Help - Search - Members - Calendar
Full Version: e46 330i coupe
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4
Ciupanezu
La E60 şi E63/64 este cu totul altă situaţie.

Toată partea din faţă a maşinii este din aluminiu, prin urmare bara de torsiune este absolut necesară.
poleposition
QUOTE (Ciupanezu @ Mar 26 2009, 12:29 AM) *
La E60 şi E63/64 este cu totul altă situaţie.

Toată partea din faţă a maşinii este din aluminiu, prin urmare bara de torsiune este absolut necesară.

si ce-i cu asta ?

In fine, Io's eu in locul tau as pune, macar de placebo si tot as pune smile.gif Probabil ca s-o simti si diferenta pe viraje stranse sau chestii de genul asta.
ionusunt
QUOTE (poleposition @ Mar 26 2009, 11:28 AM) *
si ce-i cu asta ?

In fine, Io's eu in locul tau as pune, macar de placebo si tot as pune smile.gif Probabil ca s-o simti si diferenta pe viraje stranse sau chestii de genul asta.

pai aluminiu e cam foarte moale si flexeaza mult mai rau decat tabla.d-aia bara de torsiune la E 60 si derviatele o fi imperios necesara.
Ciupanezu
QUOTE (poleposition @ Mar 26 2009, 11:28 AM) *
si ce-i cu asta ?

Adică pe o maşină normală nu este absolut necesară o bară de torsiune şi probabil este foarte greu să ajungi în situaţii în care chiar să ai nevoie.
poleposition
evident ca nu e absolut necesara, dar nu asta e ideea topicului.

Cat despre cat este de greu sa ajungi in situatii in care o bara de trosiune este necesara... asta sigur nu o stabilim noi (tu sau eu)
Ciupanezu
Păi aici nu stabilim nimic, sunt doar nişte păreri.

Părerea mea este că aceste bare sunt achiziţionate pentru look nu pentru un câştig de sportivitate.
poleposition
pai ar fi interesant sa vedem cum se comporta un e46 stock 330 vs un e46 330 cu strut bar...nu ? ca si dinamica, pe un fel de circuit sau macar un stress factor.

Apoi putem spune daca merita sau nu.

Pana atunci, nu vad cu ce ar dauna.
Ciupanezu
Păi nici n-am spus că dăunează.

Şi eu aş vrea să cumpăr una dar sunt sigur că nu voi constata o schimbare spectaculoasă.
poleposition
pai cine stie.... eu presupun ca ai simti o diferenta atunci cand "ataci" curbele cu o anumita agresivitate.
bytzu
se simte diferenta..iar aluminiul ala e duraluminiu, nu e chiar asa moale...
batz
QUOTE (poleposition @ Mar 26 2009, 10:42 PM) *
evident ca nu e absolut necesara, dar nu asta e ideea topicului.

ideea topicului era un 330 ci din 2000. rolleyes.gif
glumesc,
io's eu zic sa testezi.in aceasi idee am luat si eu strubaru ca era pret bun aveam banii si am zis ca daca tot ii trantesc suspensii merita si un strut bar,indiferent daca o sa simt cine stie ce diferenta sau nu...smile.gif
io's®
o sa-l testez, lasa-ma 2-3 zile ca am niste probleme de rezolvat si te sun

wink.gif

edit: appropos... da merge de la coupe la sedan? unsure.gif
evildeath
din ce am mai auzit si eu am inteles ca strut bar-ul e bun atunci cand se schimba suspensia stock a masini cu una sport ca sa rigidizeze caroseria(oalele amortizoarelor primind socuri mult mai mari)
batz
QUOTE (io`s @ Mar 27 2009, 11:17 PM) *
edit: appropos... da merge de la coupe la sedan? unsure.gif

pfff,nu vad dc nu ar merge.nu cred k difera pana si oalele.oricum eu il am de pe un m3 e46 din 2002.de potrivit se potriveste cei drept cu modificari.dar are el niste clipsuri de unde se poate modifica.
Peter Pan
Eu zic sa scriem la mit busters sa cerceteze asta cu strut bar'ul biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (batz @ Mar 28 2009, 05:19 AM) *
pfff,nu vad dc nu ar merge.nu cred k difera pana si oalele.oricum eu il am de pe un m3 e46 din 2002.de potrivit se potriveste cei drept cu modificari.dar are el niste clipsuri de unde se poate modifica.

tinand cont ca nimic de la sedan nu merge la coupe(referitor la caroserie ),eu zic sa te mai gandesti..uiti ca toata masina e mai lata ca sedanu ? unsure.gif
Sorin
se potriveste
io's®
CITAT(ionusunt @ Mar 30 2009, 05:15 AM) *
..uiti ca toata masina e mai lata ca sedanu ? unsure.gif

la ce te referi? ce e mai lat? unsure.gif
batz
eu zic ca se potriveste:) nu e mai lata decat sedanu.
io's®
@batz, gata... am rezolvat problemele , cred ca te sun maine sa vedem cum facem biggrin.gif
batz
de azi epatrusasele are incaltari noi care dupa mine il incalta cel mai bine.o sa fac maine niste poze sa exemplific biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif BMW e30 Cabrio.gif
alex230ro
Baga, jante sau gume??
batz
jante.ma scuzi eram rupt de oboseala.nu am specificat cum trebuie.da ,jante am luat cu tot cu gume.18 8.5 X4 rasa bbs smile.gif
io's®
sa vedem, sa vedem smile.gif

