Help - Search - Members - Calendar
Full Version: taxa de inmatriculare
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
Pages: 1, 2
enucos
Primaria Capitalei, prin comisia de avizare a cererilor de organizare a adunarilor publice, a aprobat un miting de protest impotriva taxei auto, programat pentru joi, 18 decembrie intre orele 11:30 si 15:00. fara masini

Ciupanezu
QUOTE (Cozmin_4u @ Dec 15 2008, 06:38 PM) *
da da ai omis ceva..... salariile lor difera un pic cam mult fata de ale noastre biggrin.gif.....poate daca am avea si noi salariu minim 1000E poate ar fi altceva sa platesti o taxa...sau sa iti iei o masina noua

Dar vezi, şi maşinile pe care vrem să le avem sunt pentru oameni care au salarii mari.

enucos
QUOTE (Ciupanezu @ Dec 16 2008, 12:06 PM) *
Dar vezi, şi maşinile pe care vrem să le avem sunt pentru oameni care au salarii mari.

eu vreau sa schimb e28-ul cu un e34, chiar ti se pare o masina pentru oameni cu salarii mari?
Ciupanezu
Depinde ce înţelegi prin oameni cu salarii mari.

Ca s-o întreţii corespunzător, ai nevoie de un venit mediu, minim 500 € lunar.
Adică fără piese sh decât ocazional.
TiL
Da, E34 e serie 5, caroserie mare, motorizarea e mare spre foarte mare. Chiar si un 518i ar putea fi considerat cu motor marisor. Asa se vad lucrurile "din afara".

Bineinteles, pentru mine un 3.0 pe un serie 5 ar fi doar... decent biggrin.gif
Ciupanezule, 500E plus chirie, nu? biggrin.gif
Ciupanezu
500 € în afară de chirie şi/sau întreţinere.
enucos
petitie online impotriva taxei auto, trebuie sa confirmati accesand linkul de verificare care va veni pe adresa de mail inscrisa: http://www.petitieonline.ro/petitie/semnea...-p63610041.html
MeHigh
ma bucur ca ma incadrez in standardele lui Ciupanezu pentru posesorul unui E34 biggrin.gif
la dracu, cand l-am luat aveam salariul mai mic....dar nu se pune, ca asta vara l-am tinut la pastrare cand avea buba la motor.
INTERCEPTOR
hmm cica pe 20 ianuarie se da verdictul daca ramane taxa sau se scoate......abea astept sa vad ce si cum........posibil sa ma fi agitat mai tare decat trebuia pt bmw ala rosu ......dar nu mi pare rau.............cand ma plimb cu el ma simt linistit tongue.gif
enucos
PE DATA DE 22 DEC LA ORELE 13-16 IN P-TA VICTORIEI( MUZEUL ANTIPA) VA AVEA LOC UN ALT MEETING, AUTORIZAT, IMPOTRIVA TAXEI AUTO!!!
enucos
Spun ca vor anula triplarea, si ca vor aduce modificari taxei, sa vedem ce va mai fi.

http://www.mediafax.ro/economic/nemirschi-...ml?1686;3678131
bartro
Ultima varianta pe care am auzit pe stiri e ca ar fi iar o schimbare la taxa, si ca vor sa include o suma in functie de norma de poluare la impozit anual..?
Cu ocazia asta am sa ma supar iar, masina mea fiind euro1 dar nu reconoscut ca atare.
Ciupanezu
Asta ar fi o nouă aberaţie.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.