Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Caut E12
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Pages: 1, 2
TiL
bart, ti-ai luat septar?

Am vazut masina asta aseara:
http://www.autovit.ro/html/6/2/7/8/696278.php

Daca e totul ok cu actele, eu zic ca merita. Tipul mai lasa din pret sigur macar 200E, are un joc la roata dreapta (rulment sau pivoti - lasa 4 mil din pret pentru asta), electromotorul face figuri, nu impinge bendixul intotdeauna. Pustiul zice ca lasa din pret toate reparatiile tehnice cu piese noi... caz in care poti sa-i oferi o mie si-un pic biggrin.gif
Caroserie mult mai teapana decat a mea ca nu pare lovita decat poate putin in drapta fata, a fost refacuta tinichigerie + vopsit din ce am observat. Motorul mi s-a parut ca merge foarte bine, cica a fost reparat candva si acum papa cam 100g ulei la mia de km.
Interiorul merita refacut (macar scaune schimbate). Evacuarea partzaie in vreo doua locuri. Aeroterma merge, probabil si celelalte instrumente de bord. N-are sonorizare, doar gauri pentru boxe ovale, mici in fata, mari in spate. Parere de ansamblu... cam jegoasa dar merita sa-ti pierzi timpul cu ea, s-o faci frumoasa.

Suspectez ca a fost diesel initial, pentru ca manunchiul de fire pentru calculator nu intra in habitaclu pe unde stiam eu.
Dar cea mai urata chestie: trapa e sigilata cu silicon wallbash.gif
bartro
QUOTE (TiL @ Nov 20 2007, 12:44 PM) *
bart, ti-ai luat septar?

Mersi TiL, am cam luat septar. Nu am avut curaj inca sa spun ' topic pot fi inchis ' insa wink.gif
georgem
QUOTE (bartro @ Nov 20 2007, 01:37 PM) *
Mersi TiL, am cam luat septar.

Felicitari si te asteptam cu poze si detalii in sectiunea "Masina mea" rolleyes.gif
bartro
QUOTE (georgem @ Nov 20 2007, 02:00 PM) *
Felicitari si te asteptam cu poze si detalii in sectiunea "Masina mea" rolleyes.gif

Mersi pentru urari. Masina nu e foarte reprezentabila, asa ca poze nu stiu daca le pun wink.gif .
Am laut-o ca s-a facut urat afara (de fapt azi e frumos din nou) si nu mai aveam cu ce sa ma invart prin oras, si 2002 a devenit o poveste foaaate lunga fara sfarsit.
alex230ro
bun el l-am redirectionat pe Til catre 528 ala de la Razoare,pana la urma ai apucat sa il vezi??
bartro
QUOTE (alex230ro @ Nov 20 2007, 02:36 PM) *
bun el l-am redirectionat pe Til catre 528 ala de la Razoare,pana la urma ai apucat sa il vezi??

Nu mai am apucat. Cum am zis in PM, cu greu am dat de om, nu am reusit sa stabilesc ceva, pana la urma m-a zis el ca mai sune. Nu m-a sunat, end of story. Oricum nu cred ca e nu stiu ce masina pastrata bine. Oricum, daca cineva merge acolo s-o vede, pot vin si eu ca stau aproape.
alex230ro
Til zice ca a vb cu omul si au stabilit intalnire diseara, acum sunt curios daca se tine de cuvant ala lgh (24).gif
bartro
QUOTE (alex230ro @ Nov 20 2007, 02:55 PM) *
Til zice ca a vb cu omul si au stabilit intalnire diseara, acum sunt curios daca se tine de cuvant ala lgh (24).gif

Cine stie smile.gif Bafta lui TiL smile.gif

Poate am prins omul la niste zile mai putin cooperative.
TiL
La telefon E12-le suna supertentant, din pacate am investit mult in E28 si mi-e greu sa renunt la el sad.gif Ma duc totusi deseara s-o vad, pe la 6.

Bart, sa stii ca nu scapi fara sa ne arati poze smile.gif Sau macar poate-l vad eu deseara daca ne vedem. Cat a costat?
bartro
QUOTE (TiL @ Nov 20 2007, 03:43 PM) *
La telefon E12-le suna supertentant, din pacate am investit mult in E28 si mi-e greu sa renunt la el sad.gif Ma duc totusi deseara s-o vad, pe la 6.

Bart, sa stii ca nu scapi fara sa ne arati poze smile.gif Sau macar poate-l vad eu deseara daca ne vedem. Cat a costat?

Daca as lua fiecare masina care la telefon suna supertentant...

Vin cu masina, dar o parchez dupa un colt undeva, vad eu wink.gif cat a costat nu stie numeni cu mare precizie in afara de mine si baiat de care am cumparat-o. Some things are better left unsaid.
bartro
QUOTE (bartro @ Nov 20 2007, 03:39 PM) *
Cine stie smile.gif Bafta lui TiL smile.gif

Poate am prins omul la niste zile mai putin cooperative.

