Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 325ix
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Pages: 1, 2, 3, 4
florin83
am discutat acum cu patronii magazinului care se deschide acum..
cica au venit de la primarie ca vor sa asfalteze locul unde e parcata masina (a ramas neasfaltat dupa marea asfaltare de pe mosilor tongue.gif)..
asa ca nu a fost vina lor...
o s-o mut in alta parte, mai naspa e ca or sa puna stalpi aici sa nu se mai parcheze pe trotuar. imbecili.. si asa strada era super aglomerata..pe trotuar erau 4 locuri de parcare in genul cum era a mea pusa care nu incurcau pe nimeni. era destul de lat trotuarul.. sad.gif

later edit: nu vand sau dezmembrez nimic tongue.gif
am neglijat-o pt ca acum sunt maniac cu bicicleta.. toti banii se duceau in ea (cu tot cu achizitie am cheltuit ~25mil pe ea), dar o sa se faca vremea naspa si nu o sa mai pot merge cu bicicleta toata ziua si atunci o sa fac masina.. plus ca vine iarna.. to_become_senile.gif rolleyes.gif
florin83
aveam spoilerele de mtech1, dar cel de pe fata nu s-a potrivit (fusese lovit si reparat si nu mai pica bine) si nu l-am mai pus.
il am montat decat pe cel din spate..

vreau sa pun in fata fusta de facelift, in spate sa las spoilerul de ma mtech1 si pragurile de ix... e taranism? huh.gif
ledocteur
daca vrei sa pui fusta de facelift, nu vinzi si tu mtech1 ala? tongue.gif
florin83
pai eu nu-l pun ca nu se poate.. e praf!
ledocteur
aha. nu citisem bine. laugh.gif scuze. daca vrei sa-l vinzi vrodata p-ala de pe spate da-mi un pm tongue.gif
ionusunt
ori bari noi ori bari vechi....parerea mea....sunt complet diferite barile ,nu se potrivesc la linie fusta facelift cu spatele mtec I .....bara spate cromata bara fata neagra /alba .....nu prea au treaba intre ele...parerea mea ..eu as pune direct facelift fata spate (vezi sa iei si fusta spate ca daca nu iese ca la mine ....fara plasticu ala din spate la mine se vede nasol .... )
florin83
mda.. la asta ma gandeam si eu..

pe fata e usor de facut facelift tongue.gif , dar pe spate e nasol.. trebuie sa gasesc o caroserie de pe care sa tai "fusta" si sa o sudez la mine, sau cum ? prinderile de la bara sunt la fel?
ionusunt
QUOTE (florin83 @ Dec 3 2007, 08:48 PM) *
mda.. la asta ma gandeam si eu..

pe fata e usor de facut facelift tongue.gif , dar pe spate e nasol.. trebuie sa gasesc o caroserie de pe care sa tai "fusta" si sa o sudez la mine, sau cum ? prinderile de la bara sunt la fel?

intreb si eu si iti zic...daca nu reusesti sa tai fusta spate,iti donez eu acaretu meu de pe spate daca domn doctor nu are nevoie de el...eu intentionez un mtech II spre primavara(macar pe spate +doar bara fatza ..) ..sper tongue.gif
io'sŪ
pfooaaaa.. tu abia ai vopsit masina si ai de gand sa pui flexu' si sa schimbi fusta spate ? blink.gif
parerea mea e sa cauti kit MTech 1 si sa-l pui (sau macar spoilere), mie personal imi place ft mult si deja sunt.. cam rare
alex230ro
M tech 1 e foarte misto si ar veni perfect pe masina rolleyes.gif
haristeas51
dezmenbreaza Marius ( kns ) un urs in 4 usi cu kit M-tech 1 complet.
florin83
mda, aveti dreptate...

haristeas51: mersi, dar nu cred ca il da pe bucati..sad.gif
eu am eleronul si spoileru spate si pragurile nu le vreau ca le am pe cele de ix care imi plac mai mult..
deci ramane sa caut un spoiler mtech1 pt fata..
ionusunt
QUOTE (florin83 @ Dec 4 2007, 06:42 PM) *
mda, aveti dreptate...

haristeas51: mersi, dar nu cred ca il da pe bucati..sad.gif
eu am eleronul si spoileru spate si pragurile nu le vreau ca le am pe cele de ix care imi plac mai mult..
deci ramane sa caut un spoiler mtech1 pt fata..

www.e30.de
la sectiunea magazin (kleinen nu stiu cum ii zice in germana tongue.gif ) gasesti o gramada de chestii de c umparat.oamenii sunt ok,vbv cu ei p mail.preturi bune tongue.gif
florin83
mersi, dar totusi as vrea sa iau de la noi.. nu vreau sa dau pe transport niste bani cu care as putea sa iau 2 spoilere de la noi..
ionusunt
QUOTE (florin83 @ Dec 4 2007, 07:06 PM) *
mersi, dar totusi as vrea sa iau de la noi.. nu vreau sa dau pe transport niste bani cu care as putea sa iau 2 spoilere de la noi..

vb cu fratimiu...el vroia si tr era vreo 30 d euro pt 2 bucati ...sau pe acolo
316i
QUOTE (florin83 @ Dec 4 2007, 07:06 PM) *

Cand nu gasesti nu cred ca ai incotro...
florin83
QUOTE (ionusunt @ Dec 4 2007, 07:16 PM) *
vb cu fratimiu...el vroia si tr era vreo 30 d euro pt 2 bucati ...sau pe acolo

link ai?
ionusunt
http://www.e30.de/ka/showad.php?adid=4386

CU TIPUL ASTA CHIAR AM SI VB
AM PE UNDEVA SI POZE CU SPOILERELE
florin83
nu inteleg nimic in germana, dar vad un pret acolo.. 99E.. sper ca nu e doar pt spoilerul fata !
daca e doar pt cel din fata e enorm.. la noi se da cu ~200E tot kitu (spoiler spate, fata, praguri si eleron)..
ionusunt
QUOTE (florin83 @ Dec 5 2007, 08:36 PM) *
nu inteleg nimic in germana, dar vad un pret acolo.. 99E.. sper ca nu e doar pt spoilerul fata !
daca e doar pt cel din fata e enorm.. la noi se da cu ~200E tot kitu (spoiler spate, fata, praguri si eleron)..

