Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Temperatura apei
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 5 > E34
Pages: 1, 2
georgem
Dupa cum am scris si mai demult, imi cumparasem curelele si termostatul sa le schimb. Curelele erau foarte crapate, era normal sa le schimb. Dar termostatul vroiam sa-l schimb pentru ca temperatura imi statea in oras putin sub jumatate si in afara imi scadea uneori si mai in stanga de liniuta intermediara intre centru si albastru si il suspectam ca se deschide prea devreme.
Ei bine, acum temperatura imi sta fix la jumatate indiferent de regimul de mers, chiar si la 180-200 km/h sta nemiscat acul. O sa vad in saptamanile urmatoare daca are vreun efect si asupra consumului, cred ca daca motorul merge mai rece consuma mai mult, deci ar trebui sa scada putin. Se si incalzeste mai repede acum. Va tin la curent.
io'sŪ
QUOTE (georgem @ Mar 26 2007, 08:16 AM) *
...... O sa vad in saptamanile urmatoare daca are vreun efect si asupra consumului .....

normal ar cam trebui sa aibe , numai ca vad ca de ceva timp tot modifici consumul la semnatura (in sus!!!)... sa fie oare ca te-ai invatat cu masina si apesi ceva mai tare pedala aia care iese din podea??? tongue.gif
georgem
Eh, stiu si eu? Adevarul e ca am mers mai mult prin oras cu masina, iar la drumurile in afara am mers si eu cat mi-a permis drumul. Si din cauza deselor accelerari si franari consumul nu sta jos...
logo
am si eu o problema cu apa si am citit pe aici totul bun si interesant; numai ca la mine daca stau in trafic 15-30 minute creste temperatura la rosu. am schimbat si busonul de la antigel aveam presiune in radiator tot timpul (nu am reusit sa vad daca era numai de la el poblema: aer in radiator ). dar mai am o problema care am vazuto, daca ii dau blana baga caldura inauntru daca merg la relantiu sau sub 2500 turatii nu vrea sa bage aer cald sad.gif( si vine iarna .
Shark
pai, din ce zici, in mod sigur s-au dus palele pompei de apa. Trebuie schimbata.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.