S-a lamurit. Nu a placut de accentul meu smile.gif)

Asta e. Masina merita. Acuma m-am facut de lucru cu altceva.
TiL
Da, omul mi-a marturisit in timp ce Bart parca masina: Aaa, el e baiatul cu .... - Da, cu accent. - Pai mi-a fost teama, n-am vrut sa ma intalnesc cu el.
Nu mi-a mai spus de ce i-a fost teama... O fi confundat accentul german cu cel arabesc biggrin.gif Sau are ceva "prieteni" prin vest, naiba stie.
In fine, drept urmare Bart are acum de lucru la un vapor, nu la E12.
bartro
QUOTE (TiL @ Nov 21 2007, 04:01 PM) *
Da, omul mi-a marturisit in timp ce Bart parca masina: Aaa, el e baiatul cu .... - Da, cu accent. - Pai mi-a fost teama, n-am vrut sa ma intalnesc cu el.
Nu mi-a mai spus de ce i-a fost teama... O fi confundat accentul german cu cel arabesc biggrin.gif Sau are ceva "prieteni" prin vest, naiba stie.
In fine, drept urmare Bart are acum de lucru la un vapor, nu la E12.

Discriminare. Prima data in viata mea cand patesc. Sper ca ramana la intamplare asta.
TiL
Putem sa-l reclamam biggrin.gif
Mda, am stat pe ganduri daca sa-ti spun sau nu, ca sigur nu ti-a picat bine. Dar am preferat sa stii adevarul, se mai intampla si chestii de-astea sad.gif
bartro
QUOTE (TiL @ Nov 21 2007, 07:24 PM) *
Putem sa-l reclamam biggrin.gif
Mda, am stat pe ganduri daca sa-ti spun sau nu, ca sigur nu ti-a picat bine. Dar am preferat sa stii adevarul, se mai intampla si chestii de-astea sad.gif

Nu m-a picat prost. Numai ca nu inteleg, si te pune pe ganduri.. de asta am aflat prin tine care era de fapt problema, dar cate ocazii am ratat pentru ca sunt alien si nu m-am dat seamna?
georgem
QUOTE (bartro @ Nov 21 2007, 07:54 PM) *
dar cate ocazii am ratat pentru ca sunt alien si nu m-am dat seamna?

Daca-i spuneai ca esti din Olanda nu cred ca mai aparea problema asta. Cine stie din ce tara o fi crezut ca esti si i-o fi fost frica...
bartro
QUOTE (georgem @ Nov 21 2007, 08:05 PM) *
Daca-i spuneai ca esti din Olanda nu cred ca mai aparea problema asta. Cine stie din ce tara o fi crezut ca esti si i-o fi fost frica...

Ar fi cam aiura sa incep orice convorbire telefonica cu prezentari de gen asta smile.gif Asta faceam la inceput cand chiar vorbea prost. Acuma consider ca ma descurc fara 'scuze' de gen asta. Si chiar sunt foarte politicos la telefon, mai ales cand ma gandesc cu anumite oameni cu care am stat de vorba cand cautam o masina.
alex230ro
pfaaa daca stiam sunam eu,data viitoare apeleaza cu incredere la cineva de pe forum
ionusunt
f urata faza cu "asta e baiatul cu accent " f de c@^@t .il inteleg perfect p bart . eu zic ca e mare lucru si de apreciat ca ai invatat romana atat de bine
si vb lui george daca ii ziceai ca esti din vest se schimba clar placa . romanii au tot felul de idei preconcepute din pacate sad.gif .
la fel si faza cu ungurii etc etc la roman aparentele conteaza cel mai mult din pacate sad.gif

LE :felicitari pt e32 . pune poze la masina mea nu conteaza tongue.gif vrem sa vedem ferrryboat-ul
bartro
QUOTE (ionusunt @ Nov 21 2007, 08:51 PM) *
ferrryboat-ul

Sa sti ca cand am luat-o nu mi s-a parut mare, si spun asta dupa ce am mers ceva timp numai cu yaris laugh.gif
Dar acuma fiecare zi pare mai mare. Cum ar fi un ferryboat care sa aproprie de port sa zicem smile.gif In curand nu mai incape in parcare..

Cred ca am niste probleme cu estimare de marimi la obiecte. Sau e tot accentul de vina??
ionusunt
QUOTE (bartro @ Nov 21 2007, 09:11 PM) *
Cred ca am niste probleme cu estimare de marimi la obiecte. Sau e tot accentul de vina??

cred ca interiorul de bmw e de vina
ti se pare mica ca stai f bine la volan iar toate cele necesare sunt la indemana.pe masura ce o conduci , inveti masina dimensiuni etc si incepi sa devii constient incet incet de cat d mare este .parerea mea . biggrin.gif
PS : nu cred ca ar avea vreo legatura cu accentul tongue.gif laugh.gif
TiL
QUOTE (bartro @ Nov 21 2007, 09:11 PM) *
Sau e tot accentul de vina??

laugh.gif
accentul pe confort, vorba lui Andrei.

Bart, vrei sa devii deplin constient de marimea masinii? Spal-o cu buretele, sau fa-i un polish manual biggrin.gif Daca faci polish, sa-ti iei concediu dupa.
ionusunt
stiu ca e foarte off topic : vrem sa vedem masina !!!! biggrin.gif laugh.gif
CRM112
off topic: si eu vrem sa vedem masina biggrin.gif
bartro
QUOTE (CRM112 @ Nov 22 2007, 05:01 PM) *
off topic: si eu vrem sa vedem masina biggrin.gif

Intrebati pe TiL detalii, el a vazut-o cand era intuneric (arate cel mai bine nopate).

tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.