suspensii cand ii pui?.. sa stiu si eu ce am de facut biggrin.gif
ionusunt
ema , nu stii pe nimeni sa vrea roti de emtrei epatrusase? laugh.gif oem ,pret negociabil laugh.gif
batz
pfff suspensii nush inca.adica am ramas fara bani dupa achizitie desi pretu a fost bun biggrin.gif.astept sa dau rotile de ///M si cu banii aia iau weitec.mai am in plan pt masina un volan mtech si plafon alcantara neagra.atat. in rest tot ce e electronic inutil scos tongue.gif

pun momentan un teaser cu rotile ca am fost prea mort de oboseala sa mai cobor sa fac poze.dar voi pune poze mai calitative tongue.gif
pana una alta...
evildeath
QUOTE (batz @ Apr 30 2009, 07:37 PM) *
pfff suspensii nush inca.adica am ramas fara bani dupa achizitie desi pretu a fost bun biggrin.gif.astept sa dau rotile de ///M si cu banii aia iau weitec.mai am in plan pt masina un volan mtech si plafon alcantara neagra.atat. in rest tot ce e electronic inutil scos tongue.gif

pun momentan un teaser cu rotile ca am fost prea mort de oboseala sa mai cobor sa fac poze.dar voi pune poze mai calitative tongue.gif
pana una alta...

da domnu frumos...
sa le stapanesti sanatos.... vorbim mai pe seara poate ne vedem....
CRM112
excelente biggrin.gif perfect fit smile.gif
batz
rolleyes.gif wub.gif msms biggrin.gif
Ionut
misto....sa le stapanesti sanatos.... smile.gif
io's®
CITAT(ionusunt @ Apr 30 2009, 04:12 PM) *
ema , nu stii pe nimeni sa vrea roti de emtrei epatrusase? laugh.gif oem ,pret negociabil laugh.gif

mm.. nu stiu, numai pe M se potrivesc alea iar cine are M vrea sa scape de ele sa-si puna ceva mai mai.....
parerea mea ca o sa scape destul de greu de ele, depinde si cati bani vrea pe ele

@batz: tu trebuie sa-mi spui numai cand vrei aia, in 2 min e data jos biggrin.gif ...... sau cât costa laugh.gif

pffff... belea jante thumbup.gif
batz
@io's : pai cum ti-am zis.poti sa o tii.momentan nu am bani de suspensii.daca ma hotarasc sa o vand te anunt cat de repede.
io's®
CITAT(batz @ May 2 2009, 08:56 PM) *
@io's : pai cum ti-am zis.poti sa o tii.momentan nu am bani de suspensii.daca ma hotarasc sa o vand te anunt cat de repede.

wink.gif ok!
BBo
io's, pai e frumos sa ne tii in suspans ? biggrin.gif
Zi-ne daca ai observat vreo modificare de stifness cu strutbaru'... smile.gif
io's®
pai sa stii ca parca simt diferenta, nu mare dar simt, spre sa nu fie efectul.... placebo, parca ma asculta mai bine in viraje
vad eu cand o dau jos si mai postez, inca nu am apucat sa ies la drum cu ea, si chiar daca ies o sa fiu cu fii-mea in masina si merg ponderat smile.gif

@batz: stii ca-ti trebuiesc piulitele de la pozitia #5, da?

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=51&fg=75
batz
hmmmm din pacate da.nu se potrivesc alea de acolo sunt prea mari.
Sorin
la fel am simtit si eu cand am pus bara de rigidizare asa ca efect placebo nu prea este.

rotile imi plac sunt bbs-uri masive

batz
to_become_senile.gif flm (7).gif evil (1).gif cha (40).gif
Viper05
QUOTE (batz @ Sep 16 2009, 09:20 PM) *
to_become_senile.gif flm (7).gif evil (1).gif cha (40).gif

asta e un fel de up? laugh.gif
ionusunt
cred ca vroia sa spuna ca a rezolvat problema cu etrierii si in curand equatroseis ul va fi pe strazile bombardate ale bucurestiului smile.gif
batz
oarecum.adica va fi in stare sa mearga p strazile mioritice,nu neaparat va merge..
alex230ro
poze alea alea ,suspensia ai montat-o?
Horus
QUOTE (batz @ Apr 30 2009, 07:37 PM) *

pana una alta...

cand?
io's®
batz-uleee... ma simt dator sa-ti aduc aminte ca ai ceva la mine.... tongue.gif asta daca nu vrei sa uiti definitiv biggrin.gif poate te ajut cumva laugh.gif
batz
stiu io's nu uit!:) sunt de gasca:))) de strut bar o sa am nevoie in o sapt!

@horus: poze cu masina din pacate nu am ca e pe caramizi saraca smile.gif)
haristeas51
da secretos esti smile.gif, umbli la frane tongue.gif?
io's®
CITAT(batz @ Sep 17 2009, 02:48 PM) *
stiu io's nu uit!:) sunt de gasca:))) de strut bar o sa am nevoie in o sapt!

ok, astept sa ma anunti sad.gif

tre sa ma pregatesc sa-mi iau alta cool.gif
batz
incerc sa repar frane smile.gif
io's®
deci sa spui repede ce s-a intamplat (sa-ntamplat laugh.gif ) cu masina asta.... s-a transformat si si-a schimbat culoarea? laugh.gif
batz
asa....
ca tot am avut o pauza.masina a primit etrieri oem noi.nu am facut upgrade.si a stat ceva timp pe bara( poate la asta se referea io's) dar acum s-a pensionat si face navete titan-bucuresti cat o duce benzina smile.gif) ph34r.gif

aaa,ba nu.mi-am adus aminte.e36-le ala io's este al unui baiat prieten cu andrei.tongue.gif stie el mai multe.e de vanzare by the way
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.