Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Garnitura chiulasa
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
kali
Stie cineva care este grosimea stock (fara reparatie) a garniturii de chiulasa la M50B20 fara vanos - sau unde gasesc iinformatia asta (si care sunt grosimile la garniturile de reparatie ) ?
saru'mana
Sorin
1.74 std
si 2.04 reparatie
kali
QUOTE (Sorin @ Apr 23 2007, 10:29 AM) *
1.74 std
si 2.04 reparatie

saru'mana;
mie mi-ar trebui de vr-o 3mm smile.gif
kali
Oare daca pun doua garnituri normale una peste alta si strang chelioasa cu prezoane (ARP) ar fi prea penal ???
in combinatia asta CR ar fi 8.6 :1 - ceea ce ar fi ok pt 0.8 bar cit as vrea eu sa suflu pt inceput smile.gif
Sorin
se poate face si din ce am vazut chiar tine pe M50 dar trebuie sa fii atent cum pica la motorul tau pe distributie
Rotti
cred ca e mai indicat sa-ti faci una de cupru de 3 mm.
kali
QUOTE (Sorin @ May 2 2007, 12:53 PM) *
se poate face si din ce am vazut chiar tine pe M50 dar trebuie sa fii atent cum pica la motorul tau pe distributie

Salut Sorin, multumesc mult pt sfat,
pai la M50 nu e "excentrica" ? ...
am auzit ca a pus cineva pe M20 2 garn si motorul mergea foarte nasol ... dar m20 are 8.8 CR stock - probabil ca din 2 garn s-a dus sub 7.5 ...
la mine, 8.6 suna destul de decent smile.gif
cit priveste garnitura de cupru (in fine - cu insertii de cupru) .. n-am incredere ca se poate face klumea in Ro, iar sa o aduc de afara e prea sumpa ... iar cu 3mm CR ar fi de 9.1:1 .. adica cam insuficient pt turbo ...
Sorin
stiu un e30 care are un 2.5 m50 pe ea si a avut garnitura de cupru pe el dar tot o ardea
cand a pus 2 nu s-a mai ars
kali
QUOTE (Sorin @ May 2 2007, 09:59 PM) *
stiu un e30 care are un 2.5 m50 pe ea si a avut garnitura de cupru pe el dar tot o ardea
cand a pus 2 nu s-a mai ars

cred ca miine fac comanda la kit-ul de turbo (galerie+ garnituri + T3/T4, internal wastegate + intercooler), asa ca am vre-o doua saptamani sa fac motorul ...
astept un raspuns la un pret pentru un set de prezoane de chiulasa (ARP) si vreau sa montez intre timp si clapetele de m3 ...
in plus, la cit costa 2 garnituri - imi permit sa fac un experiment, sa vad daca tine ..
PS: poti sa-mi dai PM cu cine e cu ursul ala de 2.5 cu 2 garn (il stiu?) ...
ave,
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.