Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Problema ciudata
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
cristic
de duminica masina merge ciudat :crybaby:
la relanti tremura toata, asta se intampla de cand am bagat benzina de la un peco mai dubios, aseara am bagat de la mol benzina super bla bla bla dar inca nu si-a revenit :crybaby:

ce poate sa aiba??
SUPERBEC
ce inseamna ca tremura? merge in 3? nu se tureaza??? etc..detalii tongue.gif
mgrx
Verifica suportii de la motor.
florin83
si mie imi mergea ciudat dupa ce n-am miscat-o vreo 4 zile.. la mine erau fisele de la bujii.. le-am scos si le-am bagat iar si merge bine..
cristic
face numai la relanti... tremura :crybaby:
alex230ro
Vezi fisele,filtrul de benzina cand l-ai schimbat?Baga 20-30 l benzina buna si o solutie de curatat injectoare smile.gif .
Ionut
QUOTE (alex230ro)
Vezi fisele,filtrul de benzina cand l-ai schimbat?Baga 20-30 l benzina buna si o solutie de curatat injectoare smile.gif .

si pe urma da-i talpa... smile.gif
alex230ro
Nu am vrut sa zic asta ca se interpreta biggrin.gif dar o talpa nu strica niciodata tongue.gif
cristic
are filtru???
unde e pozitionat????
316i
si curata regulatorul ala de relanti.
io'sŪ
QUOTE (316i)
si curata regulatorul ala de relanti.

daca are M10 nu cred ca are regulator de relanti
cristic
mai am si eu o mica rugaminte, cand imi spuneti "curata regulatorul de relanti"etc etc etc va rog eu puneti si o poza "ca pt prosti" ca sa stiu pe unde este :crybaby:
TiL
Regulatorul de relanti e chestia de pe motor in care infigi surubelnita ca sa modifici turatia de relanti. E prins de chiulasa, intre chiulasa si admisie, cu doua piulite de 10.<edit> poate trei...
io'sŪ
QUOTE (TiL)
Regulatorul de relanti e chestia de pe motor in care infigi surubelnita ca sa modifici turatia de relanti. E prins de chiulasa, intre chiulasa si admisie, cu doua piulite de 10.<edit> poate trei...
laugh.gif
TiL
cristic, ai schimbat filtrul de benzina si tot mai tremura? Daca nu l-ai schimbat, schimba-l. Inteleg ca are peste 40000 km, adica enorm.

Daca mai tremura dupa schimbarea filtrului, probabil ca trage aer fals pe la niste furtunase. 318i M10 are furtune de aer, slava Domnului, s-ar putea sa gasesti unul crapat.
cristic
regulatorul inseamna ca e acel ceva la care mai umblu eu sa reglez turatia biggrin.gif

maine o sa postez niste poze cu motorul meu biggrin.gif
io'sŪ
QUOTE (cristic)
regulatorul inseamna ca e acel ceva la care mai umblu eu sa reglez turatia  :D  

maine o sa postez niste poze cu motorul meu  :D

daca umbli cu o surubelnita (-) da,
inseamna ca regulatorul tau de relanti e manual biggrin.gif
TiL
E si un regulator automat, preistoric acolo, in afara de surubul ala.
Din cate am auzit regulatorul asta automat are doua pozitii: inchis/deschis smile.gif foaaarte eficient.

Ce tot vorbesc eu aici, io's ai avut si tu unul asemanator pe 2.8 biggrin.gif
io'sŪ
QUOTE (TiL)
Ce tot vorbesc eu aici, io's ai avut si tu unul asemanator pe 2.8 biggrin.gif

laugh.gif si mai am si acum...la BABA laugh.gif
cristic
problema rezolvata... era si din regulatorul de relanti manual si din ala automat (daca ala automat este acelasi "nene" care are treaba si cu socul )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.