Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ursu XZX
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4
comisaru
Ursul a mai primit o servodirectie de pisica, un acumulator nou, un set de covorase de cauciuc si o bara de rigidizare.
ionusunt
e mare bataie de cap sa pui servo de pisoi ?
316i
Nu.
jakal
QUOTE (comisaru @ Apr 6 2009, 02:14 AM) *
Ursul a mai primit o servodirectie de pisica, un acumulator nou, un set de covorase de cauciuc si o bara de rigidizare.

si CADO" de la mine un nr cu COMISARU".............tongue.gif
ionusunt
QUOTE (jakal @ Apr 6 2009, 03:20 PM) *
si CADO" de la mine un nr cu COMISARU".............tongue.gif

unde ai facut numarul ? tare ideea laugh.gif

PS: cat e km cu taximetrul tau ? tongue.gif
jakal
numarul i l-am facut in germania.........smile.gif).......
impropiu spus cado"....pt ca mi l-a platit.......

acum la mine tariful a crescut pt ca se apropie 4tuning si trebuiesc bani de gume........smile.gif)smile.gif))
comisaru
Dupa o lunga absenta, revin pe acest topic pentru a va prezenta viitorul urs XZX caruia i se potriveste f. bine subtitlul "under construction".
Din pacate nu am poze cu el de cand l-am achizitionat; poate ma ajuta Mouse.
316i
Bravooo! drinks.gif
haifisch
very nice....

faina masinutza to_become_senile.gif

bafta multa la construit
uwe
bafta !!

de curiozitate ce naiba e galbeneala aia peste tot? mellow.gif
io'sŪ
cred ca a fost galbena odata smile.gif
florin83
de ce pui m20? nu aveai m50? huh.gif
316i
Pentru ca M50ul e intr-o lume mai buna. smile.gif
little six bmw
QUOTE (316i @ Nov 2 2009, 09:00 PM) *
Pentru ca M50ul e intr-o lume mai buna. smile.gif

si m20-ul e intr-o lume mai rea? smile.gif i didn't get it.
on: se face o treaba cu simt de raspundere. bravo!
316i
Adica M50-ul sa dus dreacu. smile.gif
little six bmw
laugh.gif
jakal
hai ca a iesit bine bara dintre amortizoare......sa-mi dai drepturile de autor........smile.gif)
comisaru
M50-ul s-a spart la accident, si a decedat odata cu ursul vechi.
Galbeneala face parte din "tuning-ul" administrat de neamtul care a avut masina. Cineva a pus vopsea galbena in pistol si-a stropit-o de colo pana colo pe dedesubt, peste cabluri de frana, conducte...; la fel s-a intamplat la motor, unde s-a folosit vopsea mov.
Ca idee, mi-au trebuit 5 zile (seri) ca sa curat pe dedesubt pana la antifonul original.
Inca n-am prins curaj sa achit drepturile de autor pentru bara, dar imi fac.
Guwy
Bine ai revenit George , spor la treaba ... sa te ajute Dumnezeu sa o faci si pe asta la fel de frumoasa cum era cealalta !
Salut !
comisaru
Multumesc Guwy. Bafta si tie la proiectul tau pe care-l urmaresc pe ambele forumuri.
Vlad_RLG
Bine ai revenit Comisare! sa ai bafta cu ursul! Cam cand te vedem pe strazi?
comisaru
Am mai avansat putin. Am curatat si grunduit lonjeroanele, tragerul si podeaua, care este intr-o stare foarte buna; a avut doar o gaurica de la rugina, pe care am astupat-o cu mastic pensulabil.
Sper sa fie gata pana la sfarsitul anului ca sa iasa pe strazi odata cu timpul frumos.
81DMC77
Spor la treaba!!!
florin83
QUOTE (comisaru @ Nov 3 2009, 09:56 AM) *
M50-ul s-a spart la accident, si a decedat odata cu ursul vechi.

Ce accident? huh.gif
Nici n-am remarcat ca e alta masina..
316i
Esti cu capu. laugh.gif
florin83
Pe bune, nu stiu despre ce e vorba.. huh.gif
comisaru
Poze din ciclul "Ultimul drum":
comisaru
Si poze de cand i-am schimbat distributia:
haifisch
shit....naspa...bine ca nu ai patit nimic

dar cum s-a intamplat?
Guwy
QUOTE (comisaru @ Nov 5 2009, 12:27 PM) *

Daca eram proprietarul masinii nu cred ca aveam putere sa ma uit la pozele alea ... sad.gif , chiar imi pare foarte rau pentru ce ai patit !
Spor la treaba !
comisaru
QUOTE (haifisch @ Nov 5 2009, 12:51 PM) *
shit....naspa...bine ca nu ai patit nimic

dar cum s-a intamplat?

