imi placeau. nici nu era altceva la vremea aia si suna mai bine ca unele de acum. Imi pare rau ca au disparut unii din ei, altii apar acum pe la emisiuni de ora 5 / 9 / 22
imi placeau. nici nu era altceva la vremea aia si suna mai bine ca unele de acum. Imi pare rau ca au disparut unii din ei, altii apar acum pe la emisiuni de ora 5 / 9 / 22
vezi ca mai erau unii prin alte tari. faceau si inca fac rap de calitate
asta se aude bine in masina, mai ales pe bucata inainte de Rm. Sarat unde-i drept drumul ..... si cele puse sunt ...melodioase, dar personal, astept sa implinesc o varsta cand la 5:00 fierb cafeaua, la 6:00 ies sa cumpar presa iar la 9:00 cu cainele in parc
05aBi
Jan 25 2010, 03:39 PM
Ai drek dj-isti, aproape toate melodiile vechi de succes le mixeaza . Numai are rost sa zic de filme ...
vezi ca vin in vara din nou la bucuresti poate ne strangem bmw isti care ar vrea sa mearga.concertul va spun din propria experienta merita fiecare secunda petrecuta acolo.
Ba da, pe vremuri am pus si eu pe aici niste link-uri odata parca. Si cu rave.
haifisch
Apr 23 2010, 05:00 PM
tu ar trebui sa stii f bine 2Unlimited bart
bartro
Apr 23 2010, 05:25 PM
QUOTE (haifisch @ Apr 23 2010, 06:00 PM)
tu ar trebui sa stii f bine 2Unlimited bart
Da, fata era politist in Amsterdam. Cumparasam pe vremuri caseta audio cu un album de la 2unlimited pentru ca o prieten de a mea a zis ca o place muzica lor
CRM112
Apr 26 2010, 09:13 AM
revenind in mil. 3
un aparat folosit f. misto Pana la un punct toate sunetele sunt adaugate vocal. Pt. cine nu are rabdare, sa dea scrool la min. 5punct.
ionusunt
Apr 26 2010, 12:01 PM
asta e scula . te inregistrezi si dai play in timp real la ceea ce tocmai ai cantat. era conceputa pt chitaristi la baza,dar o folosesc multi dj ,beatboxeri ,instrumentsti etc