100 vrea pe el cu tot cu bara si proiectoare si e in stare buna...la noi tot kitu il da marius kns cu 300 ...
eu zic ca merita ..
florin83
100+ shipping care sunt convins ca o sa fie peste 50E.. => nu merita..tongue.gif
alex230ro
200 E am dat eu pe kitul M tech 1 cu tot cu barile nichelate si proiectoare,300 e pt M tech 1 e mult.
haristeas51
shipping-u nu cred ca e f mult. stiu ca l-am intrebat pe un german cat costa transportu din DE pana in RO pt. un Kit M-tech 2 complet !! si el mi-a zis ca 160 de euro .
p.s mie mi-se pare un pret OK.
io'sŪ
eu am raspuns de la un neamt, primit acum 10 min pe mail, shippingul pt un spoiler Mtech 2 e46 este 65 E, asta ca sa-ti faci o idee despre cam cat te costa transportul wink.gif
316i
Daca 300 de euro e mult, arata-mi si mie in alta parte la noi mai eftin. biggrin.gif
Cand un lucru nu se gaseste nu prea poti sa zici ca e ieftin sau scump. Parerea mea™.
ionusunt
QUOTE (316i @ Dec 6 2007, 08:21 PM) *
Daca 300 de euro e mult, arata-mi si mie in alta parte la noi mai eftin. biggrin.gif
Cand un lucru nu se gaseste nu prea poti sa zici ca e ieftin sau scump. Parerea mea™.

eu am vazut pe 4 tuning pe cineva care ofera o mie de euro pe un mtech II original.....nu zic ca merita...dar apropo de faza ca nu se gaseste si nu poti spune ieftin sau nu.
am vazut de curand pe net pe un site kituri bbs pt e30 si zender si kamei si racing dynamics ,toate erau la modul 400 de euro spoilerul ...300 pragurile...dinastea..o sa pun link cand ajung acasa
tot ei fac replica de mtech II dar din plastic,si ala scump
florin83
mi-a imprumutat Vlad rotile lui de iarna ca eu am decat 3 (o janta trebuie sudata si cauciucu e distrus) ca a trebuit sa plec la munte si cu ocazia asta m-am indragostit de BBS-urile astea (nu stiu ce model sunt).

nu imi placeau chiar deloc, pana sa le vad pe masina.. rolleyes.gif

ce ziceti, le dau pe ale mele sa-mi iau unele pe 15 asa si sa le vopsesc exact ca astea?
astea sunt pe 14 cu cauciuc 195/60/14..
TiL
Mie nu-mi plac jantele tale, asa ca as merge pe BBS-uri oricand. Stii ursuletul statut de langa mine, are roti ca astea, cred ca sunt chiar pe 15.
io'sŪ
daca tu vrei sa dai SUPERBELE alea pe astea... treaba ta!
mai bine pune mana si fa-le gri, culoarea normala de jante, apoi sa vezi cum ii vin wink.gif
alex230ro
subscriu la ce zice Ema si ia naiba un M tech 1 pe fata odata ca arata aiurea rau.
haristeas51
jantele astea BBS style-5 cu spitele gri parca erau doar pe 7,5xR15, nu ?
sau sunt vopsite ? unsure.gif
florin83
sunt vopsite
316i
Defapt nu sunt vopsite asa sunt OEM.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=36&fg=15
RIM LIGHT METAL GRANITSILBER 61/2JX14 ET:30 4 36111180992 $304.67
florin83
nu stiu de ce aveam impresia ca tu le-ai vopsit.. huh.gif
alexb32
orcum sunt niste jante super smile.gif daca mai sunt si pe 7.5 x15 wub.gif
florin83
pai d-alea as vrea sa iau si sa le vopsesc ca astea din poze tongue.gif
316i
Mai exista doar in 7Jx15. smile.gif
ionusunt
si eu am arso cu rotile astea tongue.gif a mea zici ca purta 35 la picior cu ele .altfel zbura in stanga si in dreapta la fiecare semafor tongue.gif
316i
Toata lumea a ars-o cu rotile astea mai putin eu. laugh.gif
ionusunt
PS : si mie imi placea cum arata ,cu toate ca erau de 14" (un pic cam mici ) .niste rs-uri dalea 9j x 15 wub.gif ....mama lor de rs uri si de mie de euro .....
florin83
QUOTE (io`s @ Dec 10 2007, 02:12 AM) *
daca tu vrei sa dai SUPERBELE alea pe astea... treaba ta!
mai bine pune mana si fa-le gri, culoarea normala de jante, apoi sa vezi cum ii vin wink.gif

pana la urma le-am vopsit pe ale mele. tot negre cool.gif
poze nu pun ca arata ca dracu masina.. am facut 2-3 drumuri pana la munte de sarbatori pe mocirla aia si n-am apucat sa o spal...va imaginati si voi cum arata biggrin.gif
defapt de la revelion pana acum doar un drum pana la victoriei si inapoi am mai facut unsure.gif
florin83
si aici se termina povestea.. sad.gif

las noul proprietar sa-si faca topic.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.