Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Caroserie E12 restul E28...voi reusi?
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 5 > E28
Mihai_AMD
Sal am un E12 518 din '77 si mam apucat sal desfac---stati lin k la E12 sunt Xpert--- k vreau sal revopsesc si eventual sai rapar bubitele din tabla.Si vreau sa iau un E28 520i din '85,initial am vrut doar pt motor si cutie in 5.Apoi mam gandit sai schimb si interiorul si toata partea electrica pt k bordul sami functioneze.ma refer la indic de consum,turometru(eu nu aveam),vitezometru(al meu era p cablu).c ziceti am sanse sa iasa cum trebuie?deja e12 meu e dezbracat in totalitate smile.gif ,lam pregatit de vopsit si apoi vreau sai pun totul d p e28.a,stiu k sunt niste kestii care nu merg printre care toata directia si articulatiile fata,bine,si capotele,stopurile...astea nu ma int,vreau doar motor,cutie,interior,toata electrica si stiueu..poate si diferentialul k sami mearga turometrul??? astept sfaturi!!!
George77
Da ar trebui sa iti mearga,s-ar putea sa mai ai probleme la montatul centurilor ,sa dai alta gaura in piese alea care imbraca stalpii pe interior si in rest este cam la fel ,daca transferi tot sistemul de incalzire interior si bordul ar trebui sa mearga sa nu lasi aeroterma de e 12 ca nu cred ca o sa iasa treaba buna,usile nu se mai potrivesc ,adica usile din fata au pe stalpul de la incuietoare un ornament care atunci cand inchizi usa acopera stalul lateral al caroseriei,la e12 nu este acoperit si as aca va trebui sa dai ornamentele alea jos asta in caz ca vreodata ai sa incerci sa pui usi de e28 ,in rest nu mai vad pe moment diferente,probabil dva trebui sa faci ceva adaptari la mufele care veneau pe stopuri ca nu sa mai potrivesc ,incearca sa nu tai fire si mai bine daca nu ai mnevoie de stopurile de pe e28 si nici nu crezi ca le vei materializa intr-un fel ai putea folosi mufa mama de pe stop.Bafta
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.