteaza la femei din aceeasi categorie... asemanarea e ca intre masinile slabe cu eleroane mari (de parca ar ascunde o herghelie de cai sub capota horse.gif si tre sa taie aeru` la sutele de km/h pe care le poate atinge) si tipele ce afiseaza o imagine placuta, si cand deschid gura te lasa sa afli ce ascund sub "capota". pardon.gif

Dar nu sunteti numai voi pe forum... Sa aflam si alte pareri despre fete de vis (poze + descriere)
TiL
Pai uneori i-as da cu cheia in cap, nu franceza, doar de 19 biggrin.gif Dar cand ziceam ca ma face sa-mi dau cu cheia in cap... nu la modul voit. Adica te umple de... sentimente negative, nu mai esti atent la ceea ce faci si-ti scapa cheia. La modul general, adica poti sa sficuiesti o piulita, sa scapi volanul in directia gresita in trafic, sa apesi acceleratia prea tare cand nu e cazul etc.

Succes cu fetele!
Doamne-ajuta! biggrin.gif
mario.b
QUOTE (TiL @ Apr 14 2008, 06:41 PM) *
Pai uneori i-as da cu cheia in cap, nu franceza, doar de 19 biggrin.gif Dar cand ziceam ca ma face sa-mi dau cu cheia in cap... nu la modul voit. Adica te umple de... sentimente negative, nu mai esti atent la ceea ce faci si-ti scapa cheia. La modul general, adica poti sa sficuiesti o piulita, sa scapi volanul in directia gresita in trafic, sa apesi acceleratia prea tare cand nu e cazul etc.

Doamne-ajuta! biggrin.gif

Sau in cel mai rau caz -- lasi totul: chei, volan (tregi pe dreapta) si alte nebunii si te duci sa "cumperi" ceva de la magazin iar pana acolo te gandesti cu ce ai gresit de meriti o asemenea soarta si bagi tot ce e de bagat la locul lui, te doare maxilarul de cat injuri iar lumea de pe strada se uita la tine si spune ca ai innebunit sau tea innebunit cineva.
TiL
Hai ca o dam in Probleme personale biggrin.gif
Norocul (soarta) si-l face omul cu mana lui.

Fete de vis sau fata de vis. Fata de vis o aflu vazandu-i doar fata, nu topless sau alte poze mai deocheate.
Ochii spun cele mai multe. Dar exista ochi care nu spun nimic - de evitat biggrin.gif O fi femeia un mister dar nici chiar asa.
Nu trebuie sa-i vezi fundul ca sa stii cum e, uita-te la obrajii ei, sunt rosii si zdraveni, subtiri si uscati, albi si lasati in bataia vantului? Tot asa e si fundul, pieptul, picioarele si toate cele care ne "agita" pe noi biggrin.gif
Rares
QUOTE (TiL @ Apr 15 2008, 02:38 PM) *
Hai ca o dam in Probleme personale biggrin.gif
Norocul (soarta) si-l face omul cu mana lui.

Fete de vis sau fata de vis. Fata de vis o aflu vazandu-i doar fata, nu topless sau alte poze mai deocheate.
Ochii spun cele mai multe. Dar exista ochi care nu spun nimic - de evitat biggrin.gif O fi femeia un mister dar nici chiar asa.
Nu trebuie sa-i vezi fundul ca sa stii cum e, uita-te la obrajii ei, sunt rosii si zdraveni, subtiri si uscati, albi si lasati in bataia vantului? Tot asa e si fundul, pieptul, picioarele si toate cele care ne "agita" pe noi biggrin.gif

Intrebarea intrebatoare ramane aceeasi: cat consuma?
ionusunt
QUOTE (Rares @ Apr 15 2008, 04:23 PM) *
Intrebarea intrebatoare ramane aceeasi: cat consuma?

eu nebun si plictisit : e diesel si consuma ZERO cand ii dai si are 5 milioane d cai laugh.gif
TiL
Cred ca intr-un fel sau altul toate consuma la fel. In sensul ca o mare consumatoare de obicei stie sa te faca sa si produci mai mult. Iar una care nu consuma, de fapt iti consuma zilele, ajungi leguma buna de nimic.
Poate generalizez cam mult totusi, nu stiu.
ionusunt
QUOTE (TiL @ Apr 15 2008, 04:43 PM) *
Cred ca intr-un fel sau altul toate consuma la fel. In sensul ca o mare consumatoare de obicei stie sa te faca sa si produci mai mult. Iar una care nu consuma, de fapt iti consuma zilele, ajungi leguma buna de nimic.
Poate generalizez cam mult totusi, nu stiu.

eu sunt de acord....eu tot timpu fac pe dracu in 16 sa fie benzina ...si tot timpu este smile.gif

on topic :unde se gasesc aceste fete de vis ca vreau si eu sa cumpar una tongue.gif cat e impozitu la ea ?sa fie cu motor v12 smile.gif tongue.gif
TiL
Si eu fac pe dracu-n 17 (de fapt sper sa fie 15 de data asta) si nu las sa scada sub 40 litri in rezervor. Din dragoste wub.gif
CRM112
ehm...
butcky
Am fost ieri la Eros Show rolleyes.gif
Click to view attachmentClick to view attachment

Asta era penibil rau smile.gif))))))))))))
BBo
Numai fată de vis nu e... crazy.gif disdain (2).gif
alexandru_83
She's a He laugh.gif
Clau
QUOTE (butcky @ May 16 2008, 06:59 PM) *
fight (12).gif

Si ce voiau sa demonstreze cu asta? conf (3).gif
ionusunt
ca si ele pot sa se bata laugh.gif
LE : ca tot au aparut fete pe forum .faceti si voi un topic cu barbati de vis tongue.gif glumesc laugh.gif
Rares
QUOTE (Clau @ May 16 2008, 07:05 PM) *
fight (12).gif

Si ce voiau sa demonstreze cu asta? conf (3).gif

Ca au ten sanatos...
Mihai_AMD
.
io'sŪ
CITAT(db85amd @ May 21 2008, 02:08 AM) *
.

ce bot are ! biggrin.gif
INTERCEPTOR
ce bestiii
robert_tzara

da ce bun e asta ma jur laugh.gif laugh.gif laugh.gif (si cand zic asta ma refer la cel blond cu parul lung biggrin.gif )
Alexxx
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment

Ma simt din nou la la 18 ani! M-a lovit rau cu fata asta! PS: Copilul e un nepotel tongue.gif
Da' nu am alte poze! lnr (13).gif Am cunoscut-o intamplator acum o luna si de-atunci... stiti voi cum e!
INTERCEPTOR
man .la cum arata fata trebuia in week end sa ai nunta.si bebe sa fie peste 9 luni un alexx mai mic:Psau o alexa.foarte frumoasa.sper sa va intelegeti sa stati cat mai mult impreuna
INTERCEPTOR
buu

buu
Tigresse
Mda, probabil i s-a rupt tocul tongue.gif
INTERCEPTOR
ma plict la serv.........
INTERCEPTOR
le am gasit pe hi 5 .. o fata frumusica foc:P da jantele s si mai tari:P
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.