Pe scurt, am fost foarte prost timp de 3 secunde consecutive; varianta un pic mai detaliata: am franat, am schimbat banda si apoi am accelerat desi masina nu revenise in echilibru => am pus-o de-a latu' pe tot DN1, am sarit pe contrasens si-am lovit un Clio II.
haifisch
asta e ....se intampla....toti avem scapari dinastea

repet bine ca esti ok

bafta in continuare cu noua masina....chiar sunt curios ce o sa iasa....
comisaru
Am nevoie de o aripa stanga fata, ca cea pe care o am are astupat santul pentru bandou.
Daca stiti vreuna pe undeva...
little six bmw
pacat de frumusetea aia de urs sad.gif . dar lasa ca il vei face si pe asta cel putin la fel de "fine" ca celalalt ... bafta
Guwy
QUOTE (little six bmw @ Nov 5 2009, 05:23 PM) *
pacat de frumusetea aia de urs sad.gif . dar lasa ca il vei face si pe asta cel putin la fel de "fine" ca celalalt ... bafta

Sigur o sa il faca si pe asta frumos , ca are gusturi si ambitie !
florin83
Nasol accidentul. Nu ai patit nimic?
Aia din Clio ce-au patit?
jakal
nici nu vreau sa imi mai aduc aminte:((.....erai in bara mea spate......inferioare continuu amandoi....am schimbat banda 2 cu 3 printre aia doi si zic gata am scapat de el...smile.gif....apoi m-am uitat in retrovizoare...ai disparut 1 sec si apoi am vazut dezastrul in direct...sad.gif((....nu uit nici cuvintele care le-am zis...."comisaru e praf".....sad.gif(

m-am simtit vinovat cred ca o luna intreaga ca ne-am luat la alergat dar si tu mai provocat ca nu te mai dezlipeai de mine....

totul s-a rezolvat cu bine...cei din clio nu au patit nimic....eu am venit cu platforma si le-am dus si masina la service sa ii mai indulcim....apoi am adus ursu acasa.....

oricum XZX va renaste...sint sigur de asta 100%.............de fapt l-am si condus....trage ca o bestie..smile.gif)))))
tomado e28 owner
Bine ca n-ati patit nimic... Nasoala afacere. Nici nu vreau sa ma gandesc ce-au comentat cei implicati.... Spor la renastere smile.gif
Vlad_RLG
QUOTE (comisaru @ Nov 5 2009, 12:27 PM) *

M-a luat capu`...
uwe
dasta nu e bine sa alergam pe strazi....dar e si greu sa te abtii...
si nu exista nici un loc amenajat pentru asta....
asta e....

si ce culoare va fi ursulica??
comisaru
Culoarea va fi aceasi cu cea a celui vechi (imi place mie mult).
Am vopsit deja pe la motor.
Guwy
QUOTE (comisaru @ Nov 9 2009, 01:11 PM) *
Culoarea va fi aceasi cu cea a celui vechi (imi place mie mult).
Am vopsit deja pe la motor.

Ce ai facut George , ai pus calorifere langa urs sa nu inghete ? laugh.gif biggrin.gif mellow.gif ?

TiL
sa nu intre la hibernat biggrin.gif
comisaru
si-am urcat inapoi si motorul:
comisaru
si cardanul, scuturile si tobele:
Guwy
George ce ai mai facut la urs ?
comisaru
QUOTE (Guwy @ Dec 10 2009, 10:03 AM) *
George ce ai mai facut la urs ?

Inca nu am terminat de pregatit de vopsit. Am mai avansat un pic fata de stadiul din poze si foarte mult n-ar trebui sa mai dureze.
Am vazut ca ai iesit pe strazi cu-al tau; bravo. Imi pare rau pt. incidentul cu baia si aripa, dar sunt sigur c-o sa se rezolve in cel mai scurt timp, chiar daca o sa mai faci ceva sacrificii in plus.
Mouse
unicul urs de la mine care a scapat de la taiere...sper sa iasa gav ca si precedentul...sa inteleg ca asta e CLONA tongue.gif
comisaru
Multumesc masinii care nu m-a dezamagit niciodata, LADA 1200, in cazul de fata LADA FORTA, care si-a facut si de data asta datoria, si-a dus ursu la cabina de vopsit.
Mouse
QUOTE (comisaru @ Dec 20 2009, 08:38 PM) *
Multumesc masinii care nu m-a dezamagit niciodata, LADA 1200, in cazul de fata LADA FORTA, care si-a facut si de data asta datoria, si-a dus ursu la cabina de vopsit.

nu m-ai mai sunat....dar oricum nu puteam sa ies din curte....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.