Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sala,culturism, haltere...etc
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
enculescusorin
Acum ca tot a venit vara ma gandesc ca daca tot avem bmw-uri...sa mai dam facem si ceva miscare...doar n-o sa se miste doar masinile....asa ca eu m-am apucat de sala weakbench.gif ...incet-incet...2 sedinte pe saptamana...plus ceva alergari prin parc...ma astept sa scot ceva rezultate...ca deja am 105 kg. vio (33).gif ..si parca se lasa masina prea jos cand ma asez in ea blink.gif
manole74
Inseamna ca eu sunt elefant???? ohmy.gif
316i
Nu, inseamna ca esti o persoana cu greutate. biggrin.gif
haristeas51
Si eu merg la sala de 8 luni, fac 6 sedinte pe saptamina.
Chiar ma simt f bine dupa ce vin de la sala smile.gif
florin83
QUOTE (sierra1771 @ Jun 21 2007, 06:49 PM) *
Acum ca tot a venit vara ma gandesc ca daca tot avem bmw-uri...sa mai dam facem si ceva miscare...doar n-o sa se miste doar masinile....asa ca eu m-am apucat de sala weakbench.gif ...incet-incet...2 sedinte pe

mie sala mi se pare buna doar daca vrei sa faci muschi.. conditia fizica nu se dezvolta asa mult, sau rezistenta..

eu fac miscare singur, astfel:

- zilnic 2-3 serii (depinde de timp) de 30 flotari, 50 genoflexiuni si 40 abdomene.. (in juma de an cred ca doar 4-5 zile adunate nu am facut deloc)
PS: fac flotari in un deget (de la fiecare mana) si genoflexiuni intr-un picior tongue.gif
sa vad eu pe unu care face asa.. laugh.gif
am un prieten care a fost boxeor si facea flotari pana se plictisea sau nu mai stia sa numere si nu poate sa faca intr-un deget tongue.gif

- de cand s-a facut frumos afara merg cu bicicleta aproape zilnic.. media e de 25km/zi (au fost zile cand am facut 10km, dar si zile cand am facut 60km) - si nu merg ca la plimbare cu 10 la ora - scot 18-20km/h media, ceea ce e bine, spre f. bine cu un MTB..

- cand merg la munte urc pe varfuri rolleyes.gif - asta e cel mai dur exercitiu de rezistenta biggrin.gif

- de ceva timp merg la alergat pe Dinamo, fac 10 ture de stadion, adica 4km si in ultimele ture bag sprinturi..

- sa mai zic ca urc si cobor zilnic de minim 10 ori 4 etaje pe jos ca n-am lift laugh.gif laugh.gif , de multe ori cu bicicleta(15kg) in spate

- mersul pe jos nu cred ca mai are rost sa-l pun, dar fac 2-6km/zi..

cam atat...

am 65kg, vreau sa mai pun inca 5kg dar nu prea se prind de mine sad.gif
oare daca incerc proteine si dracii d-astea o merge?
enculescusorin
Pai in principiu pentru rezistenta trebuie sa folosesti doar corpul pentru exercitii...dar si antrenamentele la sala prin bine la un moment dat...eu abia dupa ce slabesc 5-10 kg vreau sa ma apuc de alergari,flotari...catarari crazy.gif
316i
QUOTE (florin83 @ Jun 21 2007, 10:01 PM) *
mie sala mi se pare buna doar daca vrei sa faci muschi.. conditia fizica nu se dezvolta asa mult, sau rezistenta.

