Apple
Jun 7 2007, 10:25 AM
daca stie cineva rog sa-mi spuna care sunt treptele de viteza la o cutie zf de pe un motor m50 2,5 l 24 valve vanos.
multumesc
PS: adica a I-a pana la xx km/h, a doua .... si tot asa.
Nu poti spune I-a pana la x km/h decat daca stii rapoartele din cutie, raportul diferentialului, dimensiunea rotilor si turatia la care schimbi. Era un fisier excel care stia sa calculeze folosind datele astea, dar nu stiu pe unde-l poti gasi.
Eventual iti poate spune georgem ce viteze maxime a atins cu 525-ul lui vanos, in treptele I, II si II, dar nu stiu daca el are ZF.
Cred ca tu cauti sa afli rapoartele din cutie, ca sa le compari cu cele din vechiul tau Getrag.
Apple
Jun 7 2007, 11:08 AM
nu... vreau sa inteleg cum dracu prin schimbarea cutiei si lungirea un pic a cardanului ajung mai greu in rosu si intr-a intaia de exemplu am o viteza ireala.
turometrul si vitezometrul functioneaza perfect...
PS: si inainte aveam un pic mai mare viteza decat ce scrie prin carti... dar acum e chiar vis...
Inseamna ca ZF-ul e "mai lunga" in treptele inferioare decat Getragul. Caz in care trebuie imperecheata cu un diferential mai scurt.
Apple
Jun 7 2007, 11:24 AM
QUOTE (TiL @ Jun 7 2007, 12:18 PM)

Inseamna ca ZF-ul e "mai lunga" in treptele inferioare decat Getragul. Caz in care trebuie imperecheata cu un diferential mai scurt.
sa fim seriosi... mie-mi convine chestia asta... creste viteza maxima
doar ca plecarile de pe loc sunt cam lente...
Si-ti prajesti ambreiajul mai repede. Dar e nou asa ca n-ai de ce sa-ti faci probleme, oricum te tine cateva zeci de mii de km.
A, e posibil ca viteza maxima sa nu creasca, pentru ca de obicei treapta a patra e la fel la toate cutiile: 1:1. Iar la treapta a V-a sunt diferente mici de obicei.
Apple
Jun 7 2007, 12:16 PM
QUOTE (TiL @ Jun 7 2007, 12:41 PM)

Si-ti prajesti ambreiajul mai repede. Dar e nou asa ca n-ai de ce sa-ti faci probleme, oricum te tine cateva zeci de mii de km.
A, e posibil ca viteza maxima sa nu creasca, pentru ca de obicei treapta a patra e la fel la toate cutiile: 1:1. Iar la treapta a V-a sunt diferente mici de obicei.
a patra schimbata normal nu in rosu dar totusi pe la vreo 5500, face sa scada turatia la 3500-3700 si apoi creste in continuare viteza frumos...
Sorin
Jun 7 2007, 12:29 PM
zf-ul are a v-a priza directa
si ca viteza maxima daca nu ai umblat la diferential tot pe acolo o sa fii
oricum zf-ul e mai bun decat getragul pentru acest model
Apple
Jun 7 2007, 12:30 PM
QUOTE (Sorin @ Jun 7 2007, 01:29 PM)

zf-ul are a v-a priza directa
si ca viteza maxima daca nu ai umblat la diferential tot pe acolo o sa fii
oricum zf-ul e mai bun decat getragul pentru acest model
daca ai putea sa-mi explici exact ce e cu priza directa.....

n-am umblat la diferential, doar la cardan l-am lungit un pic pentru ca zf-ul e mai scurt ca getragul...
totusi pana la urma... care sunt rapoartele de viteza la zf-ul asta?
priza directa adica raport 1:1.
alex230ro
Jun 7 2007, 12:54 PM
Vezi aici poate te ajuta cu ceva
http://www.zf-group.com/pdf/5HP18.pdfbine nu stiu sigur daca cutia are acelasi cod cu a ta
Apple
Jun 7 2007, 01:14 PM
QUOTE (alex230ro @ Jun 7 2007, 01:54 PM)

Vezi aici poate te ajuta cu ceva
http://www.zf-group.com/pdf/5HP18.pdfbine nu stiu sigur daca cutia are acelasi cod cu a ta

5Hp22 e a mea...
stai ca nu-s sigur ca e 5hp22...
pe zf.com gasisem o chestie care zicea ca la e34 a pus 5hp22 da totusi... nush ce sa zic
5HP18 e automata. Dar site-ul ala e un bun punct de plecare.
Apple
Jun 7 2007, 02:13 PM
da... numai ca totusi... ar fi trebuit sa ma uit dracului pe cutie cand am montat-o... nu mi-a trecut prin cap... acu cine naiba da cutia jos doar asa de chestie
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.