Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vind piese de e28
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
enculescusorin
Am urmatoarele : set 6 injectoare cu tot cu tevi,am chiar 2 seturi de tevi rolleyes.gif ,injectoarele sunt in stare perfecta,de pe un e34 524 td...presupun(mai mult ca sigur) ca se potrivesc pe e28,e30,e34...etc
mai am multe piese...momentan trebuie sa sortez ce e in stare perfecta si ce arunc...
bytzu
zi ce piese si dc masina aia a fost rulata in romania sau afara, ma refer la injectoare, dc tacane ( decalibrate)
enculescusorin
QUOTE (bytzu @ Apr 18 2007, 10:47 PM) *
zi ce piese si dc masina aia a fost rulata in romania sau afara, ma refer la injectoare, dc tacane ( decalibrate)

nope nu tacane...nu-s infundate sau ceva de genul asta..motorul mergea perfect...propietaru si l-a cumparat doar pentru a lua turbina si pompa electrica de pe el....eu mi-am luat chiulasa....mai are mi se pare pistoanele,blocul motor...zicea el ca e de pe e34...nu stiu cum sa verific asta...aveti vreo idee???
reactor_share
Zi un pret pe toate 6. Ma gandesc ca ar fi bine sa le schimb pe toate la al meu E28.
Daca nu vrei sa il faci public poti sa imi dai PM.
enculescusorin
QUOTE (reactor_share @ Apr 19 2007, 11:03 AM) *
Zi un pret pe toate 6. Ma gandesc ca ar fi bine sa le schimb pe toate la al meu E28.
Daca nu vrei sa il faci public poti sa imi dai PM.

150 euro tot setul...acum ziceti si voi...sincer decat sa le dau la un pret mic prefer sa le tin de rezerva pentru mine...
reactor_share
Pretul mi se pare ok, nici nu vreau sa imi inchipui cat costa unul in magazin nou.

Si solutia sa le tii pentru tine mi se pare o idee buna. Eu acum mi-am gasit saiba injector, si asta inseamna ca am rezolvat problema cu mersul in 5 pistoane. M-a costat 5 RON saiba.

Dar atat timp cat celelalte injectoare nu mi-au facut inca probleme nu pot sa ma arunc in schimburi de prisos, doar asa sa le am puse de-o-parte.

Oricum inca o data mi se pare foarte bun pretul, si bafta la vanzare. Dar eu zic totusi sa le tii pentru tine ca cine stie cand iti va trebui.
enculescusorin
QUOTE (reactor_share @ Apr 19 2007, 08:12 PM) *
Pretul mi se pare ok, nici nu vreau sa imi inchipui cat costa unul in magazin nou.

Si solutia sa le tii pentru tine mi se pare o idee buna. Eu acum mi-am gasit saiba injector, si asta inseamna ca am rezolvat problema cu mersul in 5 pistoane. M-a costat 5 RON saiba.

Dar atat timp cat celelalte injectoare nu mi-au facut inca probleme nu pot sa ma arunc in schimburi de prisos, doar asa sa le am puse de-o-parte.

Oricum inca o data mi se pare foarte bun pretul, si bafta la vanzare. Dar eu zic totusi sa le tii pentru tine ca cine stie cand iti va trebui.

le-as tine...dar mai am ceva bani de bagat in masina...bine asta cred ca o sa fac tot timpul...deja e un hobby pentru mine... dry.gif
reactor_share
Mda, eu am un fel de rata pe luna care intra in masina!
Uite de exemplu luna asta, aprilie, vor intra saptamana viitoare 600 RON: rulment roata fata, 4 burdufuri de planetare, si 2 bucse bara de torsiune si ar mai fi, dar trec de 600 RON.
Oricum nu e batut in cuie, cred ca am sa vb cu Interceptor sa vad daca gasesc rulment mai ieftin la el.

Si oricum fata de anul trecut, acum masina e tipla pe dedesubt, fapt care mi l-au confirmat si mecanicii de la service. si ei se minuneaza cand vad vechituri care nu bat si nu troncanesc. Asa ca aviz amatorilor de E28, daca ma hotarasc sa il vand, puteti conta pe mine.

Ontopic: Pretul e corect si just, asa ca fecetii omului oferte!

UP!
enculescusorin
QUOTE (reactor_share @ Apr 19 2007, 11:06 PM) *
Mda, eu am un fel de rata pe luna care intra in masina!
Uite de exemplu luna asta, aprilie, vor intra saptamana viitoare 600 RON: rulment roata fata, 4 burdufuri de planetare, si 2 bucse bara de torsiune si ar mai fi, dar trec de 600 RON.
Oricum nu e batut in cuie, cred ca am sa vb cu Interceptor sa vad daca gasesc rulment mai ieftin la el.

Si oricum fata de anul trecut, acum masina e tipla pe dedesubt, fapt care mi l-au confirmat si mecanicii de la service. si ei se minuneaza cand vad vechituri care nu bat si nu troncanesc. Asa ca aviz amatorilor de E28, daca ma hotarasc sa il vand, puteti conta pe mine.

Ontopic: Pretul e corect si just, asa ca fecetii omului oferte!

UP!

eu trebuie neaparat sa schimb discul de ambreiaj,rulmentul,placa de presiune si volanta...si cred ca o sa sar lejer de 15 milioane iar...e bine ca stie taicamiu sa le monteze si nu trebuie sa ma mai plimb pe la service...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.