Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nu am carcasa de la radiator
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 5 > E28
Mihai_AMD
am luat un e28 ca sai iau tot de pe el si sa pun pe e12 meu si la motor am o nelamurire.nu are carcasa de plastic dintre radiator si paleta,cea care face ca aerul de la elice sa nu se raspandeasca si sa bata in radiator.am mai vazut la cineva care nu avea.eu la e12 am mers odata fara ea si mia ridicat apa.aici e aceeasi problema?daca merg fara ea poate sa imi incalzeasca?
io'sŪ
nu neaparat sa-ti incalzeasca, si eu am mers fara si nu s-a intamplat nimic
e bine totusi sa-i pui pt ca atunci elicea trage aerul numai prin radiator, fara, mai trage si de pe langa si racirea nu se mai face asa bine mai ales cand e super cald afara
TiL
La 525 n-am avut niciodata, si n-am avut probleme, cu toate ca radiatorul era cam varza. In plus, aveam si elice de E12, care nu trage atat de mult aer ca una de E28.
Mihai_AMD
QUOTE (TiL @ Jul 5 2007, 05:19 PM) *
La 525 n-am avut niciodata, si n-am avut probleme, cu toate ca radiatorul era cam varza. In plus, aveam si elice de E12, care nu trage atat de mult aer ca una de E28.

e bine k mam linistit daca nu e urgenta o sai iau cand gasesc dupa ce fac masina.eu am elice eriginala de e28,adica e mai mare ca la e12.mersi til si io's

QUOTE (db85amd @ Jul 5 2007, 06:02 PM) *
e bine k mam linistit daca nu e urgenta o sai iau cand gasesc dupa ce fac masina.eu am elice eriginala de e28,adica e mai mare ca la e12.mersi til si io's

si mai e ceva,radiatorul nu e asa mare,parca e ca la 1.8i.spun asta pt ca am avut si un 520 dar pe carb din 77 si avea radiator cat casa poporului laugh.gif
am gl,era mai lung,asta e aproape patrat,sper sa fie cel original
TiL
La 520i radiatorul era destul de mic. La cele in 4 cilindri radiatorul era mic dar si cu expansiunea inclusa, deasura radiatorului.
Mihai_AMD
QUOTE (TiL @ Jul 5 2007, 06:23 PM) *
La 520i radiatorul era destul de mic. La cele in 4 cilindri radiatorul era mic dar si cu expansiunea inclusa, deasura radiatorului.

cred k leai incurcat..la cele cu 6 cilindri e vas de expansiune.la cele in 4 nu am vazut..

a,sau la 'expansiune inclusa' te referi la radiatoarele cu dop?alea erau la 4 cilindri.sorry
TiL
te-ai prins wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.