Unde ai tu nene 65 de kile? Adica vrei sa zici ca ai cu 10 kile mai putin decat mine? laugh.gif
Depinde ce program ai la sala si pentru ce te duci. Eu am castigat si la rezistenta si la conditie fizica. weakbench.gif
n3o
flotari 40 genoflexiuni 40 si abdomene 70 (tin la abdomen cel mai mult) si mai am un aparat numit VOGATORE cu care fac exercitii pentru bicepsi tricepsi si piept tine mai mult loc de gantere si fac serii de 10..20..30 pana la vreo 50-60-70 depinde cat de in putere sunt in ziua aia si daca mai pot sunt zile cand nu m-as mai oprii oricum incerc sa fac astea in fiecare zi ....se mai intampla sa fiu obosit sau sa am treaba si sar peste ele ... cat despre sala am fost o perioada buna cand am mai pus ceva pe mine dar cu scoala si lenea m-am lasat + ca ma duceam singur ... vreau sa ma apuc foarte de curand iar de sala dar sa vad daca am cu cine sa merg ...singur parca nu are rost cand suntem mai multi iese un fel de competitie e mult mai frumos.
iar cu bicicleta rup in fiecare zi cand apuc o bicla pe mana si asta se intampla mai zilnic de ceva vreme ...media este de peste 30 km/zi sunt zile cand am facut si 70km si numai pe ultimile 3 viteze in blana numai prin trafic pe bulevarde o medie de viteza (km/h) nu am cum sa o masor... as putea sa spun asa un record al meu dupa soseaua petricani pana la favorit in dr taberei ~18 minute asta la ora 11 noaptea intr-o noapte linistita fara vant...cu picioarele sau mai bine zis cu masa musculara de la picioare sunt foarte bine dezvoltat si sunt mai mult decat multumit la picioare restul urmeaza biggrin.gif ... greutate 67kg azi m-am cantarit cu un prieten si nu i-a venit sa creada la cum arat
iulian325
m-am intors destul de obosit/nervos/depresiv de pe drumuri, insa topicul asta m-a facut sa ma tavalesc de ras... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
xox
QUOTE (iulian325 @ Aug 3 2007, 10:29 PM) *
m-am intors destul de obosit/nervos/depresiv de pe drumuri, insa topicul asta m-a facut sa ma tavalesc de ras... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Pai explica la oameni de ce sau mai degraba fa o poza la sufragerie/balcon weakbench.gif

PS: si poze de pe unde te-ai plimbat, sa vedem pe ursache prin heuropa.
INTERCEPTOR
si eu am facut ceva sala la viat amea .zilnic mai putin duminica .ajunsesem la performante super notabile.nu le zic ca incep mistourile si nu am chef
dar un accident la coloana ma indepartat de culturism.am ramas cu alergatul da mi e lene
si nu mi place ma plict.poate dca as alerga in spatele la vre o 2 3 fetite dulci as rezista asa singur ma plictisesc
05aBi
QUOTE (haristeas51 @ Jun 21 2007, 09:42 PM) *
Si eu merg la sala de 8 luni, fac 6 sedinte pe saptamina.
Chiar ma simt f bine dupa ce vin de la sala smile.gif

adica faci cate o grupa de muschi pe zi nu ?
si eu merg dar nu asa de des, de 3 ori pe saptamana ( luni, miercuri si vineri ) 2 grupe pe zi
de mers merg cam de 1 an jumate
georgem
Eu m-am apucat de schiat acum 4 zile. Ieri am facut pentru prima data coborari cu schiurile pe partia Bradul din Poiana Brasov, si am reusit de cateva ori performanta sa ajung tocmai de sus si pana jos fara sa cad. Si baiatul meu de 4 ani s-a apucat odata cu mine de schiat si se descurca sa ajunga de la jumatatea partiei si pana jos fara sa cada. Continuam.
haristeas51
Eu aseara am fost la patinuar , dupa ~5 ani de cand nu am mai pus patiniele in picioare. smile.gif Spre marea mea surprindere nu am luat nici o cazatura rolleyes.gif .
Nu imi venea sa ma plec de acolo dupa ce am inceput sa ma ''incalzesc'' wub.gif
florin83
hai sa ma laud si eu.. smile.gif

in weekend am fost la munte (cheia) si am facut toata culmea zaganu.. vara se face in 6 ore, eu l-am facut acum, iarna, in 7 ore cu o oprire de ~30min pauza de masa.. biggrin.gif
si daca nu era gheata pe creste unde am mers si in 4 labe cred ca scoteam si timp mai bun tongue.gif
sebaa
stie cineva vreo sala de forta in zona dr taberei - sa zicem si militari , deschisa pana 22 , 22:30 ? cu un pret al abonamentului rezonabil ca nu imi permit sa dau 1 milion pe luna sa merg la sala.. cateva sute de mii merge dar deja 120 lei cum e la o sala de la moghioros de ex e exagerat..da are program prelungit asa dar cu ce ma ajuta..nu imi permit un abonament asa scump.. si mai devreme nu prea pot sa merg - ajung la 20 acasa sau ceva de genu si nu mai prind nicaieri deschis macar o ora
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.