![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
A incercat cineva revitalizantul de motor Xado ?
Vazusem niste pliante mai de mult si azi am luat un prospect de la un magazin. Ce sa zic, suna promitator si logic dar ... Ce parere aveti ? -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
A incercat cineva revitalizantul de motor Xado ? Vazusem niste pliante mai de mult si azi am luat un prospect de la un magazin. Ce sa zic, suna promitator si logic dar ... Ce parere aveti ? Cel putin la masina mea de 39 de ani nu am simtit nici-o diferenta. Daca motor e uzat trebuie inlocuite piese, n-ai ce se faci cu niste geluri. Poate daca nu e uzat ofere un fel de protectie. Daca cauti pe net o sa gasesti pareri de toate feluri. Snake oil se zice. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
39 de ani are masina ta ?? Wow ! La multi ani ! Ai ceva poze pe undeva ? -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
personal cred ca sunt povesti "reparatiile" cu creme, geluri si lichide... poate ajuta la curatarea pieselor dar nu are cum un gel sa repare piese... eventual daca are ceva nano-roboti in componenta
![]() -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Intr-adevar, pare ceva SF dar am citit prospectul in care e explicat (oarecum) procesul de reconstructie. Pare logic si de bun simt insa am niste ezitari inainte sa scot banul ...
![]() Nu ma astept sa faca minuni, daca uzura e mare numai sfanta cheie de 19 te scapa dar pentru uzuri mici ma gandesc ca ar merita o incercare ... Stiti cum e cu jocurile, putin de la cuzineti, putin de la biela, putin de la piston si in final toate se aduna ... ![]() Oricum, astia se lauda ca reconditioneaza prin tehnologia asta si tzevi de arma .... ![]() -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 05:13 AM |