Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand piese bmw 324 td
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Pages: 1, 2
powerbmw2001
QUOTE (manole74 @ Feb 16 2007, 04:14 PM) *
Tot motorul, desigur!! wink.gif

motorul il vrei complet(electromotor,alternator,radiator?
manole74
QUOTE (powerbmw2001 @ Feb 17 2007, 11:58 AM) *
motorul il vrei complet(electromotor,alternator,radiator?

Absolut toate, inclusiv auxiliarele de tine amintite. Apropos ,pompa e electronica(DDE)?????
powerbmw2001
QUOTE (manole74 @ Feb 17 2007, 01:23 PM) *
Absolut toate, inclusiv auxiliarele de tine amintite. Apropos ,pompa e electronica(DDE)?????

motorul a avut la origine pompa electronica dar acum no o mai are .............este mecanica
Ionut
Salut...vreau si eu sa stiu cat costa capota de portbagaj cu tot cu eleron... smile.gif
manole74
QUOTE (powerbmw2001 @ Feb 19 2007, 09:30 AM) *
motorul a avut la origine pompa electronica dar acum no o mai are .............este mecanica

Bun, dar PRETUL?????????
powerbmw2001
QUOTE (Ionut @ Feb 19 2007, 12:38 PM) *
Salut...vreau si eu sa stiu cat costa capota de portbagaj cu tot cu eleron... smile.gif

capota de la portbagaj 250 ron iar motorul complet300 euro
powerbmw2001
QUOTE (316i @ Feb 5 2007, 01:02 PM) *
Pe 324d (deci d, nu td) in carcasa mica exista: 3.45, 3.23
Pe 324td au fost doar in carcasa mare.

poze cu capota portbagaj
nmg
Pune si ceva poze cu interiorul, te rog. Cu bordul.
powerbmw2001
QUOTE (nmg @ Feb 20 2007, 10:08 AM) *
Pune si ceva poze cu interiorul, te rog. Cu bordul.

bordul e demontat pot face poze doar la bord................ unsure.gif unsure.gif
powerbmw2001
toate piesele de la motor,cutie,bord,suspensii,triple,cam tot ce se poate lua de pe o masina
florin83
asa.. ce-i cu ele? huh.gif
TiL
Le vinde. Cred ca nu-si gasea topicul, asa ca le-am unit eu.

Vreau cutia de viteze. As vrea si motorul, dar trebuie sa-l vad intai. Preferam sa fie intreg. Ai dat pompa de injectie?
Problema-i ca nu pot veni nici WE urmator, se pare ca plec la Nehoiu. Daca te grabesti spune-mi si fug intr-o dimineata pana la Tecuci, ca tot e vreme buna.
powerbmw2001
QUOTE (TiL @ Mar 13 2007, 12:38 PM) *
Le vinde. Cred ca nu-si gasea topicul, asa ca le-am unit eu.

Vreau cutia de viteze. As vrea si motorul, dar trebuie sa-l vad intai. Preferam sa fie intreg. Ai dat pompa de injectie?
Problema-i ca nu pot veni nici WE urmator, se pare ca plec la Nehoiu. Daca te grabesti spune-mi si fug intr-o dimineata pana la Tecuci, ca tot e vreme buna.

pompa de injectie nu mai e.cutia o am
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.