![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() beemwe - ist ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 4-February 07 From: Drobeta Turnu Severin Member No.: 606 Car: 320i E36 coupe Engine: m50b20 S2 ![]() |
Am urmatoarele : set 6 injectoare cu tot cu tevi,am chiar 2 seturi de tevi
![]() mai am multe piese...momentan trebuie sa sortez ce e in stare perfecta si ce arunc... |
|
|
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 332 Joined: 9-March 06 Member No.: 223 Car: E 28 , Ford Capri Engine: turbu....524 TD ![]() |
zi ce piese si dc masina aia a fost rulata in romania sau afara, ma refer la injectoare, dc tacane ( decalibrate)
-------------------- proud owner of BMW E28 524td and Ford Capri Mk III V6 2.8.......and more
|
|
|
![]()
|
|
![]() beemwe - ist ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 4-February 07 From: Drobeta Turnu Severin Member No.: 606 Car: 320i E36 coupe Engine: m50b20 S2 ![]() |
zi ce piese si dc masina aia a fost rulata in romania sau afara, ma refer la injectoare, dc tacane ( decalibrate) nope nu tacane...nu-s infundate sau ceva de genul asta..motorul mergea perfect...propietaru si l-a cumparat doar pentru a lua turbina si pompa electrica de pe el....eu mi-am luat chiulasa....mai are mi se pare pistoanele,blocul motor...zicea el ca e de pe e34...nu stiu cum sa verific asta...aveti vreo idee??? |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Zi un pret pe toate 6. Ma gandesc ca ar fi bine sa le schimb pe toate la al meu E28.
Daca nu vrei sa il faci public poti sa imi dai PM. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
Zi un pret pe toate 6. Ma gandesc ca ar fi bine sa le schimb pe toate la al meu E28. Daca nu vrei sa il faci public poti sa imi dai PM. 150 euro tot setul...acum ziceti si voi...sincer decat sa le dau la un pret mic prefer sa le tin de rezerva pentru mine... |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Pretul mi se pare ok, nici nu vreau sa imi inchipui cat costa unul in magazin nou. Si solutia sa le tii pentru tine mi se pare o idee buna. Eu acum mi-am gasit saiba injector, si asta inseamna ca am rezolvat problema cu mersul in 5 pistoane. M-a costat 5 RON saiba. Dar atat timp cat celelalte injectoare nu mi-au facut inca probleme nu pot sa ma arunc in schimburi de prisos, doar asa sa le am puse de-o-parte. Oricum inca o data mi se pare foarte bun pretul, si bafta la vanzare. Dar eu zic totusi sa le tii pentru tine ca cine stie cand iti va trebui. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
Pretul mi se pare ok, nici nu vreau sa imi inchipui cat costa unul in magazin nou. Si solutia sa le tii pentru tine mi se pare o idee buna. Eu acum mi-am gasit saiba injector, si asta inseamna ca am rezolvat problema cu mersul in 5 pistoane. M-a costat 5 RON saiba. Dar atat timp cat celelalte injectoare nu mi-au facut inca probleme nu pot sa ma arunc in schimburi de prisos, doar asa sa le am puse de-o-parte. Oricum inca o data mi se pare foarte bun pretul, si bafta la vanzare. Dar eu zic totusi sa le tii pentru tine ca cine stie cand iti va trebui. le-as tine...dar mai am ceva bani de bagat in masina...bine asta cred ca o sa fac tot timpul...deja e un hobby pentru mine... ![]() |
|
|
![]()
|
|
Mda, eu am un fel de rata pe luna care intra in masina!
Uite de exemplu luna asta, aprilie, vor intra saptamana viitoare 600 RON: rulment roata fata, 4 burdufuri de planetare, si 2 bucse bara de torsiune si ar mai fi, dar trec de 600 RON. Oricum nu e batut in cuie, cred ca am sa vb cu Interceptor sa vad daca gasesc rulment mai ieftin la el. Si oricum fata de anul trecut, acum masina e tipla pe dedesubt, fapt care mi l-au confirmat si mecanicii de la service. si ei se minuneaza cand vad vechituri care nu bat si nu troncanesc. Asa ca aviz amatorilor de E28, daca ma hotarasc sa il vand, puteti conta pe mine. Ontopic: Pretul e corect si just, asa ca fecetii omului oferte! UP! -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
Mda, eu am un fel de rata pe luna care intra in masina! Uite de exemplu luna asta, aprilie, vor intra saptamana viitoare 600 RON: rulment roata fata, 4 burdufuri de planetare, si 2 bucse bara de torsiune si ar mai fi, dar trec de 600 RON. Oricum nu e batut in cuie, cred ca am sa vb cu Interceptor sa vad daca gasesc rulment mai ieftin la el. Si oricum fata de anul trecut, acum masina e tipla pe dedesubt, fapt care mi l-au confirmat si mecanicii de la service. si ei se minuneaza cand vad vechituri care nu bat si nu troncanesc. Asa ca aviz amatorilor de E28, daca ma hotarasc sa il vand, puteti conta pe mine. Ontopic: Pretul e corect si just, asa ca fecetii omului oferte! UP! eu trebuie neaparat sa schimb discul de ambreiaj,rulmentul,placa de presiune si volanta...si cred ca o sa sar lejer de 15 milioane iar...e bine ca stie taicamiu sa le monteze si nu trebuie sa ma mai plimb pe la service... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th July 2025 - 09:32 PM |