Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Restaurare E12
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 5 > E12
Pages: 1, 2
TiL
ai pus tu burete, n-ai avut originalul de la E28?
Nu pui canalele de ventilatie pentru picioarele pasagerilor din spate?
Mihai_AMD
QUOTE (TiL @ Nov 26 2007, 10:59 PM) *
ai pus tu burete, n-ai avut originalul de la E28?
Nu pui canalele de ventilatie pentru picioarele pasagerilor din spate?

huh.gif ba da am pus buretii originali de e28 cu canalele pt alea de plastic de aer pt spate si am si alea puse,nu se vede in poza smile.gif
au fost 4 bureti:unu sus de tot chiar sub bord,apoi cel cu scartaitoare din aia alba la margini si decupaj pt pedala de acc.astia sunt negri panaa cu.apoi vin 2 bureti,de fapt capitonaje,nus chiar bureti,care sunt rosii-roz-cu decupaj la schimbator si alalalt la frana de mana.si bineinteles mia sunt 2 la picioarele pasagerilor spate.cel putin promele doua capitonaje,sub bord si ala cu umflaturi din scartaitoare din aia mia luat ceva timp sa le indes si sa le asez sa nu aiba imflaturi..azi urmeaza sa asez mocheta in partea spate,ca am aranjato doar pana la maneta,si o sai pun consola centrala..asa am in plan,acu ca so ivi altceva dry.gif
Mihai_AMD
azi am facut si geamurile electrice fata,dintro intamplare ca sa zic asa.am macaralele de la un e12 si eu avand usi de e28,mai acu o luna cand am vrut sa le pun mi sa parut mie ca nu merg pe aceleasi gauri si mam enervat si eram gata sa le dau cuiva cu e12 ca mi-era lene sa dau alte gauri i usa,reglare etc..si azi,cum chef de altceva nu aveam,am zis sa mia incerc odata si..cum leam pus cum leam facut ca au picat exact la niste gauri existente pe usa..leam si facut proba si merg super.ramane acu sa iau niste butoane de la manole si sa vad cu firele cine mi le face.am si macarale de spate,sunt de e23,la alea chiar ca tr date alte gauri dar le las la primavara
Mihai_AMD
S-a cam asternut praful pe la topicul asta de cand nu am mai postat....acelasi praf sa asternut si peste e12-ele meu care de pana in sarbatori nu i-am mai facut nimic,ma omoara gerul asta,imi ia tot cheful,cred ca abia la primavara o sa mai vada soselele sad.gif .nici poze nu am mai facut ca nu mai am camera dry.gif .sper ca pana o sa ma apuc iar de el sa imi iau o camera sa mai pun poze.
Mihai_AMD
Vremea s-a mai inmuiat nu mia e asa ger dar acu alta ma tine pe loc..am inceput sesiunea si nu stiu cand o sa mia ajung sa termin ce mai am la masina..azi am facut o poza in graba,maine o sa fac o sesiune mia buna de poze,promit,doar am camera unui tovaras la indemana cateva zile smile.gif si pozez tot ce prind chiar si pasarile cerului laugh.gif
io'sŪ
dar fa ceva sa nu mai scoti pozele asa miscate sad.gif
Mihai_AMD
QUOTE (io`s @ Jan 20 2008, 02:16 AM) *
dar fa ceva sa nu mai scoti pozele asa miscate sad.gif

pai asa mai acopar si eu micile defecte laugh.gif ..am glumit,am si zis ca e facuta in graba,azi sper sa am timp pt niste poze artistice rolleyes.gif
Mihai_AMD
Totusi inchei aici postarile in topicul acesta,deoarece "restaurarea" s-a incheiat,ramane acum ca masina e completa 95% sa creez un topic la "Masina mea".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.