Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Xado
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
nmg
A incercat cineva revitalizantul de motor Xado ?

Vazusem niste pliante mai de mult si azi am luat un prospect de la un magazin. Ce sa zic, suna promitator si logic dar ...

Ce parere aveti ?
bartro
QUOTE (nmg @ May 24 2007, 07:51 PM) *
A incercat cineva revitalizantul de motor Xado ?

Vazusem niste pliante mai de mult si azi am luat un prospect de la un magazin. Ce sa zic, suna promitator si logic dar ...

Ce parere aveti ?

Cel putin la masina mea de 39 de ani nu am simtit nici-o diferenta. Daca motor e uzat trebuie inlocuite piese, n-ai ce se faci cu niste geluri. Poate daca nu e uzat ofere un fel de protectie. Daca cauti pe net o sa gasesti pareri de toate feluri. Snake oil se zice.
nmg
39 de ani are masina ta ?? Wow ! La multi ani !

Ai ceva poze pe undeva ?
dust
personal cred ca sunt povesti "reparatiile" cu creme, geluri si lichide... poate ajuta la curatarea pieselor dar nu are cum un gel sa repare piese... eventual daca are ceva nano-roboti in componenta smile.gif iar la tehnologia de care dispunem nano-robotii tin de sf...
nmg
Intr-adevar, pare ceva SF dar am citit prospectul in care e explicat (oarecum) procesul de reconstructie. Pare logic si de bun simt insa am niste ezitari inainte sa scot banul ... smile.gif

Nu ma astept sa faca minuni, daca uzura e mare numai sfanta cheie de 19 te scapa dar pentru uzuri mici ma gandesc ca ar merita o incercare ... Stiti cum e cu jocurile, putin de la cuzineti, putin de la biela, putin de la piston si in final toate se aduna ...smile.gif

Oricum, astia se lauda ca reconditioneaza prin tehnologia asta si tzevi de arma .... blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.